עבור לתוכן

חשבתי שבאמת אין מספיק יחידות של Wii, כנראה שניטנדו יוצרים בכוונה ביקוש

Featured Replies

פורסם

היתה כתבה ב Ynet, הכי אהבתי שם את המשפט "אם לא יהיה מחסור ב Wii אנשים היו יכולים לשחק בזה ולהבין שזה זבל של קונסולה"

זה מה שאחד האנליסטים אמר במילים קצת יותר יפות,

יפה גם לקרא כל המתוסכלים מה Wii שהגיבו בתגובות שם להזהיר אחרים.

באמת מצב מוזר, ככה נינטנדו שומרים את ה"קסם" של הקונסולה על ידי מחסור אתה חושב שזה באמת משהו טוב.

יש כמה אנשים שאוהבים את הקנסולה, אבל לראות כמות כזאת של מאוכזבים ממנה זה מוזר, לא ראיתי את זה בשום קונסולה, לא ב Ps2

ולא ב 360 אפילו עם הטבעת המוות שלו.

פורסם

קודם כל המחסור אמיתי לגמרי

ואתה יכול ליראות את זה בכמה שנינטנדו מוכרים כל חודש

נינטנדו מוכרים בכל אזור יותר מהמתחרים כימאת בכל חודש

גם בחודש האחרון נינטנדו מכרו יותר

בעניין המאוכזבים-תסתכל במפרט שלי בצד

אני כרגע חושב רק על משחק מחשב אחד שאני רוצה

למזלי לא קניתי אותו רק למשחקים

הכשיו צריך ליכנס לפרופורציות

הWII לא יועד להחליף פלטפורמה של "גימר כבד" אלה להיות נוסף לפלטפורמה אחרת לגימר כבד

אבל יש לקונסולה קהל הרבה יותר גדול מקהל הגימרים הכבדים

אולי אתה אוהב את קריסיס\COD\DIRT\וכו

ויש הרבה אחרים שאוהבים -אבל להרבה כמוני נימאס לגמרי לשחק באותם זאנרים ובאותה שליטה ובאותו הכל חוץ משיפור גרפי

וסאונד כבר 10 שנים

אתה יודע כמה זמן קיים הזאנר FPS?

די יצא לי מכל החורים כבר שנים לא חידשו תמשחקיות בזאנר

ואומרים לך חוויה קולנועית בCOD4 -כן לפי הדמו זה נכון

רק שזה מרגיש כמו סרט של סטיבן סיגל -ראיתה אחד ראיתה את כולם

ובנוסף רק 4-5 שעות משחק

לא מזמן סימתי את מאריו נייר 2 לגימקיוב -הוא לא משחק מצוין אבל עדיין הרבה יותר כיפי מרוב המשחקים

ששיחקתי בPC

וזלדנ TP ומטרואיד פריים אחד בכלל מצוינים

עריכה-פה הכתבה המדוברת

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3483499,00.html

פורסם

קודם כל המחסור אמיתי לגמרי

ואתה יכול ליראות את זה בכמה שנינטנדו מוכרים כל חודש

נינטנדו מוכרים בכל אזור יותר מהמתחרים כימאת בכל חודש

גם בחודש האחרון נינטנדו מכרו יותר

בעניין המאוכזבים-תסתכל במפרט שלי בצד

אני כרגע חושב רק על משחק מחשב אחד שאני רוצה

למזלי לא קניתי אותו רק למשחקים

הכשיו צריך ליכנס לפרופורציות

הWII לא יועד להחליף פלטפורמה של "גימר כבד" אלה להיות נוסף לפלטפורמה אחרת לגימר כבד

אבל יש לקונסולה קהל הרבה יותר גדול מקהל הגימרים הכבדים

אולי אתה אוהב את קריסיס\COD\DIRT\וכו

ויש הרבה אחרים שאוהבים -אבל להרבה כמוני נימאס לגמרי לשחק באותם זאנרים ובאותה שליטה ובאותו הכל חוץ משיפור גרפי

וסאונד כבר 10 שנים

אתה יודע כמה זמן קיים הזאנר FPS?

די יצא לי מכל החורים כבר שנים לא חידשו תמשחקיות בזאנר

ואומרים לך חוויה קולנועית בCOD4 -כן לפי הדמו זה נכון

רק שזה מרגיש כמו סרט של סטיבן סיגל -ראיתה אחד ראיתה את כולם

ובנוסף רק 4-5 שעות משחק

לא מזמן סימתי את מאריו נייר 2 לגימקיוב -הוא לא משחק מצוין אבל עדיין הרבה יותר כיפי מרוב המשחקים

ששיחקתי בPC

וזלדנ TP ומטרואיד פריים אחד בכלל מצוינים

עריכה-פה הכתבה המדוברת

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3483499,00.html

לא למה הWII מחדש הכל נכון?

אז במקום ללחוץ על אותו כפתור 100 פעם, אתה עושה אותה תנועה בשלט 100 פעם, אם השלט של הWII כלכך גאוני למה בכל משחק יש את אותן פאקינג תנועות בשביל כל דבר?!

תדחוף את הWIImote לחור וקיבלת ג'וייסטיק אנלוגי.

לWII יש את אותם משחקים בדיוק, לא מחדשים שום דבר חוץ מהעובדה שאתה מקבל התכווצויות שרירים אם אתה משחק עליו שעתיים ברציפות.

לWII יש FPS וואלה גם לכל דבר אחר יש FPS

לWII יש הרפתקאות, וואלה לכל דבר יש הרפתקאות.

לWII יש כל ז'אנר שנחרש ונחרש ונרחש בכל פלטפורמה אחרת, מה אתה רוצה שכבר יחדשו בFPS? יש לך אקדח אתה יורה בדברים והם מתים, אין מה לחדש זה כמו לבקש לחדש כדור רגל, כל מה שאפשר לבקש זה לקחת את מה שיש ולעשות אותו כמו שצריך. זאת אומרת AI טוב ולא קרבות מפגרים כמו שיש בהרבה משחקים שהם קשים רק בגלל שהבוס הורג במכה אחת, יש 20 צלפים שאין לך מושג איפה הם, או שעם כמות התחמושת שיש לך אתה צריך כל יריה חייבת להיות HS או שאין לך סיכוי להרוג שום דבר...

אתה אומר שאתה שונא מחזור, nintendo היא מלכת המיחזורים, היא לוקחת IP ופשוט סוחטת אותו למוות עד שהוא מקבל מה שנקרא post mortem spasm ויש לך אשליה שהוא חי...

אז תעשה לי טובה הWII פופלארי לא בגלל שהוא שווה יותר מידי, עשו לו כלכך הרבה פרסום וhype שלעומתו halo נראה כמו נזיר קתולי.

nintendo בכוונה לא מספקת מספיק קונסולות, היא למדה טוב, גם apple עשתה אותו דבר עם הipod שכמעט בלתי היה ניתן להשגה בשנה הראשונה לשחרור שלו. מה לעשות כאשר לשכן שלך יש Wii ושיחקת בWii Golf כמה דקות בזמן שחיכית לכוס הסוכר שביקשת אז תרצה אחד, וכאשר אתה לא תוכל להשיג אותו בחנות תרצה יותר.

כמות המשחקים הבלעדית לWii שיש היא בזיונית פשוט, ולא אכפת לי מעוד מריו או זלדה, שיחקת ב1 שיחקת בכולם. כנ"ל משחקים קופימון וחבריהם.

אז יש לו משחקי JRPG למי אכפת, האנשים היחידים שמשחקים בזה הם יפנים סוטים ואנשים מנודים מהחברה, כל מי שחושב שלחימה בתורות ו50 שעות של טקסטים וסרטי CGI קיטשיים זה כיף צריך לקשור אותו לכסא לדחוף את הפרצוף שלו למסך מחשב ולהדליק CS בspectate למשך שבוע שלם.

אין משחק אחד לWII שהוא לא נועד לעקרות בית נואשות ששווה משהו ושאין לו אטלרנטיבה טובה בהרבה בפלטפורמה אחרת.

אז כן יש את Metroid Prime אבל יחסית לHALO3 או כל FPS מודרני זה בדיחה פשוט. כן הוא קיבל ביקורות טובות אבל אנשים כמוכך אף פעם לא מכניסים את זה להקשר, כל אתר שמבקר משחקים מבקר אותם יחסית למה שיש לאותה פלטפורמה, משחקי PC מושווים יחסית למשחקי PC אחרים, וכיוצ"ב.

MP זה הFPS הטוב ביותר שיש לWii, אז כן הוא יקבל ביקורות טובות - אבל אם הוא היה יוצא לXbox360 במיוחד עם הגראפיקה שלו הוא היה מקבל ציון בינוני במקרה הטוב.

אז יש לך משחקים כמו RE לWii שהסיבה היחידה שעדיין לא הבנת שהוא נראה יותר טוב מ4 זה כיוון שכמו בכל קווסט לPC שיצא בשנים האחרונות כל הסביבה שלו מרנודרת מראש, ורק הדמויות וכמה פרטים מעטים מרונדרים ב3D בזמן אמת, כלומר כל מה שאתה עובר בו זה תמונה סטטית עם כמה אנימציות כדי לגרום לה להראות קצת יותר מתאימה למשחק.

גם לטונגוסקה בגרסא של הWii תיהיה גראפיקה יוצאת מן הכלל, המשחק הזה הזה נכשל בPC למרות שאהבתי אותו פחות או יותר, למרות שחצי מהקווסטים שלו זה - תעבור עם העכבר על כל המסך עד שתמצא את הכפתור המזדיין..

אבל אם נחזור שוב לREzero אז כמו כל RE אחר זה עוד JRPG במסווה של משחק פעולה, אז לפחות כאן הלחימה היא לא בתורות, אבל בתור משחק פעולה הוא בדיחה פשוט. ובתור קווסט אפילו בדיחה לא מצחיקה במיוחד, לא יודע מי חשב שסידור קופסות בצורה מסויימת זה חידה מעניינת. הדבר הקשה היחידי במשחק הזה זה לזכור את כל הדברים שיש לך בInventory, והקושי כאן הוא פשוט לחוזר לקופסא שהשארת בה את השעון שמצאת בשלב 2 בשביל לפתור את החידה "המותחת" בשלב 212. וכן קופסאות, כספות, ארונות וכל דבר אחר לשמירת חפצים באזור ששורץ זומבים זה גם מאוד הגיוני.

אבל שום דבר לא ישנה, אתה תמיד תגיד שכל משחק בWII מחדש הכל רק בגלל שאתה מנופף במקל לבן כמו דגנרט בזמן המשחק.

המקל היחידי שאני רוצה לנופף בו זה המקל שנולדתי איתו...

אישית אני מעדיף לשבת על הכורסא ולהחזיק שלט נורמאלי בסוף היום, קל יותר, נוח יותר, ובטוח יותר לבית ולכל מי שסובב אותי.

ורוב האנשים חושבים ככה, Wii זה תחליף לביביסיטר לסבתא הסנילית ולמשחקי מסיבה כאשר כולם כבר שיכורים ונמאס להם הטוויסטר בערום...

נ.ב.

סופר מריו ניייר לWii פשוט גרוע.

פורסם

שמע, אני עובד בדיוטי פרי ואנשים אמריקאים שטסים לארה'ב קנו את הWII ב470 דולר כי הם פשוט ידעו שנגמר בארה'ב (שם זה 250 דולר +\-)

העברתי הרבה שעות עם הקונסולה...וואללה אחרי שאתה מתגבר על קטע של גרפיקה וכ'ו ומסתכל נטו על כיף ומשחקיות

הWII חבל על הזמן!! פשוט אי אשפר להפסיק לשחק, גם אם זה משחק ממש מטומטמם, אני אישית הייתי קונה את הWII

אבל הפלאזמה סלון ובחדר יש לי טלוויזיה על זרועות ברקן ואין הכי מקום לזוז ככה שאני בבעיה...

חוץ מזה, קונסולה באמת נפלאה ומדהימה וזולה...

פורסם
  • מחבר

לא למה הWII מחדש הכל נכון?

אז במקום ללחוץ על אותו כפתור 100 פעם, אתה עושה אותה תנועה בשלט 100 פעם, אם השלט של הWII כלכך גאוני למה בכל משחק יש את אותן פאקינג תנועות בשביל כל דבר?!

תדחוף את הWIImote לחור וקיבלת ג'וייסטיק אנלוגי.

לWII יש את אותם משחקים בדיוק, לא מחדשים שום דבר חוץ מהעובדה שאתה מקבל התכווצויות שרירים אם אתה משחק עליו שעתיים ברציפות.

לWII יש FPS וואלה גם לכל דבר אחר יש FPS

לWII יש הרפתקאות, וואלה לכל דבר יש הרפתקאות.

לWII יש כל ז'אנר שנחרש ונחרש ונרחש בכל פלטפורמה אחרת, מה אתה רוצה שכבר יחדשו בFPS? יש לך אקדח אתה יורה בדברים והם מתים, אין מה לחדש זה כמו לבקש לחדש כדור רגל, כל מה שאפשר לבקש זה לקחת את מה שיש ולעשות אותו כמו שצריך. זאת אומרת AI טוב ולא קרבות מפגרים כמו שיש בהרבה משחקים שהם קשים רק בגלל שהבוס הורג במכה אחת, יש 20 צלפים שאין לך מושג איפה הם, או שעם כמות התחמושת שיש לך אתה צריך כל יריה חייבת להיות HS או שאין לך סיכוי להרוג שום דבר...

אתה אומר שאתה שונא מחזור, nintendo היא מלכת המיחזורים, היא לוקחת IP ופשוט סוחטת אותו למוות עד שהוא מקבל מה שנקרא post mortem spasm ויש לך אשליה שהוא חי...

אז תעשה לי טובה הWII פופלארי לא בגלל שהוא שווה יותר מידי, עשו לו כלכך הרבה פרסום וhype שלעומתו halo נראה כמו נזיר קתולי.

nintendo בכוונה לא מספקת מספיק קונסולות, היא למדה טוב, גם apple עשתה אותו דבר עם הipod שכמעט בלתי היה ניתן להשגה בשנה הראשונה לשחרור שלו. מה לעשות כאשר לשכן שלך יש Wii ושיחקת בWii Golf כמה דקות בזמן שחיכית לכוס הסוכר שביקשת אז תרצה אחד, וכאשר אתה לא תוכל להשיג אותו בחנות תרצה יותר.

כמות המשחקים הבלעדית לWii שיש היא בזיונית פשוט, ולא אכפת לי מעוד מריו או זלדה, שיחקת ב1 שיחקת בכולם. כנ"ל משחקים קופימון וחבריהם.

אז יש לו משחקי JRPG למי אכפת, האנשים היחידים שמשחקים בזה הם יפנים סוטים ואנשים מנודים מהחברה, כל מי שחושב שלחימה בתורות ו50 שעות של טקסטים וסרטי CGI קיטשיים זה כיף צריך לקשור אותו לכסא לדחוף את הפרצוף שלו למסך מחשב ולהדליק CS בspectate למשך שבוע שלם.

אין משחק אחד לWII שהוא לא נועד לעקרות בית נואשות ששווה משהו ושאין לו אטלרנטיבה טובה בהרבה בפלטפורמה אחרת.

אז כן יש את Metroid Prime אבל יחסית לHALO3 או כל FPS מודרני זה בדיחה פשוט. כן הוא קיבל ביקורות טובות אבל אנשים כמוכך אף פעם לא מכניסים את זה להקשר, כל אתר שמבקר משחקים מבקר אותם יחסית למה שיש לאותה פלטפורמה, משחקי PC מושווים יחסית למשחקי PC אחרים, וכיוצ"ב.

MP זה הFPS הטוב ביותר שיש לWii, אז כן הוא יקבל ביקורות טובות - אבל אם הוא היה יוצא לXbox360 במיוחד עם הגראפיקה שלו הוא היה מקבל ציון בינוני במקרה הטוב.

אז יש לך משחקים כמו RE לWii שהסיבה היחידה שעדיין לא הבנת שהוא נראה יותר טוב מ4 זה כיוון שכמו בכל קווסט לPC שיצא בשנים האחרונות כל הסביבה שלו מרנודרת מראש, ורק הדמויות וכמה פרטים מעטים מרונדרים ב3D בזמן אמת, כלומר כל מה שאתה עובר בו זה תמונה סטטית עם כמה אנימציות כדי לגרום לה להראות קצת יותר מתאימה למשחק.

גם לטונגוסקה בגרסא של הWii תיהיה גראפיקה יוצאת מן הכלל, המשחק הזה הזה נכשל בPC למרות שאהבתי אותו פחות או יותר, למרות שחצי מהקווסטים שלו זה - תעבור עם העכבר על כל המסך עד שתמצא את הכפתור המזדיין..

אבל אם נחזור שוב לREzero אז כמו כל RE אחר זה עוד JRPG במסווה של משחק פעולה, אז לפחות כאן הלחימה היא לא בתורות, אבל בתור משחק פעולה הוא בדיחה פשוט. ובתור קווסט אפילו בדיחה לא מצחיקה במיוחד, לא יודע מי חשב שסידור קופסות בצורה מסויימת זה חידה מעניינת. הדבר הקשה היחידי במשחק הזה זה לזכור את כל הדברים שיש לך בInventory, והקושי כאן הוא פשוט לחוזר לקופסא שהשארת בה את השעון שמצאת בשלב 2 בשביל לפתור את החידה "המותחת" בשלב 212. וכן קופסאות, כספות, ארונות וכל דבר אחר לשמירת חפצים באזור ששורץ זומבים זה גם מאוד הגיוני.

אבל שום דבר לא ישנה, אתה תמיד תגיד שכל משחק בWII מחדש הכל רק בגלל שאתה מנופף במקל לבן כמו דגנרט בזמן המשחק.

המקל היחידי שאני רוצה לנופף בו זה המקל שנולדתי איתו...

אישית אני מעדיף לשבת על הכורסא ולהחזיק שלט נורמאלי בסוף היום, קל יותר, נוח יותר, ובטוח יותר לבית ולכל מי שסובב אותי.

ורוב האנשים חושבים ככה, Wii זה תחליף לביביסיטר לסבתא הסנילית ולמשחקי מסיבה כאשר כולם כבר שיכורים ונמאס להם הטוויסטר בערום...

נ.ב.

סופר מריו ניייר לWii פשוט גרוע.

לא חושב שזה יעזור להסביר לו,

המון אנשים קנו את ה Wii זבאלה הזה, ואני אחד מבניהם, לא הדלקתי אותו שבועיים ויש לי אותו חודש.

לפני שקניתי אותו חבר שלי (שהפך את כל העולם כדיי להשיג אותו, כשעדיין היה קשה להשיג בארץ) אמר לי שזה זבל שנמאס מהר.

לעומת זאת ב 360 אני המום כל פעם מחדש, התחלתי לשחק Mass effect ואתה יכול להבין.

לפני זה שיחקתי את Eternal sonata שהיה מדהים, וגם הוא בלעדי ומעולה, ולא ניתן להעביר את החוויה שלו, שחלק גדול ממנה זה

הצבעים הגרפיקה החדה והעיצוב האמנותי, שכנראה לא ירוץ טוב על CGA, או איזה זבל אחר שהם לא דחפו שם.

ראיתי לא מזמן סקר גדול, שהמקום הראשון היה... אני שונא את ה Wii (לאנשים שיש להם אותו)

אני קניתי את ה Wii בתןר צעצוע, ולזה הוא נחמד, באים כל מני אחיינים ושאר ילדים מהמשפחה.

נק' זכות אחת ל Wii, שום סוג שליטה לא מתקרב למוט הזה בשוטרים (FPS), זה כזה מדוייק ונוח

רק חבל שלא יצאו שוטרים רציניים עליו, כאלו שאתה באמת רוצה לשחק

פורסם

דובי זובי אתה אומר כל כך הרבה שטויות שזה מדהים

לWII יש את אותם משחקים בדיוק, לא מחדשים שום דבר חוץ מהעובדה שאתה מקבל התכווצויות שרירים אם אתה משחק עליו שעתיים ברציפות

1-הגיוון בWII זה לא רק בגלל השליטה

כמו שאמרתי אני משחק הרבה במשחקי גימקיוב

הגיוון מגיע כי יש המון זאנרים במכשיר

והשליטה מאפשרת יותר זאנרים

מResident Evil 4: Wii Edition

לWarioWare: Smooth Moves

לZack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure

לMetroid Prime 3: Corruption

לSuper Mario Galaxy

לזלדה TP

ועוד הגיוון של המשחקים הטובים בWII גדול

לשם השווה הטבלה בגימספוט למשחקי 360-

The Orange Box

Halo 3

Forza Motorsport 2

Rock Band

Assassin's Creed

Call of Duty 4: Modern Warfare

Puzzle Quest: Challenge of the Warlords

BioShock

Guitar Hero II

Command & Conquer 3 Tiberium Wars

יש לך -4 משחקי FPS

2-משחקי מוזיקה

1-מרוצים

1-RTS

1-פאזלים

ו1-אקשן

לשם השווה בWII יש לך

רק 2 משחקים באותו סגנון בטבלה העליונה אבל גם הם שונים כי אחד 2D

(גימספוט נותנים ציון גם על משחקי VC -אבל בגלל שהם מאוד זולים אפשר להכניס אותם וסופר מטרואיד מצוין )

זאת אומרת AI טוב ולא קרבות מפגרים כמו שיש בהרבה משחקים שהם קשים רק בגלל שהבוס הורג במכה אחת, יש 20 צלפים שאין לך מושג איפה הם, או שעם כמות התחמושת שיש לך אתה צריך כל יריה חייבת להיות HS או שאין לך סיכוי להרוג שום דבר...

AI חכם?

באמת בדמו של COD4 ושל קריסיס ברמה נורמלית

הAI היה כל כך מטומטם ושהצליחו להרוג אותי זה בגלל כמות ונשק חזק ולא בגלל AI כי הוא מטומטם

לדוגמה אם יש לך סירה בקריסיס אתה יכול לקצור תאויבים מרחוק

ואם הם רחוקים אתה יכול ליתקרב ולרוץ לסירה בחזרה ולקצור תרודפים

מטרואיד אולי בנוי על מסילה ולא AI אבל הוא הרבה יותר מאתגר בבוסים

טוב לפחות הראשון (לא שיחקתי ב3 )

וגם בדרך להרוג בוסים אתה צריך לימצוא נקודות חולשה ואסטרטגיה

כי אם לא ימחצו אותך כמו חרק מסכן

כי אתה חלש מהבוסים משמעותית מה שגורם להרבה אתגר

אתגר שחסר לי בקריסיס ובCOD 4

nintendo היא מלכת המיחזורים, היא לוקחת IP ופשוט סוחטת אותו למוות עד שהוא מקבל מה שנקרא post mortem spasm ויש לך אשליה שהוא חי...

נינטנדו מחדשת את הIP הטובים שלה באופן משמעותי

והIP שלה יוצאים 1 או 2 לקונסולה

אולי יש כמה כמו פוקימון\מאריו מסיבה שהם מסחרים ויוצאים יותר מידי אבל הם לא הIP הטובים שלה

הם רק מוכרים בכמויות

אתה יכול להגיד לי שמאריו שמש דומה למאריו גלקסי?

אתה יכול להגיד לי שזלדה WW דומה לזלדה TP ?

אם כן אתה לא מבין כלום

מצחיק שאתה אומר את זה כי נינטנדו מוכרת יותר בכל האזורים הגדולים

היא חזרה לנצח את סוני ביפן וכרגע המכירות חומרה שלה גדולות משמעותית מהמתחרות

אם היתה באמת תחרות כי היא פונה לשוק אחר ורחב בהרבה

גם בעניין המכירות משחקים נינטנדו ישתפרה מאוד -ככה שהטענות שלא קונים משחקים לWII

כבר לא נכונות

ומאריו מכות בדרך ואם אונלין שזה משחק ענקי לפלטפורמה

ותזכור תוך שנה היא מכרה יותר קונסולות מה360 בשנתיים ובנוסף היה תחרות בשוק

אם אתה חושב שהמחסור מבוים אתה חי בסרטים

בנוגע לפרסום לנינטנדו יש תתקציב הקטן ביותר בשוק

ככה שהיפ זה לא בגלל נינטנדו זה בגלל התקשורות

כמו שהיפ השלילי לRROD זה התיקשורת ולא MS

ומה לעשות לתיקשורת יש הרבה יותר כח מלחברות בודדות

כמות המשחקים הבלעדית לWii שיש היא בזיונית פשוט, ולא אכפת לי מעוד מריו או זלדה, שיחקת ב1 שיחקת בכולם

בדקו את זה ולWII יש הכי הרבה בילעדים בפיתוח

לא כולם מצוינים בדיוק אבל לכל קונסולה מצליחה היו גם המון משחקי זבל

וזה לא משנה אם זה הPS1\GBC\PS2\GBA\DS

תמיד שקונסולה הצליחה היו הרבה משחקים והרבה מהם זבל ובגלל זה צריך לדעת מה לבחור

בסופו של יום בשנה הראשונה לנינטנדו היה כמות נכבדת של משחקים טובים ואחד מהם נבחר משחק השנה בכמה מקומות

ודי בטוח יהיה משחק הפלטפורמות של השנה ברוב המקומות

ורגע איזה משחק פלטפורמה היה ל360 השנה?

קראש?

משחק בינוני שקיים גם בWII ?

MP הוא לא FPS

אם כבר הוא FPA ויש אבדל ענק

תשחק בו ותבין

ובעניין אם היה יוצא ל360 היה מקבל ציון בינוני

זה כבר עניין של קהל היעד כי מבחינתי רק HL2 ברמה שלו

ואם היו מפתחים את מטרואיד במיוחד ל360 היה לוקח שנים לפתח אותו

כי הוא מורכב בהרבה לאומת מה שאתה חושב והיה אופך לאחד המשחקים המורכבים ל360

ובעניין מטרואיד נגד הילו

לפי פילפל מעריץ 360 מטרואיד מזמבר את הילו בסינגל

תמולטי אני יתן לך כי גם ככה אין מקוון במטרואיד והוא בנוי לסינגל ואם 20 שעות משחק ולא 8

ויש הרבה משחקים לא להקרות בית רק אתה רוצה לדמין שאין

כמו שצינתה מקודם על האסטרטגיה בתורות

אבל גם RE4

RE-UC

ציד אדם 2

זלדה

ועוד זה לא לעקרות בית

בעניין REzero

זה לא משחק WII זה משחק גימקיוב

וכן הוא לא מחדש הרבה אבל לפי ההתחלה מרגיש טוב

ומעניין אותי הסיפור של הסדרה מה שהמשחק נותן

בעניין

סופר מריו ניייר

אז לפי ההתחלה הוא מצוין ומשלב פלטפורמה וJRPG מצוין

הוא אולי לא מקורי לגמרי אבל יצרו אותו טוב

ולא אני לא חושב שכל משחק לWII מחדש ולא כל משחק לWII טוב

כמו שאמרתי מי קודם לכל קונסולה מצליחה יש גם הרבה זבל

מה שכן ל360 יש הרבה הרבה יותר בעיות מהWII

בין אם זה בעיות חומרה

בין אם זה חוסר גיוון במשחקים מה שMS למדה ועובדת על זה

ובין אם זה שאנשים מיתעצבנים לקבל באן לקונסולה וחלקם עוברים לPS3

רק תיקרא תטוקבקיסטים פה ותיראה כמה מעריצי 360 מיתעצבנים על היחס של MS

חלק אפילו קיבלו 360 מחודש ולא ידעו שהוא פרוץ וקיבלו באן

http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=92299

can anyone tell me why i've been banned?? I honestly havent got a modded box... don't play copied games, or havent got anything on my box at all.... bought my xbox360 brand new from play.com and have only played legal games bought new, or games dwonloaded from marketplace.... i phoned up customer service and they said i've been banned but wont tell me why!!

Reply With Quote

ובננה אמרתי לך בעבר אתה יכול למכור תWII במחיר טוב באיבי

אז תמכור וזהו

בסוף שהביקוש ירד נינטנדו בטח תוריד תמכיר ל200$ ולערכתי עוד שנה וחצי המחיר ירד לערכתי ל150$

כי זה מחיר הקסם ולפי הנינטנדו DS זה המחיר הטוב ביותר לקונסולה בסגנון

פורסם

ברכותי אחי

זו הייתה התגובה הכי ארוכה שראיתי בפורום

פורסם

כן מעצבנים אותי שיורדים על דברים בWII בלי עובדות אמיתיות

רוצים לרדת על הWII ?

תירדו על החוסר דיבוב בהרבה משחקים \על הגרפיקה בהרבה משחקים

על יותר מידי פורטים דפוקים

זה הבעיות האמיתיות של הWII

אבל אין קונסולה היום בלי בעיות לא של נינטנדו ולא של סוני וMS

פורסם

לא מבין למה צריך בכלל "לרדת" על קונסולה...

אני לא מתעניין אפילו בקונסולה הזו כי היא נראית לי מטופשת ואף משחק שראיתי שלה לא עניין אותי.

זהו.

פורסם

אם ישנם כ"כ הרבה מאוכזבים מה-wii למה כ"כ קשה למצוא קונסולה יד שניה במחיר הגיוני ?

פורסם

תיראה הWII זה לא קונסולה סטנדרטית כמו שהDS לא קונסולה סטנדרטית

ויש אנשים שציפו לאותו סגנון משחקים כמו בPC\PS3\360

והWII פשוט לא טובה למשחקים כאלו אז הם מתאכזבים

הWII זה לא מכשיר פלא

יש לה יתרונות וחסרונות ומי שקונה צריך להבין מה הוא קונה

בננה צהובה היה צריך למכור מזמן את שלו

כי הוא מחפש משחקים בסגנון COD4 ולא אוהב תמשחקים הטובים בWII

בנוגע למכיר של המשומשים כל עוד יש ביקוש גדול

המכיר לא ירד וכרגע הביקוש מאוד גדול

אתמול אפילו פורסם שהWII עקף תמכירות של ה360 באנגליה שזה אזור מאוד חזק של MS

ובקצב המכירות כרגע זה רק עניין של זמן עד שהWII יעקוף תמכירות של ה360 בארצות הברית

שזה אחד מהאזורים היחידים שהWII עוד לא עבר ת360

עולמית הWII מתחיל ליצור פער מהמתחרות וזה ניראה שהWII הולך בדרך של הDS

ומתרחק מהמתחרות ועדיין יש לנינטנדו טילים במחשב בדמות הורדת מחיר ומשחקים כמו מאריו מכות

ומונסטר אונטר 3 (מונסטר אונטר 3 ביפן )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים