פורסם 2008 ביולי 1417 שנים פועלים? כן.נראים טוב? זה עברית.. ברור שזה יראה גרוע הרבה יותר מאשר בווינדוס באנגלית.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מה זאת אומרת נראים טוב?אתה מתכוון שראוים הכל הפוך ולפעמים ג'יבריש וכאלה?תודה.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים יכול ליהיות הרבה דברים..אי אפשר ליהיות בטוחים בתוצאות עד שבודקים. חלק מהסקינים עובדים מעולה והחלק האחר לא.עריכה:חדש.. עברתי לויסטה :-X[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים בהצלחה..עם כל העדכונים והריסטים והכל, יקח לך כל הלילה להתקין... ואני לא מגזים! אחרי כל עדכון שאני עושה מופיעים לי עוד איזה 5 בWINDOWS UPDATE.שכמובן אחרי כל התקנה צריך ריסט שלוקח זמן...אחרי כמה התקנות של עדכונים פשוט נמאס לי ואני שומר את מה שנשאר להתקין לעוד איזה שבוע...
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים תגיד איך עשית שלא יופיע הסל מחזור והמחשב שלי או בכלל שאין לך אייקונים בדסקטופ?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים קליק ימני על שולחן העבודה->מאפיינים->שולחן עבודה->התאמה אישית-ותעיף למעלה תווי ממה שאתה לא רוצה
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים יותר פשוט:קליק ימני על שולחן עבודה>הצג> להסיר את ה V מ "הצג סמלי שולחן עבודה"
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים יכול ליהיות הרבה דברים..אי אפשר ליהיות בטוחים בתוצאות עד שבודקים. חלק מהסקינים עובדים מעולה והחלק האחר לא.עריכה:חדש.. עברתי לויסטה :-Xאיך עשית בתצוגה של וולים 0-100 אחוז ?תביא קישור תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.