עבור לתוכן

אשכול תמונות של שולחן העבודה שלכם V4

Featured Replies

פורסם

תודה רבה!

• תגובות 1.7k
  • צפיות 196.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

האם גודל של תמונה משפיע? הוא מאט או מכביד על המערכת וכו'? או שזה לא רלוונטי כ"כ?

פורסם

לא נראה לי שזה רלוונטי.

פורסם

באותה הודעה יכלת לרשום לו אם כן או לא ולחסוך הודעה בתראד..

בכל מקרה תמונה לא משפיעה (בטח שלא בימינו עם כרטיסי מסך ומעבדים חזקים) אולי לוקח טיפה יותר זכרון ב EXPLORER. לא קריטי.

אגב שאלות כאלו לא קשורות לתראד לכן לא לשאול כאן...

פורסם

האם גודל של תמונה משפיע? הוא מאט או מכביד על המערכת וכו'? או שזה לא רלוונטי כ"כ?

אנ י אחדד...

תלוי במחשב - יש תמונות של 100MB ומעלה - הייתי אומר שאלו כבר יכבידו גם על המחשבים החדשים...

פורסם

חלפינו פנית אלי?

כן, גם ריבוי מסכים שבכול אחד מהם יד תמונה שונה יכביד קצת. אבל זה לא אמור להיות מורגש.

ד"א גם התמונ שאני הבאתי בטח עוברת הורדה ברזולציה ע"י האקספלורר ואז היא בטח שוקלת פחות.

פורסם

תגידו יש איזה אתר עם רקעים באיכות ממש ממש טובה (HD) לרזולוציה 1600*1200 ? או שיותר נכון , מישהו מכיר כזה אתר?

עדיף כזה אתר שמתעדכן ככה מדי פעם ויש שם כמה סוגים/נושאים של רקעים

בINTERFACELIFT כבר ראיתי את כל הרקעים שם. אין עוד אתר בסגנון?

תודה רבה.

פורסם

ד"א גם התמונ שאני הבאתי בטח עוברת הורדה ברזולציה ע"י האקספלורר ואז היא בטח שוקלת פחות.

לא היא לא עוברת הורדת רזלוצייה ע"י האקספלורר.

פורסם

אני חושב שכן, אם אני שם תמונה ברזולוציה מפלצתית אז הוא חייב להוריד אותה כדי להתאים לרזולוציה של המסך.

לא?

פורסם

לא, הוא יעלה ויוריד אותה באותו גודל, אבל יש פיצ'ר שפשוט יעשה fit to screen, ויתן אופציה להגדיל חזרה, אבל זה לא באמת מקטין את הרזלוצייה זה פשוט עושה "zoom out" אוטומטית.

פורסם

שמרתי לBMP כי העדפתי לשמור על איכות גובהה יותר מהJPG הבינוני, בגלל זה הקובץ יצא 6MB, ובגלל זה הייתי צריך להשתמש בראפיד שאר :kopfpatsch:

לינק: http://rapidshare.com/files/220766780/desk.bmp.html

הרקע, למי שמעוניין (איך לא, מIFL המהולל: http://interfacelift.com/wallpaper_beta/details/1797/placid.html)

FULL HD שליטה ;D

פורסם

אני ממליץ לך לשמור בPNG, גם איכות גבוהה, וגם תמונה ב1920*1200 לא שוקלת לרוב יותר מ2MB.

פורסם

שולחן העבודה שלי ב- Windows7

32176598.jpg

פורסם

שידרגתי לווינדוס 7, כל התוכנות והגדרות נשארו ::)

(לחצו להגדלה)

mydesktopsmall.jpg

פורסם

desktoplmf.th.jpg

התמונה, אגב, צולמה על ידי אבי ונערכה על ידי (raw).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים