פורסם 2002 בינואר 2823 שנים חברים, קרה לכם שמדי פעם תוך כדי שאתם משחקים במשחק, יש פעילות כבדה שנמשכת כ 5 שניות בהארדיסק, המשחק קופא, קורס לחלונות ומקפיץ את הודעה שאומרת שהקובץWolfSP.EXE ביצע פעולה לא חוקית וכמובן, שהמשחק נסגר וצריך להפעילו מחדש.עד עכשיו, זה קרה לי פעמיים. אבל הצלחתי לסיים את המשחק והכל דוב, רק רציתי לדעת...
פורסם 2002 בינואר 2923 שנים Board : Asus CUSL2-C (I815EP Chipset)Cpu : Intel Pentium III 733 MhzRam : 2 X 256Mb Sdram Kingston (Original KVR) 133 mhzDisplay Card : Hercules Prophet II Mx 32Mb (DDV)Sound Card : Creative SB Live !ValueOs : Windows Xp ProfessionalDrivers -> S.C : 5.12.01.3512 (Supported By Dx8.1) D.C : Detonatorz v23.11
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים מוזר גם לי זה לא קרה אולי יש לך איזה תוכנה ברקע שפועלת מדי פעם תבדוק ב TASK BAR אם יש תוכנותמוזרות שהופעלו על ידך לא ע"י המערכת
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים כן, קרה.לפעמים הוא ממש התעקש לא לעבוד (כל הזמן קרס בשלב של טעינת השמירה שלי), עד שעשיתי restart למחשב..
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים זה מאוד תלוי...... לי קרתה תופעה זהה עוד לפני הפורמט עם Mohaa כאשר אני טענתי את ה Load האחרון שלי אחרי דקה שתיים שגיאה לא חוקית ריסטרט לא עזר ואז פרמטתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.