עבור לתוכן

בעייה מוזרה במשחקים | 8800GT 512MB SUPERCLOCKED

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה,

התקנתי אתמול את GEARS OF WAR, ויש לי בו בעייה מוזרה..

ב-CRYSIS, שמתי לב פעם בכמה זמן (בעיקר בסרטוני מעבר - כמעט ולא במשחק עצמו), מה שנקרא TEARING - כאילו יש איזה פס על המסך שחותך את התמונה ל-2. זה פחות הפריע לי.

הפעם, בGEARS OF WAR - יש לי משהו אחר, שאין לי מושג איך קוראים לו. התמונה לא נקרעת באמצע, אין פס באמצע, אלא פס שעולה מתחתית המסך למעלה וכאילו מעדכן את התמונה. כמו שאתם רואים בטלויזיה שמצלמים מסך מחשב אז רואים כאלה פסים עולים מלמטה למעלה - אז ככה, אבל יותר קטן.

זה כאילו הREFRESH RATE נמוך מדי ולא מספיק לעדכן את התמונה. זה ממש מפריע למשחקיות כי זה קורה כל הזמן - גם בזמן המשחק.

אני לא יודע מה לעשות נגד זה - המפרט שלי הוא Q6600 עם 8800GT SUPERCLOCKED ו-2GB RAM. אין לי בעייה להריץ הכל על HIGH.

הפעלתי VSYNC וזה לא עוזר.יש לי מסך LG FLATRON L1720B. לא הייתה לי את הבעייה הזאת אף פעם באף משחק..

מישהו יכול לעזור לי ? אני לא יכול לשחק ככה...

אגב ניסיתי להוריד את האיכות של הTEXTURE לMEDIUM זה לא עזר.

פורסם

תנסה קודם כל להתקין דריברים חדשים

פורסם

מתוך GOW FAQ:

V-Sync

The game will have VSync enabled. However, this will be a dynamic VSYNC implementation which will allow the game to remove VSYNC if the frames drop due to heavy load in order to raise frame rates. This will be extremely rare and will not be noticeable except by new born babies or ninja's.

נסה להכריח Vsync מבחוץ (פרופילים של הדריבר \ nHancer \ d3doverrider)

אי אפשר לסמוך על תמיכת ה-Vsync של המשחק, למרות שה-Dynamic Vsync הזה נשמע מעניין,

רק חבל שנזכרו עכשיו כי היום כבר אפשר להכריח Triple Buffer ב-DX, מה שסוגר את הפינה הזאת של נפילות FPS בכל מקרה.

אתה משתמש ב-XP כן?

פורסם
  • מחבר

כמובן. לא ציינתי את זה כי ראיתי שזה כתוב בצד לכל משתמש :)

אני אנסה "להכריח" VSYNC דרך המדריך ההוא שנתנו עם RIVA TUNER.

פורסם

כמובן. לא ציינתי את זה כי ראיתי שזה כתוב בצד לכל משתמש :)

כן, אבל מבחינתי, אתה יכול לגלוש ממחשב עם XP ולשחק ממחשב עם Vista, או אפילו להחזיק את שניהם ב-dualboot. בכל מקרה לא עולה לי כסף לשאול :)

בקשר למדריך ההוא שנתנו (אני כתבתי אותו ד"א :P), אני יכול לקצר לך אותו ל-2 שלבים מעשיים:

1. תריץ d3doverrider (שמגיע עם RivaTuner)

2. סמן "Force Triple buffering in Direct3D9" ו-"Force Vsync in Direct3D9"

אם אתה מעוניין לדעת מה אתה עושה ולמה - קרא את הסטיקי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים