פורסם 2003 באפריל 422 שנים הכרטיס ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה, ולקלט מוזיקה מגיטרה, מיקרופון......האם זה מצדיק את ה400 ש"ח תוספת?עריכה: בנוסף, מה מוסיף הEX בפלטיניום?
פורסם 2003 באפריל 422 שנים הרגיל זה רק כרטיס. פלטינום זה כמו הרגיל ,אבל עם תוספת של פאנל חמש וחצי אינץ' עם כניסות ויציאות נוספות. פלטינום EX - אותו הפאנל,אבל חיצוני (הפאנל ארוז בכופסא), ואתה מקבל יותר תוכנות. את כל זה ועוד תוכל לקרוא באתר של קריאטיב. אני ממליץ לך לבדוק אלטרנטיבות זולות יותר ,או טובות יותר .
פורסם 2003 באפריל 422 שנים ההבדל בין הפלטינום לרגיל הוא ה livedrive.ה livedrive הוא התקן המתחבר לכרטיס קול ומתיישב לך במארז באחד מהתושבות של ה 5.25 (איפה שכונן ה CD)הובכן אותו kivedrive הזה מצייד אותך במגוון יציאות וכנסיות נוספות אשר לא קיימות בכרטיס עצמו כמו למלשל כניסת RCA STERO כניסה ויציאה קואקסיאלית כניסה ויציאה אופטית כניסת ויציאת MIDI כניסה נוספת למיקרופון כניסה ל FireWire וכמובן זה מצייד אותך בשלט רחוק. דגם ה EX שלי יש אחד כזה אבל של ה Audigy ולא ה Audigy 2 הותן לך את אותם הדברים רק שבמקום ה livedrive הפנימי הזה אתה מקבל קופסא חיצונית כזאת שזה אחלה. מאחר ואתה רוצה להקליט את הגיטרה שלך אז אני מניח שאתה ודאי חייב חיבור MIDI או RCA כך שהמלצתי היא שתלך על ה EX \ה יהיה לך הרבה יותר נוח מאשר להתחיל לחבר את כל החוטים בחזית המחשב.אם אתה רוצה מידע טכני מופרט כנס לאתר http://www.soundblaster.com //News Flash: פרסום עולה כסף!//
פורסם 2003 באפריל 422 שנים מחבר כמה שאלות:1. ב AUDIGY 2 פלטניום, יש 2 כניסות גדולות כמו של מגברים שאפשר לחבר מה שרוצים, נכון?2. האם יש אלטרנטיבות יותר טובות מהAUDIGY 2? 3. מזה CREATIVE BOOMBOX או משהו דומה.?
פורסם 2003 באפריל 522 שנים תלך על ה Terratec DMX 6FIRE lt , פחות כוח עיבוד כמובן :\ אבל אותה איכות- זה עוד כרטיס 24/96 וגם ישלו פאנל פנימי....
פורסם 2003 באפריל 522 שנים אם אתה רוצה כרטיס ביתי להקלטות ויש לך כסף, קח את Audigy2 platnium יש לי חבר משתמש בו להקלטות והא ממש מרוצה.. והפנל הזה ממש נוח
פורסם 2003 באפריל 922 שנים מחבר דודים שלי באים עוד שבוע מארה"ב ובמחיר שהייתי קונה בארץ את הAUDIGY 2 PLATINUM אני קונהגם את הAUDIGY 2 PLATENIUMוגם CREATIVE INSPIRE 6.1 6600, כולה שניהם ב1200 ש"ח....NEWEGG.COM
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים אתה עושה בחוכמה...יש לי Audigy2 Platinum ואני משתמש בו להקלטות ועריכה ומוזיקה וסרטים ואני מרוצה עד השמים זה אחלה כרטיס ויש לך את כל היציאות והכניסות בפאנל שזה ממש ממש נוח לכל מה שאתה רוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.