פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים היי יש לי בעייה די מעצבנת שכל כמה דקות שאני עובד על המחשב זה נותן לי שגיאה יוצא מהדסק טופ ומכול התיקייות שהיתי בהם ומחזיר אחרי שניה וסוגר הכול מישהו יודע מה לעשות מצורפת תמונה ד''א מישהו יכול להמליץ לי על אנטי וירוס טוב ואנטי ספייור?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים יש בסטיקי מאגר תוכנות מומלצות (בפורום תוכנה כמובן) רשימה של אנטיוירוסים ואנטי-ספייוורים מומלצים.בקצרה.NOD32 ו-KASPERSKY אנטיוירוסים מאוד מומלציםAVG ו-AVAST אנטיוירוסים חינמיים לא רעים בכלל.לאנטיספייוור יש את ADAWARE ו- SPYBOT SEARCH AND DESTROY, כדאי לסרוק עם שניהם.
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים קודם תסרוק לוירוסים וספייוורים, אחר כך תראה אם יש צורך להמשיך הלאה לשחזור הגדרות\קבצי מערכת.אגב, בין השאר זה יכול להיות גם בעיית דרייברים...תנסה להכנס למערכת רישום תקלות של הויסטה, אולי (אולי) היא סופסוף תועיל למישהו.
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים מחבר העברתי סריקות ובוקושי מצא משהו אבל הסרתי הכול לעשיתי תיקון רגי'סטרי ועדיין הבעייה נמשכתהתמיכה של מיקרוסופט בעיניין שווה לאפסהבעייה בדרך כלל עולה שאני מסדר,מעביר,מוחק ונוגע בקבצים לא משנה איזה... וזה קופץ ויוצא לי מהכול
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים תריץ סריקת הרדיסק עם תוכנת היצרן (יש לינקים בסטיקי FAQ, הודעה של הגמל המעופף).
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים מחבר לא נראה לי שזה קשור לחמורה.. ההרד דיסק תקין שאני לא מהויסטה הוא פועל מצוין
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים מועבר לפורום וינדוס.בכל אופן, תבדוק שהוינדוס מעודכן בכל העדכוני מערכת החדשים.תבדוק שאין לך סרביסים\ישומים חיצוניים (לא של מיקרוסופט) שרצים ברקע וגורמים לחוסר יציבות.תנסה לשחזר קבצי מערכת עם sfc scannow.אם הבעיה התחילה לא מזמן תנסה להשתמש בשחזור מערכת (זאת פעולה הפיכה אז אל תדאג).
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר מועבר לפורום וינדוס.בכל אופן, תבדוק שהוינדוס מעודכן בכל העדכוני מערכת החדשים.בדקתי כתוב שכן.תבדוק שאין לך סרביסים\ישומים חיצוניים (לא של מיקרוסופט) שרצים ברקע וגורמים לחוסר יציבות.הכול מבוטל דרך ה msconfig חוץ מהפאנק בוסטר שאני צריךתנסה לשחזר קבצי מערכת עם sfc scannow.תפרט יותר איך אני עושה את זהאם הבעיה התחילה לא מזמן תנסה להשתמש בשחזור מערכת (זאת פעולה הפיכה אז אל תדאג).הבעייה רצה כבר חודשיים נראה לי שהשיחזור יפריע מאוד
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר חזרתי...ניסיתי את מה שאמרתה ''כנס ל CMD ותרשום שם sfc /scannow''וזה מה שהוא כתב שזה הסתיים[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.