פורסם 2008 בינואר 917 שנים זה שלי, בתמונה Porsche Cayman S Black Edition.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים לקחתי את זה מהאתר הזה אבל אני רואה שאכשיו זה לא בחינם.http://www.cgwallpapers.com/wallpapers.php?id=61
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים זה לא בחינם. אני רשום לאתר , וזה עולה לי 10 דולר לשנה, אבל שווה כל שקל! כל wallpaper יצירת אומנות. ביאסתם אותי, אז החלפתי. וכן, כל הwallpapers באתר , ציורו מאפס, בין אם תלת מימד, פוטושופ, פיינט שופ או זיברש, הכל עבודות מקוריות. אני נהנה להחליף כל שבוע תמונה חדשה כל כך יפה לעיינים. לא עובד לי העלת תמונה דרך הפורום עם הפיירפוקס, או אולי חסמתי את הactive x בגלל הפרסומות המעצבנות?
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר 1. תקטין את התמונה או תביא לינק 2. התמונה פשוט מזעזת (התמונה עצמה יפה אבל זה לא מציק לך בתור רקע?)
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים דיוגנס תערוך בבקשה את ההודעה ותשים thumbnail של תמונה קטנה כמו כולם.אה ו.. זאת יצירת אומנות בעינייך? אוי ווי :-X
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים וואו דיוגנס באמת תמונות אדירות אבל 10 דולר נשמע קצת מוגזם אלא אם כן אתה חורש על האתר הזה ושומר כל תמונה שיוצאתעריכה:10 דולר לשנה זה כן שווה חשבתי שמדובר על 10 כל חודש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.