עבור לתוכן

מה אתם חושבים על Serious Sam 2

Featured Replies

פורסם

יש לי את זה גרפיקה מצויינת משחק יםה מאוד!!! פשוט אפקטים מדהימים!

פורסם

אני גם מת על זה... ועוד יומיים אני סוף-סוף אהיה מסוגל לשחק בזה מבלי לקבל 2FPS. :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

אני גם מת על זה... ועוד יומיים אני סוף-סוף אהיה מסוגל לשחק בזה מבלי לקבל 2FPS. :lol: :lol: :lol:

;D

פורסם

גרפיקה מדהימה, עלילה בינונית עד לא קיימת, הנאת משחק נמוכה ביותר.....

אחרי קצת זמן נרדמים על המקלדת, ללכת ולהרוג. פשוטו כמשמעו, יש לחברה הקרואטית שיצרה אותו, הרבה מה ללמוד מ Mohaa & Rtcw

אני הייתי קורא לזה Serious Sam 2 (Boring was just the begining

:lol:

פורסם

אחלה משחק... חכיתי לו הרבה מאוד זמן...

פורסם
  • מחבר

אחלה משחק... חכיתי לו הרבה מאוד זמן...

המשחק גם לא משהו אבל הגפיקה מדהימה באמת ;D

פורסם

אני לא מבין ת'קטע, שום דבר לא מחודש כאן. אולי נוספו מס' אפקטים אבל יש במשחק בדיוק את אותן מפלצות ואותה עלילה דרעקית שלא מובילה אותך לשום דבר פרט לפירוק אדרנלין (לא שזה רע, אני אזדקק לזה מחר לאחר הבגרות בספרות...)

:-/

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין ת'קטע, שום דבר לא מחודש כאן. אולי נוספו מס' אפקטים אבל יש במשחק בדיוק את אותן מפלצות ואותה עלילה דרעקית שלא מובילה אותך לשום דבר פרט לפירוק אדרנלין (לא שזה רע, אני אזדקק לזה מחר לאחר הבגרות בספרות...)

:-/

נכון אבל המשחק זה סתם לפרסם את המנוע האדיר שלהם הם רוצים עוד כסף אז מוצאים משחק במילא הרוב (הישראלים) מורידים. והמנוע האמת מדהים אבל ממש!

בהצלחה בבגרות ;D

פורסם

כמו הראשון הוא עדיין נשאר משחק גדול!!!

פורסם

נכון אבל המשחק זה סתם לפרסם את המנוע האדיר שלהם הם רוצים עוד כסף אז מוצאים משחק במילא הרוב (הישראלים) מורידים. והמנוע האמת מדהים אבל ממש!

בהצלחה בבגרות ;D

תודה אח שלי!!!!! :hi:

פורסם

פחחחחח

הולכים להוציא עוד המשך לדבר המגוחך הזה ...

היה לי משעמם , גמרתי אותו מאתמול להיום , מאכזב ויותר גרוע מהראשון .

פורסם

אף אחד מהם לא גרוע זה בולשיט

המנוע מצויין !! משחק גדול

פורסם

Illegal??! :2gunsfiring_v1:

:errr: :errr: :errr:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים