פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים יצרתי גיבוי של המחשב , זה יצר לי 2 פיילים ...אחד שהוא התמונה של הכונן עם סיומת : v2iוהשני , עם השם של המחשב עם סיומת sv2i עכשיו השאלה היא איך אני צורב את זה כך שזה יהיה BOOTABLE?או במילים אחרות : מה לעזאזל אני עושה עם הקבצים האלה?תודה רבה על העזרה
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים אם אתה צורב גיבוי ישר על דיסקים, הדיסק הראשון שהוא יוצר יהיה BOOTABLE.לחילופין, משום שכבר עשית את הגיבוי, אתה יכול לצרוב אותו על דיסק (בהנחה ש-DVD בודד מספיק), ולעשות בנפרד CD הפעלה של ה-GHOST, שאיתו תוכל להפעיל את המחשב ולשחזר כל גיבוי שתרצה מכל דיסק שתרצה.
פורסם 2007 בדצמבר 2117 שנים מחבר ואיך אני עושה CD הפעלה של ה GHOST?חיפשתי בתוכנה ולא מצאתי את האפשרות הזאת
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים שלום לך ,בבקשה זה קובץ IMAGE , תצרוב אותו בNERO , ע"י BURN IMAGE TO DISKhttp://www.speedy-share.com/11CJTWG623T6/Image.nrgלגבי השימוש.. קודם כל אתה נכנס לביוס ומשנה את סדר העליה כך שהCD יהיה הראשון שעולה..ויש לך תפריט אחרי זה.. אתה בוחר את הראשון..וכשאתה מגיע לאיפה שצריך לכתוב פקודותאתה כותב GHOST או אם זה לא נותן..תיכנס לDISK ע"י פקודת CD E: (ה E הוא דוגמה אצלך זה יכול להיות שונה)ושם אתה כותב GHOST
פורסם 2007 בדצמבר 2217 שנים מחבר אנחנו מדברים על מחשב ריק נכון?זאת אומרת מחשב מפורמט שלא מותקן עליו norton ghost ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.