עבור לתוכן

שאלה בקשר להרדיסק MAXTOR 80G 8MB

Featured Replies

פורסם

כשאני קונה את ההארדיסק הזה איך אני יכול לזהות וליות בטוח שמה שאני מקבל באמת מכיל 8MB באפר קאש האם זה רשום עליו? ???

פורסם

בדוק את דגם הכונן האופטי. הוא אמור להיות רשום במדבקה שעליו. אם זהו אחד מהמודלים הבאים, זה יש לו 8MB של באפר.

6Y060L0, 6Y060M0, 6Y080L0, 6Y080P0, 6Y080M0

פורסם

יש 60GB 8MB CACHE?

פורסם

יש של WD.

פורסם

יש גם של Maxtor. ואל תתייחסו ל6Y60 שציינתי קודם, כי אלו כונני 60GB בעלי 8MB Buffer ולא 80GB.

פורסם

היתי היום בחנות מחשבים ותיקה בעיר שלי ושאלתי אותם גם על אותו ארד-דיסק והסתבר שהוא היה להם והם לא ידעו בכלל שהוא עם 8 מגה בופר בגלל שלא היה כתוב עליו בכלל , אז המוכר בדק באתר של היצרן והוא גילה שכל הדגמים שמצוין עליהם בדגם "Plus 9" אז הם עם 8 מגה

בכל מקרה תבדוק שאתה קונה את הדגם הזה בדיוק Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 (DiamondMax Plus 9

תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

אם הם לא ידעו, אז בטח מכרו במחירים של דיסקים קשיחים רגילים ? תקן אותי, אתה היית שם

:o

פורסם

לא הם לא הם מוחרים מה שיש להם במחירון םלוס האחוזיי רווח שלהם והמע"מ, הוא פשוט לא ידע מה הדגם בדיוק אבל המחיר הוא מדוייק רוב הסיכויים.

פורסם

אכן, כל המודלים שציינתי הם תחת סדרת ה-DiamondMax Plus 9.

פורסם

היתי היום בחנות מחשבים ותיקה בעיר שלי ושאלתי אותם גם על אותו ארד-דיסק והסתבר שהוא היה להם והם לא ידעו בכלל שהוא עם 8 מגה בופר בגלל שלא היה כתוב עליו בכלל , אז המוכר בדק באתר של היצרן והוא גילה שכל הדגמים שמצוין עליהם בדגם "Plus 9" אז הם עם 8 מגה

בכל מקרה תבדוק שאתה קונה את הדגם הזה בדיוק Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 (DiamondMax Plus 9

תקנו אותי אם אני טועה...

טוב אז אני מתקן את הטעות שלי ,חחחחחחחח

היום היתי גם בחנות כדי לקנות את הארד-דיסק הנ"ל ואז המוכר אמר לי שהוא טעה בדגם ושבסדרת ה DiamondMax Plus 9

יש דגמים של 2 מגה בופר ויש של 8 מגה בופר ומה שהוא הציע לי בהתחלה היה של ה 2 מגה

אז הוא התקשר ליצרן ,בדק ןהזמין לי את הדגם של ה 8 מגה בופר ההבדל הוא של 10 דולר כך שהנזק לא גדול כל כך יחסית

ויצא לי בסוף המחיר 720 שקל ובפנדה הוא עולה 740 בלי משלוח כך שזה יוצא הרבה יותר כדאי גם בגלל האחריות וגם בגלל שהם קרובים...

נ.ב ההבדל בדגמים הוא לפי מה שזכור לי כמה אותיות צריך לבדוק את זה לעמוק יותר באתר של היצרן בכל מקרה אני ידע בדיוק כניראה מחר

שהארד-דיסק יגיע (יכול להיות שזה ידחה בגלל החג ) ואם אני ידע אז אני יעדכן אותכם פה

פורסם

האחריות על המאקסטור הזה היא רק שנה נכון? לא כמו ה WD80JB שזה 3 שנים.

פורסם

זה תלוי בחנות.

יש חנויות שזה שנה ויש חנויות שזה שלוש שנים.

פורסם

זה תלוי בחנות.

צודק , החנות שאני קונה ממנההאחריות היא לשנה רק , אבל ניתן לקנות "שנת אחריות" אם רוצים

פורסם

טוב אז הנה התשובה הסופית !

האבדל הוא במספר הדגם לכל דגם יש מספר זיהוי והשוני הוא רק בספרה אחת

6Y080PO - 8mb buffer

6Y080LO - 2mb buffer

כך שהאבדל במספר הדגם הוא האות P ו Y

הנה לינק לטבלה עם הדגמים

http://www.maxtor.com/en/documentation/data_sheets/diamondmax_plus_9_data_sheet.pdf

פורסם

זה תלוי בחנות.

זה ממש לא תלוי בחנות אלה ביבואן והוא תלוי ב MAXTOR עצמם וביררתי האחריות היא לשנה כך שאישית לא הייתי קונה את המאקסטור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים