עבור לתוכן

Canon G9 Vs any other camera?

Featured Replies

פורסם

אהלן כולם,

אני מעונין לקנות את המצלמה הנ"ל לטיול בחו"ל למישהו יש נסיון איתה (או עם ה G7) ויכול לתת חוות דעת כלשהי?

יש המלצות למצלמות אחרות באיכות דומה במחירים קרובים או נמוכים יותר (היא עולה סביבות ה 2300)?

אשמח לכל תגובה .

תודה

פורסם

לדעתי אל תקנה אותה.

המצלמות בסדרה הזאת של קאנון לא נותנות תמורה טובה לכסף.

אין בה שום תכונה מעניינת שיש במצלמות אחרות יותר זולות.

אין לה אחיזה נוחה, לא מסך נע, לא עדשה רחבה (35mm), טווח זום בינוני (35-200mm). הרגישות לא ממש טובה מתוך dpreview

Some shadow noise visible even at ISO 80, Noise Reduction effects start to creep in and smear detail from about ISO 125

the G9 is a wonderful 'gadget' and a powerful photographic tool, but is it a great camera? The sad truth is that the one area where we'd really like to have seen Canon making significant changes - the image quality - hasn't really changed at all. Not that it's poor - anything but; it's just not outstanding (and I have to say, using the default settings and shooting JPEG, occasionally disappointing if you stray over ISO 100).

השאלה מה אתה מחפש? חשוב קומפקטיות? או שמשהו בסגנון S6500 יכול להתאים?

האם אתה רוצה יכולת לצלם גם בתנאי תאורה קשים, האם עדשה רחבה חשובה?

פורסם

יש לי את הG3 (ענתיקה...) ואני מאוד מרוצה ממנו, השתמשתי בו לטיולים בארץ ובחו"ל וברזולוציות גבוהות התמונות יצאו מדהימות. תנסה לבדוק אות בחנות, איך הוא מרגיש ביד וכו'.

יש לך גם את דגם S5 עם זום 12X

פורסם

קנון A710 ב-1000 ש"ח תתן לך את אותן תכונות בסיסיות - זום 35-210, מייצב, שליטות ידניות, RAW (עם תוסף התוכנה החינמי CHDK), עינית אופטית. ל-G9 יש כמה יתרונות (תושבת לפלאש, חיישן גדול יותר, סוללת ליתיום ואיכות בניה מרשימה יותר) אבל אני לא חושב ששווה לשלם עבורם יותר מכפול. כמו כן, ה-A710 גם הרבה יותר קטנה וקלה מה-G9, וזה בעיני יתרון לא מבוטל.

אם כבר לשלם יותר מ-2000 ש"ח עבור מצלמה, אז לפחות עבור אחת שנותנת יתרונות של ממש. לפוג'י S9600 ולפנסוניק FZ50 יש הרבה יתרונות על הקנון, אבל הגודל שלהן מזכיר מצלמת DSLR. תצטרך להחליט כמה הנושא הזה מהותי לך.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה,

BOREN

האמת ששקלתי את ה 720 לאחר התייעצות עם חבר, יש הבדל כלשהו בין ה 710 ל 720?

פורסם

ה-A710 עדיפה, בזכות התמיכה ב-CHDK.

פורסם
  • מחבר

תודה שוב,

אני חייב לציין שכמעט השתכנעתי , אך אני רואה בכל ביקורת שנייה תלונה על אכילת הסוללות עוד דילמה שמסבכת אותי...

והפלאש (אם כי אני מודה לא יודע כמה אזדקק לו..) לא ארצה להסתובב עם פקט של בטריות נטענות...:(.

פורסם

לפי מדידות, זמן הסוללה של ה-A710 ארוך מזה של ה-G9 ב-50%. הבעיה היא כנראה לא בזמן הסוללה, אלא בפריקה העצמית שמאפיינת סוללות AA לאורך זמן, דבר שיכול להוות בעיה כשרוצים להשתמש במצלמה לאחר תקופה שבה היא לא הייתה בשימוש. סוללות Eneloop של סניו אמורות לפתור את הבעיה הזו.

פורסם

תודה שוב,

אני חייב לציין שכמעט השתכנעתי , אך אני רואה בכל ביקורת שנייה תלונה על אכילת הסוללות עוד דילמה שמסבכת אותי...

והפלאש (אם כי אני מודה לא יודע כמה אזדקק לו..) לא ארצה להסתובב עם פקט של בטריות נטענות...:(.

רק אחת תספיק לך ;)

אני קיבלתי סוללה ספר אבל אחרי 5 שנים עדיין לא הוצאתי אותו אפילו מהקופסא!

הפלאש אגב מצויין, ויש מקום להרכיב עוד אחת.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה חבר'ה :xyxthumbs:

נראה לי שאני אלך על ה710.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים