פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים ובכן, הרשת עבדה בצורה נהדרת תמיד,קרה שקצת נשרפו דברים, שידרגתי את המחשב בלוח+מעבד+זיכרון חדשים,אבל בכל מקרה גם אז וגם עכשיו הכל מחובר אותו דבר בדיוק בצורה חוטיתאל רכיב הרשת המובנה שבלוח החדש, שנראה לי סטנדרטי ולא אמורלהיות בעיה, אבל כרגע מהירות העברת הקבצים איטית להחריד,ומושפעת מכך מהירות האינטרנט שמגיעה לרמות של גלישה במודם אנלוגיישן. מה הסיבה? יש הגדרות שאפשר לבדוק?הפינג בין המחשבים ובינהם אל הראוטר הוא 0 והכל ניראה בסדר.אפילו בגלל זה פירמטתי פעם אחת והתקנתי שוב ווינדוס למרות שגם כךעשיתי זאת אחרי החלפת הלוח אם ועדיין למרות שכרגעהווינדוס ערום ולמעשה אין עוד שום תוכנה שיכולה להפריע יש בעיה.יש למישהו רעיון, מה אפשר להגדיר או לשנות??תודה
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים מחבר אולי מישהו יושיע אותי? זה יעזור אם אני יקנה כרטיס רשת ולא ישתמש במובנה?
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים זה מחשב שמחובר לרשת? בשאר המחשבים האינטרנט עובד בסדר? כמה פתרונות: 1. להתקין את כרטיס הרשת מחדש. 2. לעדכן לו דרייברים. 3. להפעיל מצב 10 Full Duplex בכ. הרשת. 4. להריץ פקודת netsh winsock reset(באחריותך בלבד ).
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים kubeb, בשביל להוסיף מידע להודעה קיימת הומצא כפתור העריכה.הבעיה רק המחשב הזה?ניסית לחבר אותו ליציאה אחרת בנתב, להשתמש בכבל אחר?איזה נתב זה?
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר אם תשיב לב, דווקא ערכתי את ההודעה המקורית, הכוונה שלי היתה להקפיץ את הנושא.על כל פנים, זה בדיוק אותו ציוד, אותה תשתית, נתב אדימקס חוטי ואלחוטי, החיבור הוא חוטי, מחובר בכבל מוצלב,הנתב אני מניח הופך את ההצלבה בדיוק כמו כשזה עבד עם התצורה הקודמת. וכן הבעיה היא במחשב אחד שזו התרחשות האירועים בו:נשרף לוח, החלפתי לוח אם, גם בקודם השתמשתי ברכיב רשת המובנה כמו עכשיו בחדש.והקישור זוחל ברמות קשות, אני אנסה את מה שהוצע, אנסה להחליף יציאה בנתב ולשים על FULL Duplex,לעניות דעתי מדובר ברכיב סטנדרטי בכל הלוחות והוא ההבדל היחיד, מה עוד ניתן לעשות???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.