עבור לתוכן

בחירת לוח אם לOC

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שלי:

היה צריך להיות לי את הבליטז אבל לא הצלחתי להשיג אותו..

Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR

Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory+ Dominator Airflow Fan

SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX

Seagate Barracuda SATA 250GB 16MB ST3250410AS

Evga8800GT

Thermaltake Tsunami +window

LG LCD 19" L1970HR

LG GSA-H62N

LOGITECH EX110

Arctic Cooling MX-2

קירור מים:

Apogee GTX Extreme Performance CPU Waterblock

Swiftech MCP655 12 VDC Pump

Swiftech MCR320-QP-K Triple 120mm Radiator

Scythe Case Fan - SY1225SL12M - 1200rpmX3

עכשיו, אני צריך את הלוח הכי טוב והכי חזק לOC,לא משנה המחיר

ואם אתם יכולים להביא לי כמה דגמים לפי סדר אקראי.

תודה רבה :)

פורסם

אישית אני הולך לקנות את הDQ6-X38

אבל כמו שאני רואה יש לך פה מערכת מים ומפרט עצבני,אז אפשר גם ללכת בכיוון של DFI

DFI LANPARTY UT P35 T2 Intel P35 Express LGA775

זה למשל לוח שלפי מה שהבנתי,הוא חיית אוברקלוקים,בינתיים אל תבחר עוד,תתן למנוסים פה לתת לך עצה יותר מכוונת.

פורסם

לי יש את ASUS BLITZ FORMULA ולפני זה היה לי DQ6 P35 שנשרף

אני ממלליץ לך על הבליטז הוא פשוט תותח. כל הזמן ש UPDATE ל BIOS שמוסיף עוד ועוד דברים הוא נחשב ללוח הכי טוב והכי יציב לOC.

יש את ה ASUS MAXIMUS שהוא אותו דבר רק עם ציפסט X38 שלפי דעתי אם אתה לא מתכוון לקנות 2 כרטיסי מסך ב CROSSFIRE אז זה לא שווה כי זאת בעצם התוספת היחידה שלו למרות שלBLITZ יש תמיכה ב 2 כרטיסי מסך PCIE 16 שעם בקר מיוחד של אסוס מאפשר 8 נתיבים לכל כרטיס ולא כמו למשל ב DQ6 שאחד 16 ואחד 4 מה שמוריד את הביצועים דרמטית.

זה הלוח הטופ של הטופ, הוא בא עם מלא תוספות כמו לחצן אחורי שמאתחל את הBIOS ועוד לחצני RESET ו POWER על הלוח עצמו, יש לו ביוס הכי טוב שישי עם שליטה מלאה על הכל והוא בא עם מסך LCD קטן שיוצא מהמארז וככה אתה יכול לראות את כל שלבי ה BOOT ולראות מה הבעיה אם המחשב לא עולה לך.

מאוד מומלץ.

פורסם
  • מחבר

לי יש את ASUS BLITZ FORMULA ולפני זה היה לי DQ6 P35 שנשרף

אני ממלליץ לך על הבליטז הוא פשוט תותח. כל הזמן ש UPDATE ל BIOS שמוסיף עוד ועוד דברים הוא נחשב ללוח הכי טוב והכי יציב לOC.

יש את ה ASUS MAXIMUS שהוא אותו דבר רק עם ציפסט X38 שלפי דעתי אם אתה לא מתכוון לקנות 2 כרטיסי מסך ב CROSSFIRE אז זה לא שווה כי זאת בעצם התוספת היחידה שלו למרות שלBLITZ יש תמיכה ב 2 כרטיסי מסך PCIE 16 שעם בקר מיוחד של אסוס מאפשר 8 נתיבים לכל כרטיס ולא כמו למשל ב DQ6 שאחד 16 ואחד 4 מה שמוריד את הביצועים דרמטית.

זה הלוח הטופ של הטופ, הוא בא עם מלא תוספות כמו לחצן אחורי שמאתחל את הBIOS ועוד לחצני RESET ו POWER על הלוח עצמו, יש לו ביוס הכי טוב שישי עם שליטה מלאה על הכל והוא בא עם מסך LCD קטן שיוצא מהמארז וככה אתה יכול לראות את כל שלבי ה BOOT ולראות מה הבעיה אם המחשב לא עולה לך.

מאוד מומלץ.

הבליטז זה הלוח שהזמנתי מגיבור מחשבים בגרסת SE שכוללת בלוק קירור מים

אבל אחרי שבועיים שחיכתי הם טענו שאסוס לא מייצרת יותר את הבליטז והם לא יכולים להשיג אותו.

מאיפה אתה קנית? אתה אולי רוצה למכור לי את שלך?

אשמח לשמוע תגובות נוספות

פורסם

כל המפרט הזה ודיסק קשיח אחד? לפחות שים דיסק אחד נפרד לSYSTEM (ראפטור יוסיף המון אם יש כסף) ודיסק נפרד למשחקים...

לאיזה OC אתה מצפה להגיע?

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני קצת לחוץ בכסף , עוד חודש אני יביא מארה"ב ראפטור X

אני מצפה להגיע לאוברקלוקינג כמו שלך

איך הצלחת להגיע ל 4140?!?!

פורסם

עכשיו אני קצת לחוץ בכסף , עוד חודש אני יביא מארה"ב ראפטור X

אני מצפה להגיע לאוברקלוקינג כמו שלך

איך הצלחת להגיע ל 4140?!?!

ועוד עם טוניק :yelclap:

פורסם

בטח עם טוניק, חוץ מה TR ultra 120 eXtreme הוא הכי טוב שיש.

4140 זה שיא סה"כ ולא לשימוש יום יומי. בשימוש יום יומי אני על 3.8GHZ .

הראפטור X מיותר לחלוטין אלא אם יש לך דרך לראות את החלון שלו דרך המארז. קח את הראפטור הרגיל.

פורסם
  • מחבר

בטח עם טוניק, חוץ מה TR ultra 120 eXtreme הוא הכי טוב שיש.

4140 זה שיא סה"כ ולא לשימוש יום יומי. בשימוש יום יומי אני על 3.8GHZ .

הראפטור X מיותר לחלוטין אלא אם יש לך דרך לראות את החלון שלו דרך המארז. קח את הראפטור הרגיל.

אבל השאלה שלי היתה איזה לוח לקנות

התקציב לא מוגבל ולכן אני רוצה לקנות את הלוח הכי טוב לאוברקלוקינג

פורסם

בכל הלוחות-אם P35 ו-X38 ההבדלים ביכולות ה-OC קטנים , ומאכזבים למי שמצפה שהשקעה בלוח-אם יקר תביא שיפור גדול ב-OC

פורסם

לזכרוני לVERTIGO יש DQ6 ,באמת אבל ,רוב הולחות אם מסוגלים להגיע לאותו תדר אז ש תחשוב לבד .

כמובן אהבתי את האופציה באסוס של הצגת הבעיות כאשר המחשב לא עולה ,גאוני .

פורסם
  • מחבר

לזכרוני לVERTIGO יש DQ6 ,באמת אבל ,רוב הולחות אם מסוגלים להגיע לאותו תדר אז ש תחשוב לבד .

כמובן אהבתי את האופציה באסוס של הצגת הבעיות כאשר המחשב לא עולה ,גאוני .

אז שורה תחתונה איזה לוח הכי כדאי?

פורסם

הX38-DQ6 הוא אוברקלוקר מעולה, אני מרוצה ממנו :xyxthumbs:

פורסם

תשמע עם אתה מוכן להוציא סכום נכבד על לוח אם אז ה DQ6 X38 או ה BLITZ יהיו בסדר גמור ,למרות שאפשר להתפשר על פחות יקרים כמו ה

ABIT IP35 PRO ,או ASUS P5K D ,GIGABYTE DS4 -P35 ,וכו שעולים בין 850 ל 1000 שח ;D

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אקנה את ה asus maximus

הוא עולה סה"כ 80 ש"ח יותר מה x38 dq6

למישהו יש את הלוח הזה במקרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים