פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים מאז פוקימון שנאפ לא ראיתי אף משחק בסגנון הזאנר צילום למעשה אני לא חובב גדול של הזאנר הנדיר הזה ומעדיף אותו כמיני משחק במשחקים אחרים בכל מיקרה Majesco הכריזה על Wild Earth: African Safari http://www.gamespot.com/wii/action/wildearthafricansafari/index.html?tag=tabs;summaryמהתמונות זה ניראה כמו "אפריקה" של סוני רק בגרפיקה פחותה בהרבה ולדעתי האישית זה נחמד שמפתחים זאנרים חדשים יש כבר את "אוקינוס אין סופי" בפיתוח ועכשיו את זה ומעניין ליראות מה יצא מיזה ואיך "משחקי טבע" או איך שלא ניקרא לזה יתפתחו
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים למה שבנאדם בוגר, תקין בנפשו, ירצה לעזאזל לצלם ג'ירפות מפוקסלות שרצות על גבי ה-Wii שלו?!
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים למה שבנאדם בוגר, תקין בנפשו, ירצה לעזאזל לצלם ג'ירפות מפוקסלות שרצות על גבי ה-Wii שלו?!הם בונים על זה שאם בן אדם כבר קנה את ה Wii אז הוא לא רחוק מלקנות משחק כזה.
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים אחד הדברים ההזויים ביותר שראיתי בעולם המשחקים (מצד שני גם trauma center נראה לי הזוי ומוזר לפני ששיחקתי בו .. לך תדע)
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים נראה לא משהו על הwii,אם לא הייתי ניטנדופיל והיה לי פס3 אוליי הייתי שוקל לקנות
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים מחבר בPS3 זה משחק אחר ואין לי מושג הסגנון שלו בכל מיקרה כמו שאמרתי אני אישית לא מתלהב מהמשחק למרות שאני אוהב סדרות טבע אבל אני כן שמח שמפתחים זאנרים חדשים ומחדשים תעולם הזה של משחקי ווידיאו תיראו גם שהתחילו משחקי מוזיקה זה לא ניראה משהו והיום הרבה מימכם אוהבים תסגנון פה יכול להיות אותו הדבר כרגע מפתחים סגנון חדש -בדור הבא יוכלו להוציא כותרים איכותים בסגנון וזה יכול לעשות רק טוב לתעשיה
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים אם אני לא טועה, לפני כמה שנים טובות נוצר משחק כזה בפיתוח עצמאי של צוות קטן מאוד ( ל PC ) שגרף המון שבחים הודות לריאליזם שהוא הציג במודלים של בעלי החיים ובסביבת המשחק.
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים אם אני לא טועה, לפני כמה שנים טובות נוצר משחק כזה בפיתוח עצמאי של צוות קטן מאוד ( ל PC ) שגרף המון שבחים הודות לריאליזם שהוא הציג במודלים של בעלי החיים ובסביבת המשחק.נכון, אם זה המשחק שאני חושב שאתה מתכוון אליו אז הוא מאוד ישן, היה קשה להשיג אותו, ואני זוכר שגם הסאונד שלו נחשב הרבה מעל הסטדנרטים בתקופה
פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים למה שבנאדם בוגר, תקין בנפשו, ירצה לעזאזל לצלם ג'ירפות מפוקסלות שרצות על גבי ה-Wii שלו?!בדיוק דעתי , הם יכולים לקחת את זה ואת הפוקמון סנאפ בייחד ומצידי להעלים אותם מההיסטוריה של נינטנדו.ליביו
פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים מחבר המשחק החדש הזה לא מיוצר על ידי נינטנדו ופוקימון סנאפ היה באמת דפוק אבל כמה שיותר זאנרים יותר טוב מבחינתי גם אם חלק מהם לא מעניינים אותי אישית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.