עבור לתוכן

XP ping jumps or a curse?

Featured Replies

פורסם

למזלי נפטרתי מה XP והתקנתי לי פה WIN2K PRO אבל הדיון הזה נפתח בשביל חבר שלי שמשהו מאוד מוזר קורה עם האינטרנט שלו, בכל אופן זה הסיפור, כמו רבים מאיתנו גם הוא משחק ברשת CS אבל אין כל כך קשר למשחק, אחרי דיי הרבה זמן עם 56K הוא עבר לADSL,

המודם הוא ALCATEL HOME TOUCH עם כרטיס רשת כמובן וחיבור של 012 0.5Mbit, המחשב שלו היה p3 450, voodoo 3 3000 , 192 SD RAM ואיזה כרטיס קול מסתורי מהמאה הקודמת ;D בקיצור היה לו XP והפינג קופץ 60-140 אפילו 200, טוב אז חשבתי שזה בעיה של ה XP + ADSL אז עדכנתי לו דריברים נסיתי לסדר את כל האפשרויות וכל העידכונים בשביל המחשב אבל הפינג קופץ, לא ידענו מה לעשות אז בגלל שהמחשב היה גם ככה גוסס החלטנו לפרמט להתקין WIN2K PRO ולהתחיל מחדש, טוב אז פירמטנו והתקנו הכל ואחרי הרבה זמן של התקנה ובעיות עם הדיסקטים של הSTART UP שהיו דפוקים ומלא בעיות המחשב פעל עם כל הדריברים הכי חדשים שיש, התחברנו לאינטרנט ובדקנו את הפינגים ולמרבה התדהמה PING JUMPS! ממש קופץ וזה לא עוד בעיה של 012 אלא ממש בעיה במחשב, עברו כמה חודשים והחבר שלי החליט שהוא לא ישחק עד שיקבל מחשב חדש, לפני שבועיים הוא אמר לי שהוא החליט לקנות מחשב חדש ואני יעצתי לו על המפרט והתוצאה היא : P4 2400B, ASUS P4PE, 512MB DDR333, ATI RADEON 9700Pro, Amazing case, and some cute speakers. בקיצור תותח רציני שמחכה להצתה, לפני כמה ימים ביקרתי אצלו ועשינו את כל הסידורים וכל מיני בדיקות וטסטים, בקיצור מחשב מדהים, ראיתי אצלו UNREAL 2 - המשחק לא משהו אבל איכות התמונה אלוהית ! ולמה אני אומר לכם את כל זה ? כי כשבדקנו את הפינג הקללה חזרה ויש לו PING FUCKING JUMPS !!! ממש טראומה, הבן אדם באכזבה טוטאלית, אמרתי לו להתקין מהתחלה WIN2K PRO אבל יש לו XP PRO SP1 ואחרי הכל ברור שאפשר לסדר את הבעיה עם הDSL וקפיצות הפינג אבל למרות כל עדכוניו הדריברים והכל עדיין יש לו פינג ג'מפס !

אני פונה אליכם בבקשת עזרה נועשת ! תנו לגיימר להרוג ! :AR15:

אתם יודעים את המפרט, בבקשה ממכם אם אתם יכולים לנסות לתת לינקים לכל הדריברים החדשים ביותר, מידע לגבי הבעיה, פתרונות לבעיה וכל מה שאתם יודעים מנסיון אישי אתם יותר ממוזמנים לעשות כך, אני אישית יודע לסדר בעיות כאלה לא רע וגם סדרתי בעבר אבל דבר כזה לא ראיתי ואני ממש לא יודע כבר איך לעזור חוץ מלהתקין עוד פעם win2k pro אבל הוא בינתיים לא רוצה, אחרי הכל מחשב חדש ולמרות שאני כן הייתי מפרמט אפשר להבין אותו.

לסיכום: ע-ז-ר-ה ! תודה רבה מאוד מראש ! :saint:

פורסם

XP SP1

מאיט את המחשב בצורה משמעותית

תתקין SP2

אני לא יודע איך זה ישפיע על הפינגים

אבל שווה לנסות

וד"א תשאיר XP

הוא הרבה יותר טוב מ- 2K

עריכה:

אולי זה בעיה אצל 012?

ניסית לעבור לספק אחר טוב?

כמו למשל אינטרנט זהב?

פורסם

לפי דעתי אין קשר למערכת הפעלה בכלל אני גם בדעה של ShOcHtEn זה בעיה של הספקית או איכות הקו

אתה יכול להוכח את זה סופית אם תבא את המחשב שלך (עם הפינגים הטובים והמערכת ה"מצויינת" שלך עם 2K ) ותראה שזה איכות הקו

או הספקית.

והכל בצחוק אל תפגע מה "מצויינת" על ה ווינדוס שלך

פורסם
  • מחבר

הבן אדם מוריד על 67KB יציב עם 0.5Mbit, האינטרנט טס, אין מצב שזו בעיה בקו!

פורסם

עדיין תתקין את ה- SP2

זה לא יכול להזיק

ורק שתדע אם ההורדות בסדר גמור והאתרים עולים בסדר גמור

זה לא אומר שגם הפינגים יהיו בסדר גמור...

הדברים לא קשורים זה לזה...

לדוגמא אצלי

יש לי פינגים 60-100

וההורדות שלי הם 94 בחבילה של 750

אבל הוא מעלה לי אתרים יותר לאט מה- 56K...(*האם*הגזמה*האם*)

פורסם

אין SP2 לwinxp

ועכשיו לנושא:

תנסה למחוק את ה config.cfg בתקיית cstrike (תעשה לו גיבוי לפני) ואם יש autoexec אז גם אותו,

ואז תעלה את המשחק בלי הקבצים האלה, המשחק ייצור את ה config מחדש ויכול להיות שהקפיצות יעלמו.

פורסם
  • מחבר

הפינג הוא כללי וגם ככה מחוץ למשחק ובאמת אין SP2

פורסם

כשאתה עושה ping בה dos window ל www.012.net

יש ping jumps ?!

פורסם

יש SP2 :hat:

אבל זה עדיין BETA :(

אם אתה רוצה להוריד אותו כנס ל http://www.winbeta.org/

פורסם

תפסיקו לדבר על הSP עכשיו זה לא העניין,

SP שהוא בטא זה לא נחשב כי זה לא Service pack זה fuckup pack....

מי מתקין SP שהוא בטא...

פורסם

לי יש SP2

והוא עובד לי טוב מאוד...

פורסם

אה יופי אתה ממשיך לדבר על זה.................

עובד לך ה SP2 טוב ?! בואו נמחא כפיים ! :bash:

פורסם

מה הקטע שלך?

אני רק אומר ש SP2 עובד טוב מאוד

ושלדעתי שווה לו להתקין אותו

זה לא יכול להזיק...

פורסם

לפי דעתי זה רק יכול להזיק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים