פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים הרקע הזה מרגיע אותי....משחקים ותוכנות שיתןף בצד אחר וכל שאר התוכנות בצד השני.וכמובן רוקטדוק שלפני הפירמוט הוא היה מלא יותר[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים Fire1ce, אחלה רקע מאוד מושך את העין לא יודע משהו מוזר, אפשר לינק לרקע?איך שלי?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים זה שמעלי.. הרקע לדעתי לא משהו..אבל הסידור של האייקונים חמוד.. חח החלפתי רקע (אני מחיף כל איזה חודש חח) מה אתם אומרים עליו? תודה ndv על העצה.. [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים (התמונה הוקטנה..אבל זה עדיין כבד אז שמתי קישור..)תשמור את התמונה התור JPEG וזה לא ישקול הרבה (200KB גג) , כנ"ל לגבי כל מי שמעלה תמונה
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים האמתי שלא העפתי, שמתי רקע וזה משום מה נעלם לי לתמיד, מה אכפת לי יותר טוב ככה.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים המפציץ איך העפת את הסימנים של הקיצורי דרך? (הריבוע עם החץ)tweakui[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים לקח לי קצת זמן למצוא את הסקין.. מתברר שהוא היה כל הזמן בFAVORITES שלי בDA וסתם עשיתי חיפוש ארוך בגוגל...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.