עבור לתוכן

AMD Phenom X4 9600 Black Edition נמכר בארה"ב

Featured Replies

פורסם

השאלה הגדולה היא בשורה התחתונה מה היכולות שלו, לדעתי זה נסיון נואש של AMD לזכות באהדת החבר'ה שמבינים שיותר ויותר קונים אינטל.

מהר מאוד נדע מה היכולות שלו

פורסם
  • מחבר

השאלה הגדולה היא בשורה התחתונה מה היכולות שלו, לדעתי זה נסיון נואש של AMD לזכות באהדת החבר'ה שמבינים שיותר ויותר קונים אינטל.

מהר מאוד נדע מה היכולות שלו

כן, אני מקווה מאוד שהיא תצליח, ושהמעבדים לא ישרפו או משהו כזה..

אם המעבדים עכשיו יתחילו לעשות בעיות טכניות זה ייפגע הרבה יותר בAMD.

יוציא לה שם הרבה יותר פרובלמטי ממה שהיה לה כבר..

זה נראה כצעד חפוז מדי, מבחינת הצעד עצמו, זה צעד מאוד חכם, רק שאני מקווה שהם עשו את כל הבדיקות שצריכות להיעשות כדי שאנשים לא יתלוננו על מעבדים שרופים וכדומה.

אם הם יצליחו עם המעבדים האלה, זה המשך רציני של התחרות.. מה שהיה עד עכשיו שליטה מוחלטת של אינטל.

אמנם אינטל מייצרת כבר ב45nm, אבל אני חושב שזה יהיה פחות קריטי אם AMD יראו ביצועים טובים יותר ואם באמת יהיה אפשר לעשות למעבדים OC כמו שצריך.

ה-45nm טוב לחום ולצריכת חשמל.. דברים שחשובים לOC אבל אולי בכל זאת יהיה כאן מקום לתחרות כלשהי. ואולי ה4 ליבות שמחוברות יחדיו, ולא מודבקות כמו של אינטל, אולי באמת יעשו את ההבדל.. נחיה ונראה :)

פורסם

אבל זה מבטל את האחריות

פורסם
  • מחבר

אבל זה מבטל את האחריות

מן הסתם.. גם אצל אינטל אותו דבר.

פורסם

"מבטל"

אין כיום שיטה כדי לדעת אם מעבד נשרף בגלל OC או סתם בגלל תופעה אחרת...

פורסם

העניין פה זה חא האחריות

AMD יןדעים שיש בעיה בתדרחם הגבוהים, אבל כנראה זה משהוא שמשפיע רק לעיתים רחוקות (בגלל זה לקח להם בעמצם הרבה זמן עד שגילו את זה). הם לא יכולים למכר את המעבדים במהירות רשמית גבוהה, אז הם מוכרים בתור black addition שמיועד לOC

רב הזמן שה יהיה בסדר גם בOC, (הקונים יוכלו להתגאות בOC גבוה) אבל אם יהיו בעיות מדי פעם אף אחד לא יוכל לבוא אליהם בטענות - הם לא הבטיחו שהמעבד עובד ב3GHZ (או כל מהירות OC אחרת)

פורסם

יצאו כבר בנצמרקים של OC- PHEMON 9600 ?

פורסם

"מבטל"

אין כיום שיטה כדי לדעת אם מעבד נשרף בגלל OC או סתם בגלל תופעה אחרת...

לא .. אבל למעבד בעל ליבות מרובות אין רק בעיה של השרפות ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים