פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים יש לי כרטיס מסך מסוג:evga 8800gts 320mb.. הרגילהטמפרטורה במנוחה: 40ובמאמץ: 55-60(לפי אוורסט)core bus: 513mhzmemory bus: 812mhzלכמה לדעתכם אני אוכל להגיע?
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים תבדוק בעצמך,אישית לי את הכרטיס אז אני לא יכול לתת לך מידע על זה,אבל תשחק עם התדר וכמובן תבדוק את הכרטיס במאמץ כדי לראות שאין ארטיפקטים וכדומה,אם קורה ויש ארטיפקטים,תוריד גם מהליבה וגם מהזכרונות 10 MHZ עד שאתה מתייצב על משהו טוב.
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים אסור להעלות מהירות של מעבד וזכרונות במכה, או בקפיצות גדולות.תעלה כל פעם ב-5mhz עד שיתחילו להופיע לך ארטיפקטים, תשתמש בתוכנה Atitool.כאשר יתחילו להופיע נקודות צהובות בתוכנה, תוריד ב 5mhz תריץ 3dmark ואז תדע שהוא יציב לך במהירות הזאת.שיהיה בהצלחה.
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים מחבר אסור להעלות מהירות של מעבד וזכרונות במכה, או בקפיצות גדולות.תעלה כל פעם ב-5mhz עד שיתחילו להופיע לך ארטיפקטים, תשתמש בתוכנה Atitool.כאשר יתחילו להופיע נקודות צהובות בתוכנה, תוריד ב 5mhz תריץ 3dmark ואז תדע שהוא יציב לך במהירות הזאת.שיהיה בהצלחה.יש לי בעיה עם התוכנה atitools...היא לא מזהה את הכרטיס מסך... במסך הראשי המהירויות מוצגות כ 0 והטמפרטורות לא מוצגות מה בכלל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.