פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים הווינדוס שלי הוא windows xp sp21GB זיכרון אני מפעיל את המחשב והרקע של הווינדווס עולה בלי האייקונים ניסיתי להפעיל אותו מחדש , להפעיל אותו מ safe mode אבל זה נישאר אותו דבר (רקע בלי אייקונים)הדבר היחידי שאפשר לעשות זה להפעל את מנהל המשימות.מה אפשר לעשות ?
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים מועבר לפורום וינדוסהסרגל של הוינדוס מופיע לך? (איפה שהשעון וה"התחל") ?מצטרף לשאלה, זה באמת יוכל לעזור לנו קצת אם נדע, כי זה יאמר אם בכלל תהליך הEXPLORER עובד או לא.
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים ה SERVICE שנקרא - EXPLORER.EXE לא עולה לך בעת הפעלת הווינדוס.בעיה תנסה תקן את הווינדוס דרך ה CD .
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מצאתי פתרון לבעיה ..תיכנס לSAFE MODE אם יש את הTASKBAR מופיע , אז תעשה START , אח"כ RUN ואחרי זה תכתוב REGEDITאם לא , אז תעשה CTRL+ALT+DELETE , תקליק על FILE , ו NEW , תכתוב שם REGEDITאחרי זה תמחק את המפתח הזה מהרג'סטרי : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\explorer.exeואח"כ ריסטרט
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר גם במצב SAFE MODE לא עולה לי התפריט , אפילו לא ה" התחל"רק הרקע של שולחן עבודה
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים אחרי זה תמחק את המפתח הזה מהרג'סטרי : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\explorer.exeואח"כ ריסטרט
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים אז תקשיב ..תעשה CTRL + ALT + DELETE , תלך ל PROCESSES , תעשה END ל EXPLORER.EXE אם קיים , אם לא , תלך ל FILE , NEW , תכתוב EXPLORE.EXE האם פתר את הבעיה ? לא ?תיכנס ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogonתבדוק האם יש מפתח הנקרא SHELL ונמצא בתוכו EXPLORER.EXE ??
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר כן אחי ניכנסתי לזה ומחקתי אותו והפעלתי מחדש וזה לא עוזר , עדיין לא עולים האייקונים
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים כן אחי ניכנסתי לזה ומחקתי אותו והפעלתי מחדש וזה לא עוזר , עדיין לא עולים האייקוניםשאתה במצב בטוח יש את השיחזור מערכת תנסה לשחזר לנקודת שיחזור קודמת שלא עשתה בעיות.
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים כנראה ששזה סוס טרויאני SYSU.EXE שנמצא במחשב וגורם לבעיה חפש את התהליך Sysu.exe סמן אותו ולחץ על "סיים תהליך". חפש ברג'יסטרי את הערך Sysu.exe ותמחוק אותו ותודיע לנו אם זה עבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.