עבור לתוכן

עזרה בקשר לזיכרון וירטואלי

Featured Replies

פורסם

יש לי זיכרון של קינגסטון 512 מ"ב

הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות על זיכרון נמוך

מצורפת תמונה בה הגבלתי את הזיכרון לפי מדריך שקראתי פעם על הזיכרון הווירטואלי

אם משהו חושב שאני טועה או יכול לעזור לי להפסיק לקבל הודעות אלו

אודה לו מאוד

תודה

שימו לב לתמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם

512 זיכרון עם vista :errrr: .

עדיף לך לשדרג זיכרון מאשר להתחיל לשחק עם הזיכרון הוירטאלי. כעיקרון אני חושב שאפשר לשים פי 1.5 זיכרון וירטואלי ממה שיש לך פיזי אבל אני לא בטוח מה אומרים עכשיו. לפי דעתי עדיף להשקיע בRAM .

מה שקורה למחשב שלך כשיש לו מחסור זיכרון הוא שהוא מתחיל להשתמש בדיסק הקשיח שלך במקום זיכרון. עשיתי חישוב שהזמן תגובה של הדיסק הקשיח (מהרגע שאתה מבקש את הזיכרון שנמצא בוא עד שהוא מתחיל להעביר לך אותו) הוא פי מיליון יותר איטי מהזמן תגובה של הזיכרון וכן אני מתכוון 1000000 . זה בערך כמו ההבדל בין שתי שניות ל 23 ימים. אם המחסור בזיכרון חמור אז המחשב פשוט יטחון את הדיסק ובגלל שדיסק קשיח עובד עם מנגנון מכאני זה יכול לקצר לו את החיים.

פורסם

512 זיכרון עם vista :errrr: .

עדיף לך לשדרג זיכרון מאשר להתחיל לשחק עם הזיכרון הוירטאלי. כעיקרון אני חושב שאפשר לשים פי 1.5 זיכרון וירטואלי ממה שיש לך פיזי אבל אני לא בטוח מה אומרים עכשיו. לפי דעתי עדיף להשקיע בRAM .

מה שקורה למחשב שלך כשיש לו מחסור זיכרון הוא שהוא מתחיל להשתמש בדיסק הקשיח שלך במקום זיכרון. עשיתי חישוב שהזמן תגובה של הדיסק הקשיח (מהרגע שאתה מבקש את הזיכרון שנמצא בוא עד שהוא מתחיל להעביר לך אותו) הוא פי מיליון יותר איטי מהזמן תגובה של הזיכרון וכן אני מתכוון 1000000 . זה בערך כמו ההבדל בין שתי שניות ל 23 ימים. אם המחסור בזיכרון חמור אז המחשב פשוט יטחון את הדיסק ובגלל שדיסק קשיח עובד עם מנגנון מכאני זה יכול לקצר לו את החיים.

בנוסף לקח, שים שם במינימום 512 (או אפילו 1024) ואולי זה יפסיק את האזהרות.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח

איזה מצחיקים זה לא ויסטה זה XP על סקין של ויסטה.... אבל תודה בכל אופן...

אם תוכלו להגיד לי מה לרשום ואיך בדיוק אני לא יודע מה זה מינימום 512 או דברים כאלה לפי התמונה המסך הכי תחתון שם צריך לרשום משהו בשורות תגידו לי בבקשה מה....

אגב זה מה שרשום שם כרגע....

תודה

פורסם

מינימום = גודל התחלתי.

פורסם
  • מחבר

נו הבנתי בגודל ההתחלתי לרשום 512 (למרות זה כל מה שמכיל הזיכרון שלי וזה נראה לי קצת תמוה)

ובמקסימלי כמה לרשום???

ואם תוכל לענות לי גם מה זה בדיוק אומר... בפרטים.... תודה לך...

פורסם

זה קובץ שהגודל שלו משתנה, כי פעם 1000 מגה היה המווווווון. עכשיו כבר לא אז:

שים מינימום 512

מקסימום 1024

אם הבעיה חוזרת תגדיל עוד

אם הבעיה ממשיכה לחזור יש לך בעיה עם ההתקנה או אחת התוכנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים