עבור לתוכן

המחשב לא עולה כמו שצריך.

Featured Replies

פורסם

כשאני מדליק את המחשב הוא עולה בצורה רגילה יש את השלב שהוא טוען את ווינדוס xp וגם אותו אני מצליח לראות, אבל אחרי זה פתאום המסך נכבה (כמו שאתה לא נוגע במחשב הרבה זמן) מה זה??

(יש לציין שכל זה בא אחרי ניסיונת בלתי פוסקים לחבר את המחשב לטלוויזיה שלי בלי לראות בשחור לבן, העברתי את המחשב ליד הטלוויזיה (בשביל שקבל שהבאתי יגיע), ופתאום שהחזרתי כל זה קרה :kopfpatsch:)

:s05: :s05:

תודהה רבהה לעזורים

פורסם

שנה את הכותרת דבר ראשון, אחרי זה:

יכול להיות שמשהו זז לך בלוח אם, נסה להזיז את הכרטיסים פנימה אולי הם לא נוגעים טוב, חיבורי מתח בלוח אם.

נסה להיכנס ב safe mode ותגיד אם הצלחת.

פורסם

^אם הייתה בעיה כזאת אז הוא לא היה רואה גם את המחשב עולה.

לפותח הדיון: כמו שזה שמעליי אמר כנס לsafe mode שם לא אמורה להיות שום בעיה. משם תבצע מחיקה של הדרייבר של הכרטיס מסך.

לאחר המחיקה והפעלה מחדש במצב רגיל, רק תתקין מחדש את הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

מוזר ניסתי להפעיל במצב בטוח ומה שקרוה שהוא מביא אותי למסך כזה שאני צריך לבחור את ההארד דיסק שלי הוא מציג לי גם את ההארד דיסק שלי (wd 250) וגם את הכונן dvd, בחרתי בהארד דיסק ושוב הגעתי לאותו מצב, עוד משהו שעכשיו נזכרתי שהיה לי זה שאחרי שחיברתי אותו פעם ראשונה הוא הראה לי את כל המפרט שלי במסך של הביוס ושאל אותי אם להמשיך או לשנות.

זה נראה לכם רציני?

פורסם

תנסה לעלות ב LAST KNOWN GOOD

אם לא עוזר תעשה שחזור מערכת מ ERD COMMANDER

פורסם
  • מחבר

תנסה לעלות ב LAST KNOWN GOOD

אם לא עוזר תעשה שחזור מערכת מ ERD COMMANDER

לא הבנתי מילה ממה שאמרת, האמת אני חושב שזה קשור לחומרה שהתנתקה, פתחתי את המחשב והכל נראה תקין (לא שאני כזה מבין).

ערכיה: אוקי הבנתי את מה שהצעת, הבעיה היא שאני לא יכול ללחוץ f8 כי זה נותן לי לבחור הארד דיסק יש תגובה למעלה.

אני אנסה את הerd commandor למעשה אם זה לא יעבוד אני אוכל לדעת שזו בעיה של חומרה?

עריכה2:אוקי הצלחתי להלעות את המחשב במצב של safe mode. מה אני עושה מפה?

עריכה3: חח כמה עריכות, פשוט אם למישהו תהיה אותה בעיה אולי הוא יעזר בזה, קיצר נראה לי שהסתדרתי המחשב עובד אבל יש הרגשה שהוא יותר איטי :kopfpatsch: גם פתאום יש איזו חומרה שוקראים לה other pci bridge שהמחשב לא מזהה (כזה סימן שאלה צהוב) וגם האינטרנט לא עובד(בעיה מוזרה מאוד) אני אתקשר לספקית ונראה כבר.

אם למישהו יש פתרון לאחת הבעיות אני אשמח ואודה לו מאוד.

פורסם

איטי .. תסרוק את הוינדוס בתוכנות אנטי רוגלות ואנטי וירוס

תעשה CLEAN DISK

תעשה איחוי לדיסק

OTHER PCI BRIDGE אולי תנסה להתקין אותו עם הדיסק של הלוח ...והאם כל הדרייברים מעודכנים ?? תבדוק באתר אם יש עדכונים ...

האינטרנט איטי יכול להיות שיש לך רוגלות ווירוסים אז כמו שאמרתי תסרוק..

פורסם

מה שקרה לך עם הביוס פשוט אומר שהמחשב איבד את ההגדרות של הביוס (ניתקת את המחשב מהחשמל במקרה?) והחזיר אותן למקוריות. הוא העלה את מסך הביוס כדי לשאול אותך אם ההגדרות האלה מתאימות.

איך הגעת למצב שבו הוינדוס עובד? עשית כמו שכתבתי בהודעה הקודמת?

הother pci bridge יכול להיות כרטיס מובנה בלוח שאתה לא משתמש בו: כרטיס קול למשל. אז אם יש כזה תצטרך לבטל אותו בביוס.

אינטרנט: הכרטיס רשת שלך מזוהה? אם לא אז נסה להתקין את הדרייבר שלו מחדש.

יכול להיות שנמחקו לך ההגדרות של כתובות בכרטיס רשת לדוגמא ואז האינטרנט לא עובד.

תלוי איך אתה מתחבר לאינטרנט: חייגן/ראוטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים