עבור לתוכן

עצומה לעברית באייפוד..

Featured Replies

פורסם

כמה איפודרים אתם מעריכים שיש בישראל?

אני מציע שנעשה עצומה וירטואלית על זה שאפל יוציאו תמיכה בפונטים עבריים, אם יהיו מספיק אנשים.. אולי זה ילך

פורסם

רעיון נחמד, אבל בגלל שישראל היא מדינת עולם שלישית ואנשים חושבים 100000000000 פעמים לפני שהם מבזבזים 1500-2600 ש"ח על נגן MP3. חוצמזה אני לא מכיר אף חנות שמוכרת איפודים, אז סביר להניח שאין הרבה איפודים בישראל.

בכל מקרה בהצלחה לך עם העצומה שלך במקרה שזה יצא לפועל...

פורסם

אני משער שיותר מ-1000 יחידות יש בארץ. ???

ורק מספר קטן ביותר משתתף בפורומים, כאן.

איך אתה מתכוון להוציא זאת לציבור ?

פורסם

חוצמזה אני לא מכיר אף חנות שמוכרת איפודים, אז סביר להניח שאין הרבה איפודים בישראל.

www.yeda.co.il

::)

אם רק אתה לא מכיר, זה לא אומר שאחרים לא. ;)

פורסם

לפי דעתייש מספר קטן יותר של פודים בארץ

אבל שלחו מייל לאפל, יש סיכוי שיצא משהו מזה..

אפל ידועה בתור אחת עם תקשורת עם הלקוחות שלה..

פורסם

וזה אומר שאני דפוק או משהו?

פורסם

www.yeda.co.il

::)

רק כדי שתבינו את המצב העגום - באמצע ינואר התקשרתי לבדוק אם יש להם מלאי של ipod. תגובתם היתה שאין להם ואם אני רוצה להזמין אני אאלץ לחכות עד למאי-יוני...

פורסם
  • מחבר

הם לא מחזיקים...

וידע מערכות היא כרגע היבואן היחיד...

ולדעתי פשוט נפיץ את זה... כל אחד לחברים שלו.. נפרסם בכל הפורומים נראה מה יצא...

מישהו מתנדב לעזור לי?

פורסם

מישהו מתנדב לעזור לי?

אני !(למרות שאין לי איפוד)

אבל אני עדיין יכול להציף לכל מי שברשימה שלי(ICQ) בהודעות ;D

פורסם
  • מחבר

אוקי אז....

איפה לדעתכם נפרסם?

מישהו יכול לבנות את העצומה הדיגיטלית הזו?

פורסם

חלק גדול מקוני האייפודים הם מבוגרים (בעולם, ואני מניח שהסטטיסטיקה עובדת גם לגבי הארץ) ,מפני שזה פשוט מכשיר סולידי שעושה את מה שהוא צריך לעשות בצורה מאוד אינטואטיבית בלי קיצ'יות וכל הדאווין מסביב ובלי מראה של "חללית" , והפיינל שהופך אותו חביב למבוגרים - הוא יוקרתי. ומבוגרים כידוע - אין להם כוח להתעסק בשטויות , אבל העצומה זה רעיון נחמד , קשה לי להיות אופטימי שזה יזיז לאפל , אבל כדאי שתנסה קודם עם אימייל פשוט לחברה עם שאלה בנידון.

פורסם

וגם כי לא הרבה הורים יתנו לילד שלהם להסתובב עם 2500ש"ח בכיס ::)

פורסם
  • מחבר

חלק גדול מקוני האייפודים הם מבוגרים (בעולם, ואני מניח שהסטטיסטיקה עובדת גם לגבי הארץ) ,מפני שזה פשוט מכשיר סולידי שעושה את מה שהוא צריך לעשות בצורה מאוד אינטואטיבית בלי קיצ'יות וכל הדאווין מסביב ובלי מראה של "חללית" , והפיינל שהופך אותו חביב למבוגרים - הוא יוקרתי. ומבוגרים כידוע - אין להם כוח להתעסק בשטויות , אבל העצומה זה רעיון נחמד , קשה לי להיות אופטימי שזה יזיז לאפל , אבל כדאי שתנסה קודם עם אימייל פשוט לחברה עם שאלה בנידון.

תודה על התגובות..

אני אנסה ואודיע לכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים