עבור לתוכן

Netgear WGT624 - איך המוצר מסתדר עם חיבור כבלים ?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ? אני מתלבט בינו לבין

3CRWER200-75

של 3com

תודה מראש לעונים. :cool2:

פורסם

יש לי אותו והוא עובד מצויין אבל ה 3COM אמור להיות טוב יותר.

בשניהם אין תמיכה ב LT2P אבל אפשר להפעיל אותם (לא קשה בכלל).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, הרגעת אותי. הבנתי שלא כדאי כרגע לרכוש מוצרים של 3com מסיבות שהן לא לעניין והלכתי על הנטגיר .

מילה טובה מגיעה ל"פנדה" חיפה :smile1:

פורסם

יש לי אותו והוא עובד מצויין אבל ה 3COM אמור להיות טוב יותר.

בשניהם אין תמיכה ב LT2P אבל אפשר להפעיל אותם (לא קשה בכלל).

ה3COM תומך בL2TP...

פורסם

ראיתי שהרבה קנו ולא הייתה תמיכה, כניראה הוסיפו :nixweiss: בכל מקרה ה NETGEAR קטן ופחות מסרטן :screwy:

פורסם
  • מחבר

תגידו, אני צריך לבקש מהספק שיעביר אותי לMPLS בשביל לעבוד עם הראוטר הזה ? ???

פורסם

ראיתי שהרבה קנו ולא הייתה תמיכה, כניראה הוסיפו :nixweiss: בכל מקרה ה NETGEAR קטן ופחות מסרטן :screwy:

יש לי את הנתב הזה יש לו תמיכה בPPoA/PPoE/PPTP/L2TP בחייגנים, וIP סטטי \ DHCP למי שמחובר ללא חייגן.

אני בנזק בין לאומי ואישית הגדרתי IP סטטי, אבל ממה שאני רואה החייגנים בנתב הזה הם לא משהו בכלל, בדברים מסויימים DHCP\IP סטטי נותנים מהירות כפולה, הנתב פשוט לא תמיד יודע איך לעכל כלכך הרבה חיבורים דרך החייגן שלו לדעתי.

פורסם
  • מחבר

דובי - זה אומר שאין לי ממה לחשוש ? אם הוא תומך L2TP אז אני לא אצטרך לעבור לMPLS?

אני מעדיף פשוט להשאר על חיבור לא קבוע כדי להוריד בראפידשר מבלי לחכות.

המוצר עדיין בקופסא ויש לי אפשרות להחזיר אותו.

פורסם

תומך בL2TP לא יכול להגיב לך על טיב התמיכה. אף אחד אבל אף אחד לא יעביר אותך מחייגן ללא חייגן, חוץ מבזק בין לאומי כל הספקיות בארץ הן חייגן בלבד אלא אם זה לקוחות עסקיים וחריגות. בלי חייגן(לורובן גם עם) אין שום דרך להגביל את מהירות ההורדה והשליחה שלך.

מעבר לזאת גם על MPLS\DHCP אין שום בעיה להרים חייגן PPTP כמו שאני עושה אצלי כאשר אני צריך להחליף IP או שהחיבור הקבוע עמוס יותר מידי.

פורסם
  • מחבר

טוב, לאחר בירור במקביל עם פורום בתפוז נקבע כי המוצר עובד על PPTP בלבד, מה שמעלה את השאלה בשנית-

להתקין אותו ולנסות לראות אם אני יכול להשאר עם הכתובת המתחלפת שלי או להחזיר לחנות ולקחת ראוטר שתומך בL2TP... ???

פורסם

אתה מדבר על הNetgear או על ה3Com? ה3Com במפורש תומך בL2TP.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

Netgear WPN824

פורסם

אתה לא יכול להרים חייגן PPTP כיום עם שום ספקית עד כמה שידוע לי מעבר לבזק בין לאומי בחיבור DHCP. כל הספקיות עברו היום לL2TP.

תחליף את הנתב למשהו שתומך בL2TP וגם תחליף ספקית.

פורסם
  • מחבר

זה הולך ככה:

המחשב שלי מחובר ישירות למודם על כבל יו אס בי.

את יציאת הרשת מאכלס הראוטר. שני המחשבים הנוספים בבית מתחברים לראוטר אלחוטית.

אני זוכר פשוט שכשעבדתי בתמיכה היינו מחליפים הרבה פעמים כתובות איי.פי. לקבועות (MPLS) בגלל לקוחות שקנו לינקסיס מסוים שעבד על PPTP .

השאלה היא האם גם אני אאלץ לעבור את התהליך הזה...זה ממש יבאס להמתין בין הורדה להורדה בראפידשר ועוד כמה אתרי אחסון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים