עבור לתוכן

התקנתי VISTA כמה הערות

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה

קודם כל העמדה שלי אובייקטיבית לחלוטין

אני אני לא בא לפרסם שום חברה

אין לי שום נטיות כלפי MS לטוב ולרע

אני לא פאנבוי של אף אחת מן החברות של מערכות ההפעלה בשוק

ההתקנה: התקנה פשוטה מאוד יחסית למרות שאני הרבה אבל הרבה יותר אוהב את ההתקנה של XP , הרבה יותר נוחה והרבה יותר מהירה

אנשים אם אתם רוצים להתקין ויסטה , תקחו את הזמן!! ואני לא צוחק עד שהדיסק נטען לוקח לו איזה 5 דקות ואז עוד פעם לוקח לו 5 דקות ואז רק הוא מתחיל להתקין ואת ההתקנה אני לא יודע כמה זמן , אני הלכתי מהבית , כשהגעתי זה סיים

אהבתי מאוד את העיצוב , לגבי דרייבר של כרטיס מסך עוד לא בדקתי אם הוא זיהה אוטומטית

בינתיים עובד לי יחסית חלק למרות שממבט ראשון אני מרגיש שXP יותר מהר אבל אני עדיין לא ניסיתי אותו לגמרי , אני יביא דיעה סופית בנושא המהירות עוד כמה ימים

בעיות תאימות אני עדיין לא מרגיש

מאוד אהבתי גם את הקטע שהוא זיהה בפירוש את הראוטר שלי כולל הדגם והכל , יכול להיות שגם XP עושה את זה אבל לא ידוע לי על כך

בקיצור מערכת הפעלה נחמדה מאוד ממבט ראשון , אך התקנה מורטת עצבים , בעיות תאימות עדיין לא נתקלתי , נקווה בשביל MS שגם לא אתקל

2 שאלות והערות אחרונות:

1. יש לי מערכות הפעלה XP ו VISTA LINUX אני יכול לגשת מהויסטה ל XP , ואני יכול להפעיל משם תוכנות , האם זה מומלץ? או שעדיף להתקין אותם על מחיצת הויסטה?

2. אני לא מרגיש שום ממשק AERO , איפה מפעילים ושולטים על זה? אין לי כח להתחיל לחפש :D

3. כפי שאמרתי מקודם יש לי שלוש מערכות הפעלה LINUX XP VISTA המערכת הפעלה שהותקנה ראשונה היא XP אז LINUX והיום VISTA

עם הלינוקס היה לי GRUB LOADING של הBOOT ושם יכולתי לבחור XP או LINUX עכשיו שהתקנתי את הויסטה משום מה היא השתלטה על הBOOT LOADER ואני יכול לבחור או ויסטה או XP , איך אני מחזיר/משנה את זה למצב שבו אני יוכל לבחור מבין שלושת מערכות ההפעלה המותקנות על המחשב?

נ.ב. אם השאלה האחרונה לא מתאימה לכאן אני יערוך ויעביר אותה לפורום לינוקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים