פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים היי ושבת שלום אז הכרגלי אני עצלן מידי כדי לערוך תמונות (כן כן ככה זה שלוקח לפוטושופ איזה 3 דקות לעלות) אז אני מפרסם את התמונה ככה תהנו וכמו תמיד תגובות בברכה
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר חחח אני גם חושב אבל מצד שני תיראה כמה שחפים יש בתמונה אם הייתי מחכה לשניה שכולם יהיו בפריים כמו שצריך הייתי משתגע \=
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים אכן מקום קסום, איפה זה?בקשר לשחף, אפשר לשים עליו איזה ענן, הם גם מוסיפים בתמונה.
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים מחבר saint james's park london ואני כ"כ מסכים שהשחף מקומו לא בפריים אבל אין לי כח להעיף אותו משם אם למישהו יש 2 דקות אז בכיף אני ישמח לקבל crop של התמונה אבל עדיין אין לי כח לעשות את זה תודה רבה על התגובות אם יהיה לי קצת זמן בערב אני יפרסם עוד תמונה פשוט הגעתי למסקנה שיש לי הרבה תמונות יפות שאף אחד לא ממש רואה
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים רק אם אפשר לתקן את הכותרת?אני מניח שהתכוונת לכתוב Magical place, ולא Megical
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים מחבר רק אם אפשר לתקן את הכותרת?אני מניח שהתכוונת לכתוב Magical place, ולא Megicalאווץ' נכון ידעתי שזה לא יושב לי טוב בעין אבל לא ידעתי מה הבעיהתוקן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.