עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח מיקרו atx זול + שאלה q6600 vs. q9300

Featured Replies

פורסם

שלום. חשבתי לקנות Htpc וחשבתי על המארז אנטק פיוז'ן. לפי מה שהבנתי במארז נכנסים רק לוח מיקרו atx ..אז אני צריך המלצה ללוח כזה...:

לא לOc

שיכלול יציאה דיגטלית [spdif]

לא חייב הרבה usb

שיתמוך בq9300/q6600

תאין לי כל כך תקציב אני פשוט צריך לוח שיעשה אתהעבדוה..נגיד עד 650 שקל

עכשיו בקשר לקוואד....שתי שאלות על החדש q9300:

מתי הוא יגיע לישראל?

הנאם יש הבדל בביצועים בינו לבין q6600 או שהוא רק צורך פחות חשמל ויותר חדש?

תודה מראש...

OT אגב barel מה נסגר עם המסך שלך? ראית כבר מסכים?

פורסם

מה נשמע עמית?

בעיקרון תיקח כל לוח P31 או P35 והם יעשו את העבודה כולל כל מה שביקשת...

לפני כמה ימים פורסם שאינטל מעקבת יציאה של ה Q9300 לסוף פברואור או מרץ.. אז לדעתי אם הקניה היא לזמן הקרוב ה Q6600 יהיה מעולה.

וגם, עם לוחות P35 ו P31 תוכל לעשות לו OC ולעקוף (תאורתית, אנחנו עדין לא יודעים מה Q9300 נותן מבחינת ביצועים..) Q9300...

בקשר למסך, יומים אחרי הדיון שלנו התקבלתי לעבודה באיזה מפעל וזה משמרות של 12 שעות אז אין לי בכלל זמן לכלום..

ניסיתי ללכת היום אבל אז צץ משהו... בכל מקרה, אני דוחה את זה טיפה - מה גם שהתקציב יעלה ככה... ואז אני יוכל להתפנק על משהו יותר טוב..

פורסם
  • מחבר

היי בראל,לפי מה שהבנתי p31 לא נכנס באנטק פיוז'ן...בפיוז'ן נכנס רק לוחות מיקרו atx...אבל בכל מקרה אחרי דיבור קטן עם פורום מארזים כנראה שירדתי מhtpc ...

לגבי המעבדים..האמת פשוט שכחתי מה כתבת בht אז שאלתי שוב :nixweiss:

ובקשר למסך,באמת יכול להיות טוב שחיכית.כמה ימים אחרי שהמלצתי לך על הC3000 של טושיבה הגיע לארץ הc3500 שאולי היא בכלל יותר טובה לך תדע...

ועכשיו כבר אפשר לקנות fhd 42 אינץ' של טושיבה ב11.5k ולקבל יס hd לשלוש שנים מתנה אז בכלל.....הכי טוב לחכות :silly:

ומזל טוב על העבודה החדשה

פורסם

אופס, סליחה, שכחת שאתה צריך mATX.....

אבל ירדת מHTPC אז עולם שלם של לוחות נפתח בפניך..

אני לא מבין למה חייב שHTPC יהיה בגודל של mATX, אותי לא יהרוג עוד 20 ס"מ של מארז בסלון.. כנראה שכל אחד אחרת..

ובקשר למסך,באמת יכול להיות טוב שחיכית.כמה ימים אחרי שהמלצתי לך על הC3000 של טושיבה הגיע לארץ הc3500 שאולי היא בכלל יותר טובה לך תדע...

ועכשיו כבר אפשר לקנות fhd 42 אינץ' של טושיבה ב11.5k ולקבל יס hd לשלוש שנים מתנה אז בכלל.....הכי טוב לחכות :silly:

ומזל טוב על העבודה החדשה

תודה! :xyxthumbs:

עדין בחיפושים אחרי מסך טוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים