פורסם 2007 בדצמבר 1718 שנים מחבר 1) בר אילן זה אוניברסיטת תל אביב או שזה אחר?2) אוניבסיטת חיפה וטכניון אותו דבר?3) בירושלים יש גם אוניבריסטה?4) בן גוריון זה אוניברסיטה פתוחה?אם אפשר אחי איזה רשימה של כל האוניבסיטאות בארץ ושמן*אני לא מדבר על אוניברסיטות פתוחות
פורסם 2007 בדצמבר 1718 שנים 1) בר אילן זה אוניברסיטת תל אביב או שזה אחר?2) אוניבסיטת חיפה וטכניון אותו דבר?3) בירושלים יש גם אוניבריסטה?4) בן גוריון זה אוניברסיטה פתוחה?לאלאקוראים לה העבריתלא
פורסם 2007 בדצמבר 1718 שנים מחבר לאלאקוראים לה העבריתלאאה אוקיי אז יש סך הכול 6 אונברסיטאות בארץומי שפה כבר למד או לומד הנדסת תוכנה/מדעי המחשב, אם יש לי ממוצע בינוני בבגרות(עם 5 יחידות מחשבים) איפה כדאי לי ללמוד?
פורסם 2007 בדצמבר 1718 שנים עם ממוצע בינוני תלמד איפה שמקבלים אותך... כנראה זה לא יהיה באוניברסיטה... (אלא אם יהיה לך פסיכומטרי מאוד מאוד גבוה)
פורסם 2007 בדצמבר 1718 שנים אז ככה.1. טכניון2. אוניברסיטת חיפה3. האוניברסיטה העברית (ירושלים)4. אוניברסיטת בן גוריון (באר שבע)5. אוניברסיטת תל-אביב6. אוניברסיטת בר-אילן7. מכון ויצמן (אני חושב שיש שם רק תארים מתקדמים, כלומר תואר שני ומעלה אז זה לא רלוונטי)8. האוניברסיטה הפתוחהמבחינת איכות תוכניות מדעי המחשב (ללמוד הנדסת תוכנה לפי דעתי זה סתם בזבוז של שנה), אז התוכניות של הטכניון, העברית, בן גוריון, ת"א והפתוחה נחשבות טובות מאוד בשוק. לבר-אילן ולחיפה יש שם פחות טוב במדעי המחשב, למרות שאני יודע שבר-אילן מנסים כל הזמן להשתפר אבל הסטיגמה עדיין תופסת לצערי.(את הידע בנושא אספתי מכל מיני מקורות וחקרתי גם את דוחות המועצה להשכלה גבוהה לגבי מוסדות אלו)עריכה: אופס בטעות קראתי משהו אחר...בקיצור, תפציץ בפסיכומטרי ותנסה להכנס לאחת מהאונברסיטאות הגדולות.מאחל המון הצלחה לבחור.
פורסם 2007 בדצמבר 1718 שנים מחבר עם ממוצע בינוני תלמד איפה שמקבלים אותך... כנראה זה לא יהיה באוניברסיטה... (אלא אם יהיה לך פסיכומטרי מאוד מאוד גבוה)דווקא לפי הדרישות של בן גוריון לא תהיה לי בעיה להתקבל לשם
פורסם 2007 בדצמבר 1718 שנים זה תלוי בסכם שלך של הבגרויות + פסיכומטרי, אם יש לך בגרויות בינוניות ופסיכו בשמיים אז תתקבל לכל מקום... בכל מיקרה בן גוריון זו אוניברסיטה מצויינת ושמעתי שיש שם גם אחלה חיי חברה
פורסם 2007 בדצמבר 1718 שנים מחבר זה תלוי בסכם שלך של הבגרויות + פסיכומטרי, אם יש לך בגרויות בינוניות ופסיכו בשמיים אז תתקבל לכל מקום... בכל מיקרה בן גוריון זו אוניברסיטה מצויינת ושמעתי שיש שם גם אחלה חיי חברה כן אחי, נכנסתי לאתר של האוניברסיטה העברית וראיתי שעם 750 אני מתקבל ישר ללימודים כנס לכל האונ' ותבדוק את דרישות הקבלה איזה שעתיים וחצי אני יושב ועושה את זה לבאר שבע לא תהיה בעיה להתקבל, לירושלים צריך 750 ולכל השאר אני צריך לחזור למקיף ללמוד מחדש(לטכניון בכלל לא נכנסתי) אבל אני ייגש ביולי, נחרוש כמו שצריך(מזלי יש לי זמן בעבודה) ובעזרת השם אני מוציא 750 תודה אנשים עזרתם לי
פורסם 2007 בדצמבר 1718 שנים פעם אחרונה שבדקתי, דרישות הקבלה של העברית היו יותר גבוהות מהטכניון, תבדוק כמה אתה צריך לטכניון כי להוציא 750 פסיכומטרי זה לא פשוט בכלל (בכלל בכלל בכלל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.