פורסם 2008 בינואר 2017 שנים תתקין את ה uxtheme patcher (כל חיפוש בגוגל ימצא לך אותו)שפשוט משנה DLL ב XP שלך, ומאפשר לך להשתמש ב THEMEים חיצוניים (שלא נבנו ע"י מייקרוסופט)ואז תוכל להשתמש בסקין ההוא (BlueMesa)יש לך רשימה של הרבה מאוד סקינים יפים כאלה כאן: (למרות שה-bluemesa הוא באמת אחד היפים ביותר גם לטעמי)http://browse.deviantart.com/customization/skins/windows/visualstyle/(ומכיוון שהם THEMEים ולא תוכנה מיוחדת, אין צריכה חריגה או כמעט בכלל של משאבי מערכת)אחרי שאתה מתקין את הקובץ מגוגל שים את הקבצים מתוך הRAR שאתה רוצה בספרית:C:\WINDOWS\Resources\Themesואז תפעיל את הקובץ של הtheme. (לחיצה כפולה)או לחילופין את ה mystyles
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים ענק אתה!תודה ;Dעדכון:הוא ביקש ממני בזמן ההתקנה משהו בנוגע לכל ההגנות של WINDOWS שעלי לכבות אותם לפני שאני ממשיך,למה התוכנה מתכוונת? איזה הגנות?
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים הוינדוס מפעיל הגנה על הקבצים שלוברגע שאתה מנסה לשנות או לערוך קובץ מערכת אתה מקבל התראה שבה הוא שואל אותך אם לשנות או להחליף תקובץ או להשאיר תגרסא הקיימת.להבא,פשוט תקרא את מה שכתב לך בהודעה.
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים קראתי והבנתי בסוף מה זה, הבעיה שלא רציתי לפעול על דעת עצמי בלי לשאול (שאני לא במקרה יחסום משהו.)בכל מקרה הסתדרתי! אחלה ערכות!
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים BlueMesa (האח הקטן של BlackMesa ו BM-v2)ה- wallpaper הוא Earth_by_N4u2kתודה רבה
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים לא הגבתי בת'ראד מסוג זה עוד מ V2 שיהיה בכייף לכל מי שהתמונה ניראית לו גדולה , אני משתמש ב 2 מסכים .
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים נורא מומלץ מנקות דברים מהשולחן עבודה! אני לא יודע איך הגעתה למצב הזה בעזרת חילוק לכמה תיקיות תוכל להעלים את הכל
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים זה רציני או שסתם שמת דברים? למה אתה חושב שעד כך אני מסכן !? :\ בדסקטופ יש לי יותר מ300 אייקון ואופק.. נמאס לי כל כמה זמן להתחיל לסדר את זה, אז אני זורם עם זה [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים BlueMesa (האח הקטן של BlackMesa ו BM-v2) ה- wallpaper הוא Earth_by_N4u2k אריק תודה רבה על blue mesa
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים הנה שלי תהנו http://img165.imageshack.us/my.php?image=98627296ui0.jpgיפה לאללה אחי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.