פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים החלפתי ספק ישן ג'נרי לספק של HEC 650W !!! אחרי לחיצה על POWER מאווררים נדלקים ומפסיקים מיד והלוח כן מקבל חשמל!! מה דעתכם!! מישהו?
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים תוודא שכל החיבורים ללוח מחוברים (יש יותר מחיבור אחד שהלוח צריך מהספק כוח).
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר כן מחובר גם 24 וגם 4 למעבד!!עוד רעיונות?הצעות?מישהו?אולי יש איזה אמצעי הגנה שלא נותן לו לעבוד?
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים תבדוק שחיברת את ה4 פינים הנכונים..שכן יש ספקים שמגיעים עם חיבור 8 פינים שמחלק לשניים..תבדוק שהכל מהודק כמו שצריך..נסה לחבר את את הרכיבים הנחוצים..ולראות מה קורה..
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים יש לי בידיוק אותה בעיה!!! נדלק לשנייה המאוורים פועלים ובשניה הכל נכבה!! קניתי ספק חדש!!לא עובדד!! מה עושים
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים מחבר יש לי לוח של ASUS מדגם A8N-VM CSMתבדוק שחיברת את ה4 פינים הנכונים..שכן יש ספקים שמגיעים עם חיבור 8 פינים שמחלק לשניים..תבדוק שהכל מהודק כמו שצריך..נסה לחבר את את הרכיבים הנחוצים..ולראות מה קורה..אני חיברתי הכל כמושצריך!!היום בדקתי אצל חבר והוא כן עבד!!
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים האם כל החיבורים שעל הלוח מחוברים לספק ATX 24Pin 4 פינים 3 פינים ליד ה PCI-E ותנסה להפעיל את המחשב בלי התקנים מיותרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.