עבור לתוכן

האם יש דרך להימנע מפרמוט והתקנת xp מחדש כאשר מחליפים לוח אם לחברה אחרת ?

Featured Replies

פורסם

האם יש דרך להימנע מפרמוט והתקנת xp מחדש כאשר מחליפים לוח אם לחברה אחרת אבל עם אותו chipset?

הלוח אם שלי abit- nf7 הלך לעולמו והוחלף בלוח אם gigabyte- 7n400sl , שניהם מבוססים על אותו chipset

.NFORCE-2

הבעיה שמאז שהלוח הוחלף אני סובל ממסכים כחולים והתרסקויות חוזרות ונשנות וגם חלק מהחומרה הקיימת לא מזוהה ולא ניתן להשתמש בה (סורק וכרטיס מודם פקס ).

היות ומותקנים אצלי עשרות תוכנות אני מחפש דרך להימנע מפרמוט והתקנה מחדש של xp.

ניסיתי לעשות התקנה חוזרת של מערכת ההפעלה (ללא מחיקת מערכת ההפעלה הישנה ) ,אולם הבעיות לא נפתרו .

חשבתי אולי למחוק ערכים מסוימים ב-registry בתור צעד אחרון.

רעיונות חברה ?

פורסם

אתה אמור למחוק כל דרייבר וכל מנהל התקן כלשהו (יש מדריך איפהשהו בפורום) לפני שהחלפת את הלוח

לא בטוח אם זה יעבוד גם אחרי

פורסם

להיכנס לאתר של יצרן הלוח , ומשם להוריד דרייברים ..

פורסם

אין צורך לפרמט אבל עליך לבצע התקנת תיקון על הלוח החדש ואחריה להתקין את הדריברים של לוח האם החדש ואת עידכוני

חלונות.

כל מה שיש לך מותק היום על המחשב ישאר ויעבוד על הלוח החדש.

פורסם

אתה יכול להתקין את הווינדוס והכל הוא פשוט יבקש ממך את הדרייברים החסרים וגמרנו.

טיפ: יש תוכנת גיבוי של חברת ARCONIS שמגבה לך את המחשב שלפעם הבאה שאתה צריך להתקין את המחשב פשוט אתה מכניס את הגיבוי הזה ואם יש לך ציפסט אחר הגיבוי מזהה את זה ומבקש ממך את הדרייברים לציפסט החדש ולשאר הדברים.

מקווה שעזרתי לך לפעם הבאה (מקווה שלא תבוא) :)

פורסם

מומלץ לפרמט בכל מקרה. גם אם לא יהיו מסכים כחולים עדיין המערכת לא תהיה מהירה ויציבה כמו אחרי התקנה חדשה.

פורסם

ברור שפירמוט זאת תמיד האופציה הכי טובה ולהתקין מערכת חדשה , אבל במקרה שלו שיש לו מידע וכו.... זאת האופציה הכי טובה בשבילו.

אלא אם כן הוא יחליט שהמידע שיש לו לא ממש חשוב שהוא יכול למחוק הכל ולהתקין הכל מחדש.

פורסם

תעשה כאילו התקנה מחדששל המחשב כשהוא יגיע לאופציה לבחור מה אתה רוצה, להתקין, לתקן (repair) תבחר באופציה הזאת ®

וזה עושה כביכול התקנה מחדש אבל מה שזה בעצם עושה מתאים את הווינדוס ללוח

חשוב לציין שזה אפשרי רק אם אותו דיסק שה - xp הותקן עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים