עבור לתוכן

מחפש המלצה לרמקולים 5.1 בתקציב של 600 - 850 ש"ח לשימו

Featured Replies

פורסם

היי חברים , אני מחפש המלצה לסט של רמקולים של 5.1 איכותיים שיעבדו עם כרטיס קול מובנה של GIGABYTE DS3L .

אני רק רוצה שתהיה לי אפשרות לתלות אותם מאחורה וזהו.

איכות חשובה ואמינות חוץ מזה תתפרעו ואם צריך להעלות את התקציב טיפה אז דברו איתי אחיי היקרים ותודה :)

עדכון:

משהו שמע על הרמקולים האלה?

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=236&category_id=c26c1eb94cef0fa1323aef5065d50a7c&

ראיתי שיש עלייהם שלוש המלצות מפחידות בזאפ והם נראים רעים ביותר... מה אתם אומרים?1

פורסם

א

פורסם
  • מחבר

וואלה אחי תודה רבה אבל האם הם יותר טובים מה X540 למשל או מה 6060 וכו'...?

כאילו היא חברה מוכרת מספיק?! ומי הכי טובים מתוך אלו שהבאת לי ?!

פורסם

ה

פורסם
  • מחבר

וואלה אח שלי אני מודה לך מקרב לב... אז אתה אומר שנלך על המיקרו וזהו?! כי יש בהם גם שלט וגם אני צריך אותם למשחקים הרוב ופחות סרטים וקצת מוזיקה אבל גם לא רציני...

כלומר מיקרו?! ושאלה על הסאב , הוא מספיק רמתי?

פורסם

כ

פורסם
  • מחבר

חחח אני מתכוון שייתן לי באסים מספיק איכותיים וחזקים בחדר של 10 מטרים רבועים בסך הכל...

עכשיו אחי .. .http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=236&category_id=c26c1eb94cef0fa1323aef5065d50a7c&

הגיניוס קיבלו בכל העולם ביקורות טובות מאוד , והם הרבה הרבה יותר חזקים מהמיקרו לאב , אני מוכן להגדיל תקציב אם יש משהו יקר יותר ששוה אבל האם האם מספפיק טובים (המיקרו X23 ) ? כלומר הם ייתנוט לי סראונד טוב במשחקים (במיוחד מעניין אותי...) .

אני מאוד מתלבט בין הג'יניוס למיקרו X23 כי לשניהם יש ביקורות טובות אבל הבאס של הגיניוס נראה מאוד גדול ומרשים וחזק ביותר לפי הנתונים.

אז מה אתה אומר אח שלי?! מיקרו X23 או הג'יוניוס? או ה 6662 של מיקרו גם..?

חשוב מאוד... חשוב לי הצליל ההיקפיייי

פורסם

ש

פורסם
  • מחבר

אחי אני צריך למשחקים וקצת למוזיקה...

השימוש העיקרי שלי הוא משחקים משחקים ומשחקים... אני מחפש סאונד היקפי איכותי עם באס טוב אני לא צריך להפציץ את העולם אבל שיהיה מספיק חזק אחי.

אז מה אתה אומר המיקרו או ה X540 או ה ג'יניוס ושוב אחי אני מחפש למשחקים.

ותודה רבה וסליחה על השיגוע שכל אח שלי..

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

אה.... וואלה אחי ?! הם יותר טובים מהמיקרו?! 6622 למרות שהם עולים פחות?! ( 540X)

אם תוכל להגיד לי במה הם יותר טובים אני יישמח כי אני רוכש אותם מחר אחי... אני מוכן לשלם עד 800 ש"ח עבור כל הרמקולים שייתנו לי חויית משחק אדירה אחי... אז כאילו מה שתגיד עכשיו קניתי אחי יש לך אחריות חחחח :)

אה אחי וגם חשוב לי שאני אוכל לתלות אותם על הקיר מאחורה אחי כי אין לי איפה להניח אותם את הקדמיים אולי אבל גם אותם אני מעדיף לתלות .

בקיצור אני צריך אפשרות תלייה בלי סטנדים ככה ישר עם מסמר חחח

פורסם

ה

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי , תודה רבה על כל העזרה... לוג'יטק הרוויחו עוד לקוח בזכותך , אני הולך על ה 540 חחח תדוה רבה אחי והמשך שבוע נעים תבורך :)!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים