פורסם 2002 בינואר 2623 שנים ממש מוזר, כול השישי שבת הזה, שממה בפורום, רק אני וprototipe פה וגם firendice קופץ מדי פעם לביקור שבוא הוא כרגיל צוחק עליי... איפה כולם???? מפגש אנשי חומרה שלא ידעתי עליו???
פורסם 2002 בינואר 2623 שנים ממש מוזר, כול השישי שבת הזה, שממה בפורום, רק אני וprototipe פה וגם firendice קופץ מדי פעם לביקור שבוא הוא כרגיל צוחק עליי... איפה כולם???? מפגש אנשי חומרה שלא ידעתי עליו??? שתוק כבר!
פורסם 2002 בינואר 2723 שנים אבל השמן (רבינא =גונז') לא יהיה פה הרבה ;D אפילו שהוא נכנס לפורמים כל יום כאורח!
פורסם 2002 בינואר 2823 שנים כזה גונז הילד הזה, תחף הוא יתחיל לשחק csהוא רוצה אבל אין לו HALF LIFE! ואל תביא לו כי זה עם ה CD-KEY של יובל!!! ותפסיק לעשות פוסטים!! כי אני רוצה שכל ההודעות יהיו רק שלי!!! כי אין אף אחד הפורומים קבל כל ה TOPICS רק השם שלי!! בהודעה אחרונה ;D
פורסם 2002 בינואר 2823 שנים נראה לי שצריך להשתלט להם על הפורומים , ועל האתר בכלל .נשנה לו את השם למשהו אחר .
פורסם 2002 בינואר 2823 שנים נראה לי שצריך להשתלט להם על הפורומים , ועל האתר בכלל .נשנה לו את השם למשהו אחר . ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.