עבור לתוכן

איזה לוח הכי זול קיים למעבד AMD ליבה כפולה? (ל"ת)

Featured Replies

פורסם
:eek2:
פורסם
  • מחבר

למה לוח זול לא בהכרח טוב? כאילו מה הסיבה? זה בגלל "האיכות" או בגלל אפשרויות ההרחבה? אותי לא מעניין אפשרויות ההרחבה ומצד שני כשקונים מחברה גדולה משלמים לא רק על המוצר אלא גם לפנסיה של העובדים ואת עלות הפיתוח. הסינים פשוט מעתיקים את המוצר ומשלמים משכורות נמוכות לעובדים. אין פה אף אחד שמכיר את הלוח שציינת? הוא לפחות מגיע עם אחריות?

יש למישהו עוד מידע או משהו להוסיף?

פורסם

אני מנחש שזה:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=501265

אבל לוח זול לאו דווקא אומר שהוא טוב...

יש לי את הלוח הנ"ל קניתי לפני 3 חודשים ב260, לוח בסיסי וטוב(שבא עם כרטיס מסך מובנה אם אין לך אחד), לפני הקניה חיפשתי ביקורות באתרים בחו"ל ומצאתי שהלוח נחשב לטוב מאוד למחירו. אני מאוד מרוצה מהקנייה, כמו כן foxconn אינה חברת מדבקה ככה שיש על מי לסמוך, בכל מקרה כל לוח שאתה מתכנן לקנות כדאי לחפש עליו ביקורות ברשת.

דרך אגב לוחות למעבדי AMD בדרך כלל זולים מלוחות למעבדי INTEL, עוד לוח זול שחשבתי לקנות בזמנו הוא:

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_30_219_349&products_id=2715

שהוא עשיר יותר בחיבורים מאשר הלוח שקניתי אך לא מגיע עם כרטיס מסך מובנה.

אופציה זולה כוללת כרטיס מסך בעל יציאת DVI מובנה על הלוח אם(נראה מעניין חבל שלא היה בזמנן שקניתי אני):

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_30_536&products_id=4900

פורסם
  • מחבר

יש לי את הלוח הנ"ל קניתי לפני 3 חודשים ב260

אבל במפרט כתוב שיש לך MSI

לוח בסיסי וטוב (שבא עם כרטיס מסך מובנה אם אין לך אחד)

מוכרים היום לוחות בלי כרטיס מסך כלשהו מובנה בלוח? אם אני מבין נכון בלי כרטיס מסך כלשהו המסך לא ידע מה להציג. אני טועה?

וטוב לדעת שיש אופציות זולות. אני סתם קניתי ב-380 כמדומני לוח של ג'יגבייט. חבל כי גם אני קניתי לפני 3 חודשים. הייתי יכול לחסוך

פורסם

כל לוח והיכולות שלו.

כמובן לא סתם נותנים מחירים ללוחות.

המחיר של הלוח הולך לפי:

-פיצ'רים

-ביצועים

-כניסות

-אפשרויות

-מתאים לOC/ לא מתאים לOC

- חריצים מתקדמים

- תמיכה מסויימת בזיכרונות

וכו'...

כמובן שהלוח הכי זול הוא יהיה גם-כן הכי בסיסי, עם קצת כניסות ובלי שום תוספות מיוחדות כמו-כן הביצועים שלו לעומת לוח יקר יהיו ירודים יותר וכמובן חייו יהיו קצרים יותר [אלה אם מדובר בסדרת ה ds של גיגה-בייט בה יש קבלים מוצקים].

כמובן שיש לוח ללא כ. מסך... לוחות עם כץ מסך מובנה נחשבים ללוחות אם תקציביים בלבד ולא בנויים לביצועים גבוהים.

לוחות ללא כרטיס מסך דורשים כ. מסך בנפרד...

פורסם
  • מחבר

אז מי שקונה לוח ללא כ. מסך יוכל לראות משהו או שלא? לפחות עד שיתקין כרטיס מסך נפרד

פורסם

ללא כרטיס מסך מובנה/לא מובנה- הדרך היחידה בה תקבל תמונה על המסך היא טלפתיה.

פורסם
  • מחבר

ללא כרטיס מסך מובנה/לא מובנה- הדרך היחידה בה תקבל תמונה על המסך היא טלפתיה.

או קיי. רק חבל שלא הבנתי קצת יותר במחשבים לפני 3 חודשים. הייתי יכול לחסוך יותר מ-400 שקל על כל השטויות שקניתי או שעבדו עליי.
פורסם

חבל שלא הבנתי קצת יותר במחשבים לפני 5 שנים, סתם אח שלי סבל עד היום עם GeForce FX5200 "כרטיס חזק מאוד!!!" :P

תשמע, תמיד לומדים ויודעים יותר, בכל מקרה מעכשיו יש לך עם מי להתייעץ לפני רכישות.

מה גם שאם נושא המחשבים מעניין אותך, אפילו קריאת מודעות בפורום תתרום לך המון לידע האישי.

פורסם
  • מחבר

נכון, תמיד יש מה ללמוד אבל הבסיס נשאר ולא משתנה או לפחות לא משתנה זמו רב.

אני מתכוון למושגים בסיסיים שלא ידעתי. למשל אם הייתי יודע שההבדל בין הלוח שלי לבין אותו לוח רק עם סיומת S2 הוא במס' ההרחבות לא הייתי קונה את שלי כי אני לא משתמש אפילו באחת וההבדל בין S2 ל-S3 הוא 2/4 הרחבות. אבל בעצם הייתי מוריד עוד יותר את הדרישה והייתי קונה FOXCON. ואני לא מזכיר את הספק שקניתי ב-270 שקל שהתברר כג'נרי ואחרי חודש קניתי גם מארז ב-130 ורק מזה אני מרוצה. בכסף של הספק והמארז הייתי יכול לקנות מארז+ספק מחברה ידועה או לחלופין לקנות מארז+ספק זולים ולחסוך עוד כסף.

אבל שטויות, מטעויות לומדים.

(עכשיו אני נזכר בטעויות עם הרכב הראשון ;D)

פורסם

אבל במפרט כתוב שיש לך MSI

נכון זה במחשב שאני משתמש יש לוח של MSI(אכן קניתי מאייבורי), אבל את המחשב של אחי אני בניתי וזה היה מחשב מאוד תקציבי שם שמתי את הלוח של FOXCONN.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים