פורסם 2003 באפריל 422 שנים כשאני קונה את ההארדיסק הזה איך אני יכול לזהות וליות בטוח שמה שאני מקבל באמת מכיל 8MB באפר קאש האם זה רשום עליו? ???
פורסם 2003 באפריל 422 שנים בדוק את דגם הכונן האופטי. הוא אמור להיות רשום במדבקה שעליו. אם זהו אחד מהמודלים הבאים, זה יש לו 8MB של באפר.6Y060L0, 6Y060M0, 6Y080L0, 6Y080P0, 6Y080M0
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים יש גם של Maxtor. ואל תתייחסו ל6Y60 שציינתי קודם, כי אלו כונני 60GB בעלי 8MB Buffer ולא 80GB.
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים היתי היום בחנות מחשבים ותיקה בעיר שלי ושאלתי אותם גם על אותו ארד-דיסק והסתבר שהוא היה להם והם לא ידעו בכלל שהוא עם 8 מגה בופר בגלל שלא היה כתוב עליו בכלל , אז המוכר בדק באתר של היצרן והוא גילה שכל הדגמים שמצוין עליהם בדגם "Plus 9" אז הם עם 8 מגהבכל מקרה תבדוק שאתה קונה את הדגם הזה בדיוק Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 (DiamondMax Plus 9תקנו אותי אם אני טועה...
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים אם הם לא ידעו, אז בטח מכרו במחירים של דיסקים קשיחים רגילים ? תקן אותי, אתה היית שם
פורסם 2003 באפריל 1422 שנים לא הם לא הם מוחרים מה שיש להם במחירון םלוס האחוזיי רווח שלהם והמע"מ, הוא פשוט לא ידע מה הדגם בדיוק אבל המחיר הוא מדוייק רוב הסיכויים.
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים היתי היום בחנות מחשבים ותיקה בעיר שלי ושאלתי אותם גם על אותו ארד-דיסק והסתבר שהוא היה להם והם לא ידעו בכלל שהוא עם 8 מגה בופר בגלל שלא היה כתוב עליו בכלל , אז המוכר בדק באתר של היצרן והוא גילה שכל הדגמים שמצוין עליהם בדגם "Plus 9" אז הם עם 8 מגהבכל מקרה תבדוק שאתה קונה את הדגם הזה בדיוק Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 (DiamondMax Plus 9תקנו אותי אם אני טועה... טוב אז אני מתקן את הטעות שלי ,חחחחחחחחהיום היתי גם בחנות כדי לקנות את הארד-דיסק הנ"ל ואז המוכר אמר לי שהוא טעה בדגם ושבסדרת ה DiamondMax Plus 9יש דגמים של 2 מגה בופר ויש של 8 מגה בופר ומה שהוא הציע לי בהתחלה היה של ה 2 מגה אז הוא התקשר ליצרן ,בדק ןהזמין לי את הדגם של ה 8 מגה בופר ההבדל הוא של 10 דולר כך שהנזק לא גדול כל כך יחסיתויצא לי בסוף המחיר 720 שקל ובפנדה הוא עולה 740 בלי משלוח כך שזה יוצא הרבה יותר כדאי גם בגלל האחריות וגם בגלל שהם קרובים...נ.ב ההבדל בדגמים הוא לפי מה שזכור לי כמה אותיות צריך לבדוק את זה לעמוק יותר באתר של היצרן בכל מקרה אני ידע בדיוק כניראה מחרשהארד-דיסק יגיע (יכול להיות שזה ידחה בגלל החג ) ואם אני ידע אז אני יעדכן אותכם פה
פורסם 2003 באפריל 1522 שנים זה תלוי בחנות.יש חנויות שזה שנה ויש חנויות שזה שלוש שנים.צודק , החנות שאני קונה ממנההאחריות היא לשנה רק , אבל ניתן לקנות "שנת אחריות" אם רוצים
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים טוב אז הנה התשובה הסופית !האבדל הוא במספר הדגם לכל דגם יש מספר זיהוי והשוני הוא רק בספרה אחת6Y080PO - 8mb buffer6Y080LO - 2mb bufferכך שהאבדל במספר הדגם הוא האות P ו Yהנה לינק לטבלה עם הדגמיםhttp://www.maxtor.com/en/documentation/data_sheets/diamondmax_plus_9_data_sheet.pdf
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים זה תלוי בחנות.יש חנויות שזה שנה ויש חנויות שזה שלוש שנים.זה ממש לא תלוי בחנות אלה ביבואן והוא תלוי ב MAXTOR עצמם וביררתי האחריות היא לשנה כך שאישית לא הייתי קונה את המאקסטור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.