עבור לתוכן

זקוק להמלצה לin ear ב200 שקלים ~, רוצה לקנות היום P:

Featured Replies

פורסם

שלום שלום ;D

אז שמתי לב שיש וויכוח בין הJBL לסנרהייזר, כרגע אני נוטה יותר לכיוון הJBL בגלל הבאנדל :smile1:

הסגנון שאני שומע הוא בעיקר רוק כבד ובאוטובוס\כשאני הולך ברגל, כך שצריך בעיקר בידוד (חשוב) והדגשה לבאסים גם תעזור.

אני אשמח להמלצות לכיוון הזה או השני, כולל חוות דעת מנסיון אישי (המחיר גם יכול לעלות עד ל250, אבל לא יותר).

תודה רבה :hi:

פורסם

הקשת שמקבים עם ה JBL - זה משהו לא מובן.

המתלים לאוזניים נחמדים

והנרתיק מעולה לדעתי.

אני קניתי את ה JBL לא מזמן, מציע לך גם ללכת לקנות עכשיו ( המחיר בבאג כאמור ירד ל 207, לפני איזה שבוע הוא היה 240, ולפני חודשיים או פחות זה היה 340 בערך )

עדיף מאשר להסתכן עם איזה זיוף של ה CX300, וקיימים לא מעט כאלה.

פורסם

קניתי היום את הJBL בבאג,207 שקל.בנדל חביב.לא ניסיתי אותם עדיין.

פורסם
  • מחבר

אז אני מניח שאני אהיה הבנאדם השלישי שיגיד שהוא קנה ;D

במשך החצי שעה האחרונה אני שומע מוזיקה מהMP3, התוצאה בהחלט מספקת. שומעים את הבאסים בצורה נהדרת (גם הקונטרה באס)והאיכות הכללית היא טובה למדי.

צריך לבדוק מחר באוטובוס או בדרך איך זה מבחינת רעשים, אבל כרגע אני מעודד מהקניה.

רק שאלה: מה ההבדל בין שלושת הגדלים של הגומי (חוץ מהגודל :P באיכות שמיעה,כלומר)?

הקשת שמקבים עם ה JBL - זה משהו לא מובן.

למה? אתה מחליק את האוזניות לשם (כמו שאתה מחליק באוזניות כתף), שם אותה כך שהצד התחתון נמצא על הסנטר, ואז מסובב אותה ב180 מעלות ומשתמש בזה כסרט לשיער (אבל לא ברחוב, כי אז זה יוריד את מדד הקוליות שלך), זה מה שאני עושה.

נוחות זה כבר סיפור אחר...

פורסם

עזוב אותך, הקשת זה סתם חרטא.

בנוגע לאוטובוס, אל תדאג, מנסיון אתה תהיה מבודד מכל הנאחסים שחופרים ומדברים שטויות :bash:

פורסם

לאחר שימוש של כמה ימים,אפשר להרגיש בשיפור באיכות בזמן השימוש באוזניות אלו.מאוד אטומות,מדגישות סאונד מאוד עשיר.

פורסם
  • מחבר

מסכים, חוויה מוזיקלית שונה לחלוטין והרבה יותר אישית מהרמקולים בבית, מומלץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים