עבור לתוכן

Vista x64 | איך מגדילים את ה"half open connections" ומשנים את ה tcpip.sys ??

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה,

אני מוריד המון בטורנט, והמהירות אפסית, בחיבור 3Mbit - אני יודע שזה בגלל שבויסטה ה half open connections מוגבלים ל-2 !

בXP גם הייתה הבעייה הזו שנקראה: EventID 4226 .

מצאתי פאצ' ל ויסטה x64 אבל משום מה הוא לא עובד,

http://www.securevista.net/2007/05/tcpip-and-uac-autopatch.html

הפעלתי אותו ב safe mode ב administrator כדי ששום דבר לא יתנגש אחד בשני.

ולאחר-מכן אי אפשר לעשות בוט לווינדוס!!!

זה רושם שה tcpip.sys בתיקייה drivers לא חתום...

אני מעלה את הווינדוס ללא ה siganture הזה... וזה רושם לי מסך כחול:

שגיאה של ntio.sys

יש דרך אחרת? מה ניתן לעשות?

• תגובות 48
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול לעלות תמונה ...

פורסם

הורדות ביטורנט עובדות טוב מאוד עם ההגדרות המקוריות של ויסטה,

אין צורך לשנות כלום.

פורסם
  • מחבר

מצטער אין לי כרגע מצלמה דיגיטליץ, ואי אפשר לעשות ב dump הזה צילום מסך...

--

אני רוצה להיות בטוח שזה לא הויסטה, היו לי חששות לגבי 012 שהיא הספקית שלי.

אני אתן דוגמא, מ torrent leech תמיד הורדתי ב 370-380 שזה המקסימום שלי.

כיום זה רושם לי timeout ברוב המקרים בזמן ההתחברות לטרקר ומוריד גג גג גג ב 150...

מה עושים?

תודה!

פורסם

זה לא קשור לויסטה.

פורסם
  • מחבר

אם לא...

אז 100% הספקית לפי דבריך, נכון?

פורסם

כדי לוודא שזו הבעיה באמת כנס ל-Event Viewer ותבדוק אם יש לך הודעות

EventID 4226: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts

קצת על Half Open, מסתבר שיש הבדל במספר שלהם בין הגרסאות השונות של ויסטה, ב-Basic מותר רק 2 וב-Ultimate מותר 25

בכל מקרה אתה יכול למצוא עוד מידע ופאץ בלינק הבא

http://www.mydigitallife.info/2007/04/09/windows-vista-tcpipsys-connection-limit-patch-for-event-id-4226/

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

באיזה עמודה זה אמור להיוות?

וכן יש לי ultimate x64 :)

תודה!

פורסם

system

פורסם

אני פשוט לא מצליח להבין למה מיקרוסופט ממשיכים להתעקש על ההגבלה המטופשת הזאת, לפחות שייתנו איזה דרך לADMIN לשנות את זה בלי להתעסק בקבצי מערכת :pissed:

פורסם

זה לא משנה לך כלום בתור משתמש,

לא משפיע על כלום.

אז למה להתעצבן?

פורסם

אני פשוט לא מצליח להבין למה מיקרוסופט ממשיכים להתעקש על ההגבלה המטופשת הזאת, לפחות שייתנו איזה דרך לADMIN לשנות את זה בלי להתעסק בקבצי מערכת :pissed:

1. בתקופת XP לפני SP2 החומת אש של חלונות הייתה כבויה כברירת מחדל, זה איפשר להרבה מאוד וירוסים לחדור למחשבים בקלות מדהימה ואז להפיץ את עצמם, תופעה הנקראת "תולעת". קצבי ההתפשטות היה פשוט מהממים כשמעל 250000 מחשבים היו נדבקים כעבור לילה אחד. בניסיון למזער את קצב ההתפשטות של התולעים האלה הוגבלו מספר החיבורים החצי פתוחים האפשריים זה גרם לכך שהתוכנה הייתה צריכה לחכות הרבה יותר זמן כדי לדעת אם IP מסויים שהיא תוקפת קיים או לא קיים. עד היום אם תחבר מחשב ללא SP2 לרשת האינטרנט ישירות (ללא נתב) הוא ידבק בוירוס תוך פחות מ30 שניות ויתחיל להפיץ את עצמו.

2. זה פוגע ביכולת שלך להשתמש בגרסה ביתית של מערכת ההפעלה כשרת.

יכול להיות ש2 בא לפני 1 ;)

פורסם

זה לא משנה לך כלום בתור משתמש,

לא משפיע על כלום.

אז למה להתעצבן?

בXP ? בתוכנות P2P האיטיות הייתה בלתי נסבלת, בוויסטה האמת זה פחות מורגש (למרות שלא נראה לי שהגעתי למהירות מלאה בטורנטים מאז שהתקנתי וויסטה).

1. בתקופת XP לפני SP2 החומת אש של חלונות הייתה כבויה כברירת מחדל, זה איפשר להרבה מאוד וירוסים לחדור למחשבים בקלות מדהימה ואז להפיץ את עצמם, תופעה הנקראת "תולעת". קצבי ההתפשטות היה פשוט מהממים כשמעל 250000 מחשבים היו נדבקים כעבור לילה אחד. בניסיון למזער את קצב ההתפשטות של התולעים האלה הוגבלו מספר החיבורים החצי פתוחים האפשריים זה גרם לכך שהתוכנה הייתה צריכה לחכות הרבה יותר זמן כדי לדעת אם IP מסויים שהיא תוקפת קיים או לא קיים. עד היום אם תחבר מחשב ללא SP2 לרשת האינטרנט ישירות (ללא נתב) הוא ידבק בוירוס תוך פחות מ30 שניות ויתחיל להפיץ את עצמו.

מילא לפני SP2 אבל רבאק אני פה וויסטה עם הWINDOWS DEFENDER והWINDOWS FIREWALL של מיקרוסופט(הם לא סומכים על המוצרים שלהם למען השם ?!) פועלים + NOD32 ברקע - אני לא מגן על עצמי מספיק ?! ולפחות שייתנו רק את האפשרות לשנות את זה לא ביקשתי שיבטלו את התיקון הזה לגמרי.

פורסם

אני משתמש ב XP בלי הפאץ הזה ואף פעם לא היתה לי בעיית מהירות...

פורסם

לפי דיווחים שונים ואמינים ברחבי הנט, בעדכון SP1 לויסטה, MS הורידה את ההגבלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים