עבור לתוכן

הרשת האלחוטית מפסיקה לתפקד (אבל אין חיווי לזה באייקון)

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת אלחוטית בבית וכרטיס רשת PCI של LEVEL ONE . אני מבצע את ההתחברות דרך התוכנה של לבל וון ולא של ווינדוס (אבל ניסיתי גם את זה) וזה מתחבר סבבה רק שכעבור כמה דקות הרשת מתנתקת. מה שמוזר הוא שגם התוכנה של הווינדוס וגם הלבל וון חושבות שהכל בסדר ושאני עדיין מחובר. אם אני מתנתק ומתחבר מחדש זה מסתדר לתקופת זמן קצרה עד הנפילה הבאה. זה פשוט מטריף כי הקשר עצמו הוא לא גרוע (בד"כ בסביבות 36 ועוצמה גם סבבה). עוד דבר מוזר הוא שכשאני מוריד משהו גם תקופות מאוד ארוכות כמו יומיים לדוגמא אז האינטרנט בסדר ולא מתנתק זה כאילו שהוא מתנתק כשמשעמם לו ואין עבודה.

אני אשמח מאוד לעזרה לפני שאני משתגע והולך וקונה כבל רגיל של 30 מטר.

תודה

פורסם

פה זה לא המקום להודיע על תוכנות לא חוקיות שאתה משתמש בהם!

לא מובן מתי הניתוק קורה, כשאין עומס או כשיש עומס?

אתה לא מסוגל לגשת לשום משאב ברשת או רק לגלוש אתה לא מצליח?

אני ממליץ לך להוריד את אפשרות ניהול צריכת החשמל מהכרטיס. עושים את זה דרך כפתור ימני על "המחשב שלי" ומאפיינים, לשונית "חומרה" וכפתור "מנהל ההתקנים", ברשימה שבחלון שנפתח הולכים ל"מתאמי רשת" ואז לשורה של הכרטיס, כניסה למאפיינים, תחת לשונית "ניהול צריכת חשמל" להוריד את הV ולאשר את החלונות.

פורסם
  • מחבר

הניתוק קורה כשאין עומס

אני לא מסוגל לגשת לשום משאב ברשת (מבחינת הראוטר אני לא מחובר)

לגבי ההצעה - אני לא מבין למה אתה מתכוון כשאתה אומר לשונית "ניהול צריכת חשמל". אני מצרף תמונה ואודה לך אם תוכל להגיד לי איפה בדיוק נמצאת הלשונית המדוברת

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה המקום אבל לא מופיע לך, תנסה להסיר ולתקין מחדש את הדרייבר. כדאי לחפש דרייבר מעודכן באינטרנט.

תבדוק עם בBIOS שהAdvanced Power Management מופעל, אני חושב שזה גם יכול לגרום לזה שלא תהיה את הלשונית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים