עבור לתוכן

רעש של חריקות מהארדיסק רק בזמן גלילה בתקייה של תמונות

Featured Replies

פורסם

בדקתי את המחשב עם תוכנות מאמץ S&M prime95 super pi והתוכנה של WD לבדיקה של ה-HD ולא היה רעש

רק שאני גולל תקייה של תמונות ה-250GB עושה רעש של חריקות (ב-80GB הישנים שלי מעולם לא שמעתי רעש כזה)

MHDD מזהה לי רק אחד מה-80GB שמג'ומפר כמאסטר, אני רוצה לסרוק את ה-250 והוא לא מופיע שם

צריך לשים אותו על מאסטר ?

באיזה פינים צריך לשים את הג'פמר ?

פורסם

אם יש לך רעש של חריקה פיזית בדיסק הקשיח תגבה את המידע ואם יש אחריות תחליף אותו כי הוא גמור.

פורסם

אם יש לך רעש של חריקה פיזית בדיסק הקשיח תגבה את המידע ואם יש אחריות תחליף אותו כי הוא גמור.

לא צריך למהר להספיד את הHD....

פותח התרד אם התוכנה של WD אל מצאה כלום..ואין לך נפילות בגלל הHD..מה שאתה שומע זה פעולות החיפוש/קריאה של הHD..

כנראה התקייה שאתה מחפש בה ישנם המון קבצים...

לטיפול כללי נסה לעשות איחוי לדיסק...כמו כן נסה לבדוק עם תוכנה אחרת שמזהה את הHD..כי אין סיבה שלא...

פורסם
  • מחבר

כן בתקייה יש המון קבצים

איך אפשר לבדוק את ההארדיסק עם MHDD

איך אני מג'פר אותו למאסטר ?

פורסם

בגלל זה רשמתי לו "אם יש לך רעש של חריקה פיזית" רעש של קריאה זה בסדר גמור זאת אומרת שיש הרבה דברים והוא פשוט קורא אותם.

בכל מקרה תעשה מה שחברי אמר לך לעשות : איחוי לדיסק.

פורסם

תעשה איחוי כמו שאמרו מעליי

מצוטט מהגמל המעופף :

ש. איך אני משתמש ב-MHDD?

ת. את התוכנה יש להעביר לדיסקט או ל-CD, ולטעון את התוכנה דרכו. (*שימו לב שהתוכנה אינה קוראת דיסקים המוגדרים כסלייב לכן במידה ותרצו לסרוק דיסק כזה, עליכם לג'מפר אותו כמאסטר לפני טעינת התוכנה*). אחרי שהעלנו את התוכנה יוצג תפריט ראשוני הנותן אפשרות תמיכה ב-SCSI, אם אין ברשותכם דיסק בעל בקר כזה המשיכו בלעדיו, במסך שנפתח לאחר מכן, יש לבחור את הכונן שחשוד כתקול ובמסך השלישי יש ללחוץ פעמיים על F4 בכדי לגרום לתוכנה להתחיל לחפש בכונן אחר סקטורים מתים או תקולים. במידה והתוכנה מוצאת סקטורים שכאלה, הכונן אינו אמין ויש לגבות את כל המידע עליו, ובמידה והוא עדיין בתחום האחריות, יש לדרוש אותה מהחנות ממנה נקנה הכונן.

להורדה : http://hddguru.com/content/en/software/2005.10.02-MHDD/

פורסם
  • מחבר

קראתי את זה

אני רק לא יודע באיזה פינים לשים את הג'מפר

פורסם

תסתכל בדיסק עצמו, יש גרף שמראה לאיזה פינים יש לחבר את הג'מפר כדי להפכו למסטר.

פורסם

הדיסק קשיח הוא SATA או IDE?

פורסם
  • מחבר

SATA

פורסם

ב SATA אתה לא צריך לג'מפר.

פורסם
  • מחבר

אז איך אני עושה ש-MHDD תזהה אותו ?

פורסם

אם שני הדיסקים הם SATA התוכנה אמורה לזהות. מכוון שאמרת שדיסק אחד מג'ומפר אז תוציא את הג'מפר ותנסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים