פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים אני חייב עזרה משתגע כבר מהמחשב הזה. מאז שקניתי לוח אם המחשב התחיל לעשות לי בעיות של המסכים הכחולים , כל פעם רושם שגיאה אחרת DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL , PAGE_FALUT_IN_NONPAGED_AREA וכו'.הוצאתי את הזכרונות מהמקום שלהם וחיברתי מחדש , הוצאתי את המודם הישן שהיה לי שסתם היה מחובר למחשב וגם זה לא עזר , פירמטתי עכשיו את המחשב וליום אחד זה לא הופיע ועכשיו זה חזר. צירפתי את 2 הקבצי minidump שיש לי מאז הפירמוט . [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים בעית התנגשות בזיכרוןיש אולי דרייבר או אפליקציה המתנגש/ת וזה יוצר את הבעיה האם עשית בדיקה לזיכרון ב MEMTEST86+ נמצא בסטיקיניתוח הקובץ והוא אומר :Probably caused by : hardware ( win32k!HmgLock+9c )
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים מחבר אני לא יודע על מה אתה מדבר אז די ברור שלא עשיתי את הבדיקה הזאת :]זאת תוכנה או מה? ואיך אני יכול לדעת שיש בעיה באיזה דרייבר אם כל הדרייברים מותקנים כמו שצריך ואין בעיה בהם?
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים מה המפרט של המחשב שלך? ומתי כל זה התחיל?כדאי שתעשה בדיקה כללית של החומרה שלך, זיכרון ובדיקת מאמץ למעבד(נמצא ב FAQ)ותריץ את התוכנה S&M לבדיקת המעבד / דיסק קשיח / זיכרון / ספק כוח
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מחבר עשיתי בדיקה של הזכרונות וגם אחרי 19 שעות זה לא הפסיק , אבל זה לא מצא שגיאות.מה עוד אני יכול לעשות? אתם בטוחים במאה אחוז שזה בעיה של הזכרונות?
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים אוקיי סבבה..אבל תבדוק את מה שאלירן הציע לך , תוריד את התוכנה S&M ותבדוק ..
פורסם 2007 בדצמבר 2017 שנים מחבר אוקיי בדקתי עם התוכנה ואכן הייתה שגיאה אחת בזכרונות , עכשיו איך מפענח אותה ? זה נמצא בקובץ כלשהו?[br]פורסם בתאריך: 17.12.2007 בשעה 21:37:13??[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 22:56:44מישהו ??אם אני יתקין ווינדוס 98 לא יהיו לי בעיות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.