פורסם 2009 במאי 2116 שנים יש שם Rocket Dock (שמוצמד לדסקטופ עם Always on bottom, המטרה היא לא ליהיות דוק אלא פשוט לסדר את כל העסק)אז יש Rainmeter, עם הskins הבאים בשימוש כזה או אחר:10-Foot HUD (השעה והטמפ' הגדולים מאוד)Enigma - RSS Reader, כל הדברים שלמטה והרקע של הסיידבארHUD Vision - כמה מהגראפים והנגןSimplicity - internet and timeוזהו פחות או יותר.אני מתכנן להכניס עוד כמה דברים בזמן הקרוב ולסדר את זה קצת יותר טובהרקע מinterfacelift אאל"ט.עריכה:מערכת הבסיס היא, אם זה לא ברור, Win 7 (הסיבה היחידה שאין לי shell replacement היא שאני נורא אוהב את השיטה החדשה שלהם לניהול חלונות ואין תחליף טוב לזה.)
פורסם 2009 במאי 2316 שנים אחרי קצת משחק: יפה מאוד, אהבתי את הקטע של הטמפרטורה והשעון. יש דרך גם לשים נתונים של CPU USAGE וMEMORY USE ועוד כל מיני דברים חוץ ממה ששמת? איך קוראים לתוכנה עצמה? איפה ניתן להשיג?
פורסם 2009 במאי 2316 שנים Shayx, לקרוא זה בריא:יש שם Rocket Dock (שמוצמד לדסקטופ עם Always on bottom, המטרה היא לא ליהיות דוק אלא פשוט לסדר את כל העסק)אז יש Rainmeter, עם הskins הבאים בשימוש כזה או אחר:10-Foot HUD (השעה והטמפ' הגדולים מאוד)Enigma - RSS Reader, כל הדברים שלמטה והרקע של הסיידבארHUD Vision - כמה מהגראפים והנגןSimplicity - internet and timeוזהו פחות או יותר.אני מתכנן להכניס עוד כמה דברים בזמן הקרוב ולסדר את זה קצת יותר טובהרקע מinterfacelift אאל"ט.עריכה:מערכת הבסיס היא, אם זה לא ברור, Win 7 (הסיבה היחידה שאין לי shell replacement היא שאני נורא אוהב את השיטה החדשה שלהם לניהול חלונות ואין תחליף טוב לזה.)
פורסם 2009 במאי 2416 שנים ^ אפשר קישור בחורה על רקע אדום? ובאיזהדוק+ סקינים אתה משתמש, ומאיפה הבאת כזה תאריך שחור לסיידבאר?
פורסם 2009 במאי 2516 שנים אחי אתה לא מחפש אף פעם בעצמך חחח יש לי מליון דוקים וסקינים ואני לא זוכר במה אני משתמש ... הסיידבר השחור אתה יכול להוריד מהאתר של הגאדגים האלה. הדוק בזה למעלה זה IMPACT , סקין אין לי מושג.. והלמטה יש לך פה http://eliil1.deviantart.com/art/My-Desktop-IV-123511436 הרקע יש לך פה (העלתי את שלי 1600*1200)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.