עבור לתוכן

שאלות בנוגע לlenevo r61

Featured Replies

פורסם

שלום

שלוש שאלות לגבי r61

1. מה ההבדל בין r61 ל r61i והאם ההבדל הוא משמעותי? (ומהו זמן הסוללה של שניהם?)

2. האם הr61i והr61 הם טובים לסטונדט (לא שוקל יותר מדי, עובד עם אופיס בלי בעיות, עמיד לנפילות וכו') והאם יש מחשב נייד אחר יותר טוב מהם (במחיר של הr61)

3. איפה אפשר לקנות את המחשב הנ"ל באזור ת"א (לא חנות באינטרנט ולא בbug)

תודה רבה על עזרה

פורסם

תשובה חלקית

2)המחשבים מעולים אך יש טובים יותר , עמידים יותר וקלים יותר במחיר דומה. נסה לברר בקשר לסדרת הלטיטיוד של דל.

נדמה לי שדגמי D630/31 יכולים לענות על צרכיך

דגמי הR הם מאוד עמידים אך הם ברמת הכניסה של מחשבי THINKPAD וההבדל בינם לבין הדגמים המתקדמים יותר גדולים.כמו כן הם יחסית כבדים בגלל הפלסטיק הקשיח של המארז שלהם (בניגוד לדגמים המתקדמים יותר שעשויים מסגסוגת מגנזיום)

פורסם
  • מחבר

דגמי הR הם מאוד עמידים אך הם ברמת הכניסה של מחשבי THINKPAD וההבדל בינם לבין הדגמים המתקדמים יותר גדולים.

אני יודע, אבל הבנתי שהמחשבים האחרים (T לדוגמא) הם הרבה יותר חזקים ממה שאני צריך (והמחיר בהתאם).

תודה רבה על תשובתך.

פורסם

אני יודע, אבל הבנתי שהמחשבים האחרים (T לדוגמא) הם הרבה יותר חזקים ממה שאני צריך (והמחיר בהתאם).

תודה רבה על תשובתך.

אבל תיקח בחשבון שאתה יכול לקבל מחשב חזק יותר של דל מאשר הR.והוא גם קל יותר

פורסם
  • מחבר

אבל תיקח בחשבון שאתה יכול לקבל מחשב חזק יותר של דל מאשר הR.והוא גם קל יותר

כן, ראיתי. ואחרי בירור קצת אני מתלבט בין HP Pavilion dv6660 לdell Vostro 1500 לThinkPad R61.

מה מומלץ מבין השלושה? (אם אתה יודע על מחשב יותר טוב בטווח המחירים של אלו - עד 5500 בערך, (שלא הזכרתי) אשמח אם תכתוב לי עליו)

פורסם

כן, ראיתי. ואחרי בירור קצת אני מתלבט בין HP Pavilion dv6660 לdell Vostro 1500 לThinkPad R61.

מה מומלץ מבין השלושה? (אם אתה יודע על מחשב יותר טוב בטווח המחירים של אלו - עד 5500 בערך, (שלא הזכרתי) אשמח אם תכתוב לי עליו)

לא מכיר את הווסטרו ולא אוהב כ"כ את הפאווליון שלדעתי הR עולה עליו בהרבה.

קח קישורים למחשב שציינתי

אני מניח שהמחשב לא למשחקים משום שאין לו כרטיס מסך יעודי .כמו כן עדיף להוסיך לו ג'יגה זכרון

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-t7100.htm

ואם אתה רוצה לחסוך עוד קצת תקנה מחשב עם מעבד AMD כמו זה

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Latitude+D531.htm

הבהרה : אני לא ממליץ דווקא על החנות הזו ספציפית ,אני מניח שאפשר למצוא אותם דגמים גם בזול יותר

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה (אני אפרסם את זה בפורום הראשי ולא בתת דיון כאן ואחליט מה לעשות).

עכ"פ עזרת לי מאוד ושוב תודה רבה.

פורסם

תודה רבה על העזרה (אני אפרסם את זה בפורום הראשי ולא בתת דיון כאן ואחליט מה לעשות).

עכ"פ עזרת לי מאוד ושוב תודה רבה.

שיהיה לך בהתצלחה !!!

פורסם

להגנת ה-R61: ההבדל במשקל של דגם 14" הרחב לעומת T61 או D630 עם גודל מסך דומה הוא די זניח. ל-D630 יש כנראה חסרונות ויתרונות על R61, אבל בוודאי שאין לו שום יתרון עליו באמינות. גם ל-T61 אין.

מה שכן, T61/R61 הרחבים הם מכוערים לאללה.

פורסם

להגנת ה-R61: ההבדל במשקל של דגם 14" הרחב לעומת T61 או D630 עם גודל מסך דומה הוא די זניח. ל-D630 יש כנראה חסרונות ויתרונות על R61, אבל בוודאי שאין לו שום יתרון עליו באמינות. גם ל-T61 אין.

מה שכן, T61/R61 הרחבים הם מכוערים לאללה.

למה אבל'ה , לי יש T60 עם מסך 15.4 והמשקל שלו הוא 2.3 המחשבים בגירסת הR מתחילים מ2.8 צפונה.....דווקא באמינות של הT מול הR הבנתי אחרת...

בין השאר ממנהלי הפורום פה (ממש לא זוכר מי)

לגבי הכיעור אני מסכים איתך במאה אחוז אבל זה לא ממש מעניין אותי המראה שלו. העיקר שיהיה סוס עבודה ושיעבוד כמו שצריך

פורסם

T60 עם מסך 15.4" לא שוקל 2.3ק"ג, אלא יותר כמו 2.7-2.8.

T61 עם מסך 14" רחב שוקל 2.3ק"ג.

R61 עם מסך 14" רחב שוקל 2.4ק"ג.

ההתייחסות היא כמובן למחשב כולל כונן אופטי וסוללה (הסוללה הקלה ביותר שיכולה לבוא עם הדגם הספציפי).

כל המידע מה-TABOOK (המקור האמין והמדויק ביותר לכל המחשבים של LENOVO).

פורסם

שקלתי עכשיו עם סוללה 6 תאים והמשקל שיצא לי הינו 2.45

פורסם

הגיוני

המשקל הרשמי של המחשב הוא 2.5 ק"ג עם סוללת 6 תאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים