עבור לתוכן

הפצה מומלצת למחשב נייד ישן

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד P2 עם 64mb בלי כונן אופטי, שכרגע מותקן עליו win98

המטרה של המחשב בעיקרון היא גלישה באינטרנט, יש הפצה שתעבוד עליו נורמלי?

אגב, אני חייב לציין שהידע שלי בנושא אפסי, אז זה אפשרי בכלל להתקין את זה בלי כונן אופטי?

תודה רבה

פורסם

אפשר עם דיסקט אבל די חבל על הזמן אם ה98 שלך עובד

פורסם
  • מחבר

אפשר עם דיסקט אבל די חבל על הזמן אם ה98 שלך עובד

למה חבל הזמן?

הירסאות הקלות של לינוקס לא יותר קלות ממנו?

ומה עם אמינות? לפי מה שזכור הוא נתקע בכל הזדמנות...

פורסם

יכול להיות שיהיו יותר קלות אבל אני לא חושב שווה לך להתסכן או להסתבך במידה ולא יהיו דריברים או כל מני דברים אחרים ואם לא תהנה מלינוקס יהיה לך קשה לחזור אחורה כי 98 אי אפשר להתקין מתקליטון

מי נתקע בכל הזדמנות?

פורסם
  • מחבר

ממחשבים קודמים (שולחניים) אני זוכר ש98 לא ממש יציבה/אמינה בלשון המעטה...אבל לפי מה שאתה אומר אני באמת ישקול אם כדאי לעבור...

תודה

עריכה:

נראה לי שהלך הווינדוס... (מסך כחול שהמחשב עולה גם בסייפ מוד אחרי שהתקנתי איזה תוכנה להוספת עברית)

אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בנושא של הלינוקס

פורסם

אתה יכול לנסות הפצה כמו Damn Small Linux (DSL) אבל גם שם זאת לא תהיה חווית הגלישה האולטימטיבית.

פורסם
  • מחבר

מאיזה בחינה?

ואגב, איך אני יכול להתקין דרך דיסקט? (יש לי גם חיובר USB אני לא חושב שאני יכול לעשות boot דרכו)

פורסם

אני לא חושב שזו תיהיה כל הבעיה, אם אין דריברים מתאימים הוא גם עלול להתקע בבעיה ובמידה שירצה לחזור אחורה - לא יוכל כי ווינדוס, בניגוד ללינוקס לא ניתן להתקין מדיסקט

פורסם
  • מחבר

תראו למחשב הזה יש 3 אפשרויות מבחינתי:

1. לסדר את הווינדוס 98 (דבר שקשה לי להאמין שאני יוכל לעשות)

2. להתקין לינוקס ןלקוות לטוב (כמו שאמרתי, רק פיירפוקס וכרטיס רשת אלחוטי)

3. לזרוק אותו לפח

אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם ה2 הראשונות :)

פורסם

לגבי חלונות תשאל בפורום שם.

לגבי לינוקס יש פה קומבינציה קשה יחסית של מחשב חלש, צורך בגרפיקה, התקנה מדיסקט וחוסר ידע מוקדם בלינוקס.

האופציות שלך: fluxbuntu צריכה לרוץ על המחשב שלך אבל לא מצאתי לה התקנה מדיסקט.

אפשרות נוספת היא למצוא מומחה לינוקס או ללכת למסיבת התקנה שם יוכלו להתקין מדיסקט מערכת אישית כמו דביאן מופחת, או לקמבן לך סידי ולהתקין אחת מהמערכות הגרפיות מבוססות fuxbox או lightning.

פורסם

אתה מתכוון enlightenment?

פורסם
  • מחבר

לגבי חלונות תשאל בפורום שם.

לגבי לינוקס יש פה קומבינציה קשה יחסית של מחשב חלש, צורך בגרפיקה, התקנה מדיסקט וחוסר ידע מוקדם בלינוקס.

האופציות שלך: fluxbuntu צריכה לרוץ על המחשב שלך אבל לא מצאתי לה התקנה מדיסקט.

אפשרות נוספת היא למצוא מומחה לינוקס או ללכת למסיבת התקנה שם יוכלו להתקין מדיסקט מערכת אישית כמו דביאן מופחת, או לקמבן לך סידי ולהתקין אחת מהמערכות הגרפיות מבוססות fuxbox או lightning.

טוב זה נשמע דיי סיפור האמת, ולבקר במסיבת לינוקס כראה לי יצא לי בזמן הקרוב...אולי אני יוותר על הקטע של הלינוקס ינסה לסדר את ה98 ואם לא....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים