פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים פתחתי את המאורר של המעבד לנקות מאבק.החזרתי חזרה הפעלתי את המחשב והוא לא עלה.למה?לא ראיתי שם משחה טרמיתיכול להיות בגלל שפתחתי אותו אז בגלל זה לא עובד?
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים תשיג חומר טרמי מהחנות מחשבים הקרובה.תפרק בזהירות את ההיטסינק (גוף הקירור),תנקה בעדינות אבל ביסודיות (שלא ישארו לכלוכים\שאריות וכו') גם את המשטח התחתון של ההיטסינק וגם את שטח המגע של המעבד עצמו.אם בא לך להיות יותר בטוח, תוציא בעדינות את המעבד ותחזיר חזרה.תמרח שכבה דקה ואחידה של חומר טרמי (שכבה עבה מידי תגרום להעברת חום איטית).תרכיב מחדש את ההיטסינק ותוודא מספר פעמים שהוא יושב בדיוק כמו שצריך והוא מחוזק כמו שהוא אמור להיות.כשהמחשב מחוץ לחשמל תלחץ מספר פעמים על כפתור ההדלקה בשביל לפרוק את הקבלים.תוודא ששאר רכיבי החומרה יושבים טוב ואף אחד לא יצא טיפה החוצה בטעות.
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים מחבר חיברתי את המאוור ללוח אם והכל מחובררק דבר אחד לא חיברתי שזה הכבלים הקטנים האלה של ההדלקה והריסטרט וכל שאר הקטניםאבל ברגע שאני מכניס את הכבל חשמל למחשב,המחשב דולק אבל לא רואים כלום על המסךזה יכול להיות בגלל שהכבלים הקטנים האלה של ההדלקה והריסטרט ושאר הקטנים לא מחוברים?(העברתי את המחשב ממארז ישן לחדש)[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 14:12:15?
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים חיברתי את המאוור ללוח אם והכל מחובררק דבר אחד לא חיברתי שזה הכבלים הקטנים האלה של ההדלקה והריסטרט וכל שאר הקטניםאבל ברגע שאני מכניס את הכבל חשמל למחשב,המחשב דולק אבל לא רואים כלום על המסךזה יכול להיות בגלל שהכבלים הקטנים האלה של ההדלקה והריסטרט ושאר הקטנים לא מחוברים?(העברתי את המחשב ממארז ישן לחדש)מחשבים בד"כ נדלקים רק כשלוחצים על פתור ההדלקה (שמחובר עם כבלים) ולא כשמחברים אותם לחשמל.
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים את זה אני יודעלא חידשת לי כלוםאז מה בדיוק היתה השאלה שלך מקודם ? לא חיברת וציפית שזה יעבוד בכל זאת ?
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים מחבר השאלה שלי היאהאם אני לא רואה כלום על המסך למרות שהמחשב נדלק בגלל החיבורים הקטנים ללוח אם של הריסטרט ושל הכפתור הדלקה ושל הנורות
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים ואני לא הבנתי עדיין איך אתה מדליק את המחשב בלי שכפתור ההדלקה לא מחובר (אלא אם זה מחשב ממש ישן).
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים הבעיה שלו היא שברגע שהוא תוקע את המחשב בחשמל הוא נדלק מיד באופן אוטומטי בלי שהוא יעשה שום דברנשמע כאילו משהו מתקצר שם בכל העסקיכול להיות ששכחת לשים ספייסרים ללוח אם או ששמת ספייסרים במקומות לא נכונים שמקצרים את הלוח אם מלמטה?
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים מחבר ואני לא הבנתי עדיין איך אתה מדליק את המחשב בלי שכפתור ההדלקה לא מחובר (אלא אם זה מחשב ממש ישן).כבר אמרתי שברגע שאני מכניס את הכבל חשמל לספק המחשב ישר נדלק(לא תקין אני יודע אבל זה המצב)
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים הבעיה שלו היא שברגע שהוא תוקע את המחשב בחשמל הוא נדלק מיד באופן אוטומטי בלי שהוא יעשה שום דברנשמע כאילו משהו מתקצר שם בכל העסקיכול להיות ששכחת לשים ספייסרים ללוח אם או ששמת ספייסרים במקומות לא נכונים שמקצרים את הלוח אם מלמטה?
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים אתה פירקת רק את ההיטסינק ולא שום דבר אחר מלבדו?ד"א אחרי שמסירים את גוף הקירור המשחה התרמית נהרסת ויש למרוח משחה תרמית מחדש אחרת המחשב ידלק ויתכבה עקב טמפ' גבוהה, אך נראה כי אצלך הבעייה קצת שונה...
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים מחבר את האמת אני שחיברתי הכל (חוץ מהחיבורים הקטנים של הריסטרט והכפתור הפעלה) המחשב נדלק והיה ריח חזק של שרוף ישר הוצאתי את הכבל חשמל מהספקהכנסתי אחרי כמה דק' שובולא היה שוב את הריחאני יבדוק אותו מחר אני מקווה שלא נהרס שם שום חלקיש מצב שכל זה קרה בגלל שפתחתי את הגוף קירור של המעבד והחזרתי בלי למרוח משחה טרמיתכי המחשב עבד פיקס לפני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.