עבור לתוכן

התחלתי את Mass effect זה ממש ממש דומה ל KOTOR, ממש

Featured Replies

פורסם

יש את ה jedi knight ופה את ה spectre

אתה משחק אביר ג'דיי כזה, בכל צורה אפשרית זה דומה

פורסם

העיקר שדובי אמר שזה שונה

בכל מיקרה אני יחכה שזה יצא למחשב ואני מאוד אופטימי שזה יצא גם למחשב

פורסם

העיקר שדובי אמר שזה שונה

בכל מיקרה אני יחכה שזה יצא למחשב ואני מאוד אופטימי שזה יצא גם למחשב

לא אמרתי שזה שונה, הקרבות והכל שונים אבל מבחינת עלילה זה KOTOR1 בלי ג'דיים, רק הדרך שבא העלילה מתפתחת שונה. תחילפו את סארן בדארת' רייוון תשנו קצת את העלילה של הרובוטים והנה Mass Effect כשר למהדרין.

המשחק לא ייצא למחשב עד שכל הטרילוגיה לא תצא לXBOX זה לא ייצא לPC.

מי שאהב את KOTOR1 יאהב את זה, מי שלא אהב את KOTOR1 עדיין יאהב את זה כיוון שכל הדברים שדוחים אנשים ממשחקים כמו KOTOR שקופים למשתמש כאן. ME בלי שום קטעי RPG היה יכול להיות FPS לא רע בכלל.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שזה שונה, הקרבות והכל שונים אבל מבחינת עלילה זה KOTOR1 בלי ג'דיים, רק הדרך שבא העלילה מתפתחת שונה. תחילפו את סארן בדארת' רייוון תשנו קצת את העלילה של הרובוטים והנה Mass Effect כשר למהדרין.

מי שאהב את KOTOR1 יאהב את זה, מי שלא אהב את KOTOR1 עדיין יאהב את זה כיוון שכל הדברים שדוחים אנשים ממשחקים כמו KOTOR שקופים למשתמש כאן. ME בלי שום קטעי RPG היה יכול להיות FPS לא רע בכלל.

המשחק מפוצץ ב Side quests מושקעים, אבל לא בא לי לעשות אותם כל כך. אני מסוקרן מהעלילה הראשית

ד"א ה AI דיי גרוע ויש לא מעט באגים, אבל בכללית עוד להיט ל 360

פורסם

כן זה לא יצא כמו שGOW לא יצא למחשב ...

תמשיך לחיות באשליות כאלו

בפועל תבדוק תעבר של החברה ותיראה שאחרי שנה שנתיים המשחקים שלה יוצאים למחשב

פורסם
  • מחבר

כן זה לא יצא כמו שGOW לא יצא למחשב ...

תמשיך לחיות באשליות כאלו

בפועל תבדוק תעבר של החברה ותיראה שאחרי שנה שנתיים המשחקים שלה יוצאים למחשב

הוא לא אמר שה לא יוצא למחשב, הוא אמר שזה לא ייצא למחשב עד שהסידרה לא תסתיים ב Xbox.

נראה לי שהוא יודע על מה הוא מדבר.

המשחק מעולה אבל את Kotor אהבתי יותר, מה שנראה לי זה שכדיי לא לשלם על רישיון הם יצרו עולם משלהם

בכל אופן נקווה שגירסת ה PC שלכם תהיה יותר טובה, אני משחק כבר כמה שעות ויש תחושה של משחק של ליטשו אותו

יש דיי הרבה באגים ( ולא קטנים), ה AI דיי גרוע אני לפעמים יורה על אנשים והם לא זזים אליי בכלל

משחק טוב מושקע אבל לא מלוטש, היה יכול להיות מושלם כנראה שכבר רצו להוציא אותו לשוק.

פורסם

באגים בAI לא ראיתי, הבאג היחידי שראיתי זה שאני גרמתי לו, ניסיתי לדחוף את הMAKO למקום שידעתי מראש שהוא לא אמור להכנס אליו, אחרי משהו כמו 10 דקות של קפיצות במקום הוא התהפך ונפל דרך העולם והייתי צריך לעשות ריסט לקונסולה בשביל לחזוק למשחק.

האכזבה היחידה שלי מהמשחק מעבר לזה שהוא קצר, היא שהפיטשר שהראות בדמויים של המשחק מ2006 שאפשר לשלוט ישירות על שאר שחקני הקבוצה שלך הוסר.

וגם שאי אפשר לתת להם פקודות בנפרד בקשר של את מי לתקוף ולאן ללכת, מעבר לזאת המשחק מושלם. ואני מחכה לראות מה הם יכניסו בdownloadable content למשחק הזה בקוצר רוח.

פורסם
  • מחבר

באגים בAI לא ראיתי, הבאג היחידי שראיתי זה שאני גרמתי לו, ניסיתי לדחוף את הMAKO למקום שידעתי מראש שהוא לא אמור להכנס אליו, אחרי משהו כמו 10 דקות של קפיצות במקום הוא התהפך ונפל דרך העולם והייתי צריך לעשות ריסט לקונסולה בשביל לחזוק למשחק.

האכזבה היחידה שלי מהמשחק מעבר לזה שהוא קצר, היא שהפיטשר שהראות בדמויים של המשחק מ2006 שאפשר לשלוט ישירות על שאר שחקני הקבוצה שלך הוסר.

וגם שאי אפשר לתת להם פקודות בנפרד בקשר של את מי לתקוף ולאן ללכת, מעבר לזאת המשחק מושלם. ואני מחכה לראות מה הם יכניסו בdownloadable content למשחק הזה בקוצר רוח.

אני משחק כמה שעות וראיתי כבר עשרות באגים, דמויות נעלמות וכל מני כאלו.

לגבי ה AI, בנתיים הא גרוע, אני יורה מזויות על אויבים והם נשארים במקום, עד שהם מתים

מזכיר לי את ה AI ב Kane & lynch שמאוד אהבתי ( היה ממש כיף לשחק בו)

שאלה חשובה דובי

ברגע שנהפכתי לספקטר, מתי מקבלים את האימון המיוחד ב c-sec ?

עברתי שם לא היה כלום אז עליתי לספינה לכיוון Feros אני חוקר שם עכשיו

השקיעו שעות של עבודה ומחשבה במשחק זה מאוד ברור לעין

פורסם

דובי דווקא במקס קונסול מהמרים שהוא יגיע אפילו לPS3 ב08 (ותעיף מבט על התוכן ה"אקסקלוסיבי" לGTA שם , גם אכזבה קצת)

בכ"א , אני מסכים איתך לגמרי לגבי ME וקוטור.

חוץ מזה :) מבחינתי שכולם יוציאו משחקי KOTOR בצרורות :) אני לא רואה מה רע בזה.

ליביו

פורסם

נגמר ימי הבילעדים מחברות צד שלישי

זה פשוט לא משתלם להם

רק אם הפלטפורמות שונות מידי יש בילעדים של חברות צד שלישי

פורסם
  • מחבר

זה פשוט לא משתלם להם

תמיד יהיו בלעדיים אחרת אין שום סיבה לקנות קונסולה מסויימת, יצאו המון בלעדיים ויצאו עוד המון בלעדיים השנה כמו

ninja gaiden 2 ו Lost odessy

זן הסיבה שקניתי 360 בגלל הבלעדיים המעולים שיש ל 360,

פורסם

דובי דווקא במקס קונסול מהמרים שהוא יגיע אפילו לPS3 ב08 (ותעיף מבט על התוכן ה"אקסקלוסיבי" לGTA שם , גם אכזבה קצת)

בכ"א , אני מסכים איתך לגמרי לגבי ME וקוטור.

חוץ מזה :) מבחינתי שכולם יוציאו משחקי KOTOR בצרורות :) אני לא רואה מה רע בזה.

ליביו

אז הם אידיוטים, Microsoft Game Studios הם המפיצה שלו(גם השתתפה בפיתוח), הזכויות המלאות לכותר ולIP שייכות להם, כשMS תפיץ משחק לסוני אחמדיניג'אד ישתתף בכוכב נולד.

אין ספק שהוא יגיע לPC, אבל בדיוק כמו שטים סווייני אמר כאשר שאלו אותו האם Gears of War יגיע לPS.

"המפיצה שאנחנו עובדים איתה היא מייקרוסופט, תשאלו אותה אם היא רוצה להפיץ את המשחק לפלייסטיישן 3..."

ככה שאני באמת לא יודע מי מהמר על זה, הייתי מהמר על FF לא יודע איזה מספר וMGS5 ל360 לפני שמהמר על משחק של MSGS על כל דבר אחר חוץ מXBOX וGFW

זה פשוט לא משתלם להם

Microsoft Games Studios

::)

בלעדיים יהיו תמיד, כמובן שלEA אין שום עניין בלהפיץ משחק לפלטפורמה מסויימת הם רוצים לגזור קופון מכל שוק אפשרי.

אבל לMSGS או לSOE אין שום עניין בלהפיץ משחקים לפלטפורמות מתחרות.

פורסם

לא אמרתי שלא יהיו בילעדים של חברות צד ראשון ושני

במפורש כתבתי צד שלישי

היום אין אף חברת צד שלישי גדולה שלא אפכה מולטיפלטפורם

ושיש בילעדים אז זה בגלל שמשחק מסוים מתאים לפלטפורמה מסוימת

אבל ה360\PS3\PC קרובים היום טכנולוגית ואתה רואה המון משחקי מולטיפלטפורם

בין שלושתם מחברות צד שלישי

בדורות הקודמים היו הרבה יותר בילעדים של חברות צד שלישי

היום קונאמי\סקוואר איניקס\קאפקום\סגה\נאמקו\רוקסטאר \וכו

מפתחות לכל הקונסולות

תיראה לדוגמה את GTA4 וDMC4

בדור הבא לערכתי גם לקונסולה של נינטנדו לא יהיו הרבה בילעדים מחברות צד שלישי

כי לערכתי החומרה העתידית תאפשר למפתחות לפתח לכל הקונסולות משחקי מולטיפלטפורם

פורסם

יש לך בעיה רצינית. אתה מייחס דברים שלא קשורים לכותר מסויים.

Mass Effect זה כותר של Microsoft Game Studios - להגיד שהוא מולטיפלטפורמי בגלל שחברות צד שלישי מפיצות לכל הפלטפורמות מראה על הגיון מאוד לקוי.

מבחינתי עדיין יש כותרים בלעדיים ל360 וזה מספיק. ב6-7 חודשים הבאים בלעדית ל360 יוצאים המשחקים הבאים:

Fable 2

Ninja Gaiden 2

Halo Wars

Halo Chronicles

KUF:COD

Alan Wake(יוצא לVISTA בלבד כחודשיים אחרי ה360 ככה שזה עדיין בלעדי ל360 בתור קונסולה).

ואם ממש ממש ישעמם לי אז הMMO שמבוסס על העולם של Marvel גם הוא בלעדי ל360.

פורסם

אתה לא מבין

לא דיברתי על Mass Effect

ברגע שMS מעורבת בו זה נחשב צד שני

ורוב המשחקים שהזכרתה קשורים לMS

אני מדבר איתך על משחקי צד שלישי בלי הסכמים כאלו ואחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים