פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים אם היה ריח אז יהיה קצר. צריך לבדוק באור יום או פנס לשאריות של חומר טרמי או משהו בסגנון.
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים את האמת אני שחיברתי הכל (חוץ מהחיבורים הקטנים של הריסטרט והכפתור הפעלה) המחשב נדלק והיה ריח חזק של שרוף ישר הוצאתי את הכבל חשמל מהספקהכנסתי אחרי כמה דק' שובולא היה שוב את הריחאני יבדוק אותו מחר אני מקווה שלא נהרס שם שום חלקיש מצב שכל זה קרה בגלל שפתחתי את הגוף קירור של המעבד והחזרתי בלי למרוח משחה טרמיתכי המחשב עבד פיקס לפנינקווה מאד שלא נשרף לך המעבד :-\ :-\אני אחדד ואשאל - המחשב נדלק לך שההיטסינק לא יושב על המעבד?כי יכול להיות שאם התשובה היא כן אז המעבד שלך פשוט קיבל מכת חום.
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים זה לא במקרה מעבד AMD ישן? אם כן הוא נשרף... בכל מקרה בשלב הזה מה שאתה צריך לעשות זה לנתק הכל מהמחשב (דיסק קשיח, CD) ולהשאיר רק לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, מעבד. ותראה אם זה עושה פוסט.תראה שלא נפל לך איזה בורג על הלוח אם. תוציא את הבטריה של הביוס, תחכה כמה דקות ותחזיר ואז תראה אם הבעיה נפתרה.
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים זה שהמחשב נדלק כשמחברים את הכבל חשמל ה לא בעיה. גם לי זה היה ככה ואיפהשהוא בביוס יש אפשרות לנתק את זה..
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים אתה פירקת רק את ההיטסינק ולא שום דבר אחר מלבדו?אחרי שמסירים את גוף הקירור המשחה התרמית נהרסת ויש למרוח משחה תרמית מחדש אחרת המחשב ידלק ויתכבה עקב טמפ' גבוההאני מתפלא שהכול עובד כמו שצריך, הרצת משחקים ותוכנות מאמץ לראות שהכול תקין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.