פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים אני צריך שתמליצו לי על משחקים מצויינים לסוני 2 כאלו שממש כייף לשחק ושאפשר להעביר בהם שעות על גבי שעות תודה ועוד שאלה , איך אני יוצא מהמשחק, ז"א איך לכבות נכון את הסוני/משחק .תודה שוב
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים המשחק היחיד לPS2 שלא מצאתי איך להשמיץ או לשנוא בצורה מסויימת הוא Ratchet and Clank.זכור להתחיל מהראשון בסדרה, מבטיח לך חוויה._____________________________________________אני תמיד לוחץ לחיצה ארוכה על כבה/הדלק עד שהנורה הופכת לאדומה, ואז מכבה מאחורה.
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים ראצ'ט... הו ראצ'ט....איזה משחק...אני ממליץ להתחיל איתו. אם לא שיחקת בחיים ב PS2 זה המשחק הכי טוב בעולם.אחרי זה אפשר לעבור ל God of War, הנסיך הפרסי ומשחקים בסגנון.אם יש לך כוח למשחק מדהים אבל כבד, OKAMI מומלץ בחום.
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים מחבר אני כרגע משחק ב רזידנטאיוול 4 והמליצו לי כבר על גאד אוף ואר אני אנסה אותו מחר , בקשר לכיבויי זה הגירסא הדקה אז אין מתג מאחורה, אני מכבה המשחק נמצא בתפריט הראשי ואז אני לוחץ לחיצה ארוכה על כיבויי וזה נכבה, האם ה בסדר ככה?
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים עכשיו היה לי 3 שבועות PS2 ו 4 משחקיםGRAND TURISMO 4GOD OF WARPES 6DRAGON QUEST VIII (באנגלית )GOD OF WAR ו PES 6 כנראה טובים אני לא נהנתיהמרוץ מכוניות ממש טוב , גם יחסית למשחקים החדשים שיצאו (טסט דרייב,דירט,TOCA 3 ).אבל DRAGON QUEST מדהים איזה 120 שעות +- של הנאה צרופה וגרפיקה מדהימה, אולי לא HD אבל באמת ממש טובה (קצת קשה לקראת הסוף יותר נכון מתסכל ),מדובר ב JRPG ככה שרק לאוהבי הז'אנר.
פורסם 2007 בדצמבר 2317 שנים הDRAGON QUEST אכן אדיר , וראיתי שמוכרים אותו בחלק מהמקומות ב99 ש"ח! שזה פשוט מחיר מדהים ביותר!(ככה אני קניתי אותו השבוע, למרות שכבר גם אני וגם זוגתי שיחקנו בו ארוכות)והאורך הנכתב הוא בהחלט לא דימיוני , השקענו בו מעל 60 שעות והסוף לא קרב.הגרפיקה לדעתי פחות טובה מאחיו לבית (FINAL FANTASY) , אבל בהחלט אין מה להתלונן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.