עבור לתוכן

בעיה במהירות החיבור בכבלים וחבילת GAMER של בזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם

היי שלום לכם.. יש לי חיבור בתשתית כבלים של 3MB וספקית בזקבינלאומי GAMER 3MB אז הבעיה היא בזמן האחרון מהירות ההורדה וקצב הגלישה "פחתו"

דהיינו אני מוריד מקסימום על 250 ק"ב במקום על 350 ק"ב, עשיתי בדיקות עם HOT שם נמצא תקין לחלוטין הורדתי על 350+ ק"ב עשיתי בדיקות עם בזק ומהירות ההורדה הייתה על רק 250 ק"ב. עשינו USER חדש בחייגן הורדתי כל מיני שטויות (במנהל המשימות) שכביכול זללו את רוחב הפס אך לשווא.. שום דבר לא עזר!!

כמו כן בדקנו במנהל המשימות בלשונית "רשת" את אם יש שימוש ברוחב הפס כשכל התוכנות מוסרות במנהל המשימות הורדתי הכל כמעט כל משאפשר כולל BnkBstrA.exe ן-BnkBstrB.exe שזה למשחקים..האומנם? כי לא זכור לי בעבר שהיה לי את זה..

בכל אופן אני מתחזק את המחשב שלי די טוב, יש לי פיירוול ZA אנטי וירוס AVG מנקה כל הזמן את המטמון קוקיז וקבצים זמניים כל הזמן כל יום!!

הנציג של בזק אמר לי שיכול להיות שמישהו פרץ לי למחשב ושתל לי קובץ ש"אוכל" לי את הפס רוחב.. התקנתי Ad-Aware וספיוור ולא מצא שום דבר! אני מתוסכל! מזה זה יכול? האם אני אצטרך לעשות פורמט כמו שהוא המליץ.. ואם התברר שזה לא העיניין אני ישתגע :bash:

פורסם

אני מקווה שאתה לא באמת הולך לפרמט.. אתה צריך לדעת כבר שהתפקיד של הנציגים שם זה להתיש אותך ולגרום לך לחשוב שהבעיה היא אצלך.. אין סיבה שתהיה קיימת איטיות באינטרנט אצל בן אדם שמתחזק את המחשב שלו באופן יומי\שבועי.. וגם זאת נהייתה בעיה דיי נפוצה עם האיטיות באינטרנט בחודשים האחרונים..

לכן פעם הבאה שתדבר איתם תגיד להם שכבר פירמטת והתקנת אנטי וירוס ואת כל השטויות ועשית גם בדיקת עם עוד כמה מאות אנשים שדיווחו שהאינטרנט שלהם לא זז ושדיברת כבר עם כמה נציגים שהודו שיש להם בעיה באינטרנט ואז נראה מה יהיה לנציג להגיד.. הוא רק יוכל להודות שיש להם בעיה

חוץ מזה שכל מה שנאמר פה נכון.. אני בעצמי דיברתי עם נציג שאמר לי שהבעיה היא אצלהם ושהיא אמורה להפתר בקרוב (ותאמת הפינגים ירדו בשבועות האחרונים) ואחרי זה דיברתי עם נציג אחר שאמר לי שהבעיה היא אצלי בכלל

קיצר אין לך כל כך מה לעשות :) אפילו אם הנציג יודה שיש להם בעיה ואפילו אם תאיים בלהתנתק ויציעו לך חבילות יותר טובות במחיר זול.. עדיין האיטיות תהיה קיימת כי התשתית פה לא שווה כלום

האפשרות היחידה שיש לך היא לשנות ספק.. רק שהבעיה היא שכל הספקיות האחרות עוד יותר גרועות מבזק בינלאומי

קיצר.. החלטה שלך :[]

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה.. גם אני חוויתי את אותו הדבר! שהתקשרתי בפעם הראשונה הנציג הודה שהבעייה היא אצלהם והיא זמנית ושהתקשרתי למחורת בשביל להגיד להם שהבעיה עדיין לא נפתרה פתאום נציג אחר אמר לי שהבעיה אצלי פתאום!! :s07:

אני לא מבין מה הם רוצים? לשחק איתי? אם כן game over! אם אני מתנתק אני מנתק עוד עשרות אנשים!

אוקי אני יקח את עצתך ואדבר איתם שוב.. זה הולך להיות מתיייייש! :bash:

פורסם

אצלי הייתה בעיה בהורדה עם 7 מגהביט.

ללא חייגן הגעתי ל900 קי אבל עם חייגן רק 630 והייתי מגיע ל900 רק אם הייתי מוריד 2 קבצים ביחד.

אתה יכול לבקש שיעבירו אותך ללא חייגן.

אתה מחובר דרך ראוטר?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לבקש שיעבירו אותך ללא חייגן.

אתה מחובר דרך ראוטר?

לא

אבל אני ינסה להתחבר בלי חייגן

בנתיים אני רוצה לצרף תמונה של המנהל המשימות שלי, אולי שם תוכלו למצוא איזה תוכנה זדונית או "תמימה" שעלולה להיות הבעיה שלי פה..

אמממ.. איך מצרפים פה תמונה??? :s05:

פורסם

יש "אפשרויות נוספות..." למטה

פורסם
  • מחבר

בבזק נאמר לי שיש משהו שמנצל את רוחב הפס שלי אני נסיתי להוציא כל מה שאפשר ממנהל המשימות אך לשווא..מצורפת תמונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא יעזור, תשתמש ב dumeter או תוכנה דומה.

פורסם

תבקש מהם לתת לך שם משתמש זמני שלהם בכבלים ותשווה בשיחה עצמה

בין שלך לשלהם, ואתה לא יכול לעבור לבלי חייגן בגלל שיש לך גיימר

וניסיתה להתחבר בלי גיימר בחייגן? או לעשות חייגן חדש?

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בתוכנה והיא מציגה לי שיש תעבורה מצורף תמונה..

כן נסיתי להתחבר בלי לרשום GAMER בחייגן, נסינו גם שם משתמש חדש וכלום לא עזר, הבעיה לא נמצאת בHOT כי בבדיקה שלהם הורדתי בקצב 380K... זו המהירות שצריך להיות ולא 250 כמו שיש לי עכשיו!

אולי באמת פורמט יעזור? למרות שאני ממש לא רוצה בזאת.. :kopfpatsch:

[attachment deleted by admin]

פורסם

עשית את זה כשכלום לא רץ חוץ מזה ?

תריץ בחלון dos את הפקודה netstat -b

פורסם
  • מחבר

כן.. עשיתי את זה שום דבר לא השתנה :nixweiss:

פורסם

כלום לא אמור להשתנות, זה אמור להגיד לך איזה תוכניות משתמשות בקו...

פורסם
  • מחבר

אוקי עשיתי את זה והוא רושם שורה אחת של כתובת מסוימת של bezeqint ולמטה רשום ED 4

צריך יותר פרטים? או שזה מספיק לך.. :s05: מה לעשות?

פורסם

תעתיק / תדביק לפה. (ואם זה מסובך לך, תגיד מה רשום שם בין ה [ ל ]).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים