פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים שלום ,אני מעוניין לכבות את כרטיס הרשת כאשר המחשב מתכבה .איך בידיוק גורמים ל Windows או ל BIOS לבצע את זה? .תודה רבה .
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים הכרטיס רשת נכבה יחד עם כל המחשב.יש אופציה של WAKE ON LAN ונותנת לתת פקודת הדלקה. זאת אופציה שניתן לכבות ולהדליק מהביוס, לפעמים נקרא WOL. נמצא בדר"כ תחת פריפריות אם אני לא טועה.בוינדוס אתה יכול לנטרל את כרטיס רשת. "חיבורי רשת" כפתור ימני על הLOCAL AREA CONNECTION ו"בטל".
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים לא מדוייק. אצלי גם כאשר המחשב מכובה לגמרי , עדיין יש נורית ביקורת של הכרטיס מסך והיא דולקת כל הזמן.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מחבר הכרטיס רשת נכבה יחד עם כל המחשב.יש אופציה של WAKE ON LAN ונותנת לתת פקודת הדלקה. זאת אופציה שניתן לכבות ולהדליק מהביוס, לפעמים נקרא WOL. נמצא בדר"כ תחת פריפריות אם אני לא טועה.בוינדוס אתה יכול לנטרל את כרטיס רשת. "חיבורי רשת" כפתור ימני על הLOCAL AREA CONNECTION ו"בטל".אכן יש לי בביוס תחת Power אופציה בשם Wake On LAN . יש לי כמה אפשרויות :Stay LastStay OffPower Onמה לסמן ולבחור ?..
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים זה יותר נשמע כמו power after failure (מה לעשות אחרי איבוד מתח). אתה בטוח שזה מה שיש תחת Wake ON Lan?לא מדוייק. אצלי גם כאשר המחשב מכובה לגמרי , עדיין יש נורית ביקורת של הכרטיס מסך והיא דולקת כל הזמן.מה הקשר בין מחט לתחת?
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים זה יותר נשמע כמו power after failure (מה לעשות אחרי איבוד מתח). אתה בטוח שזה מה שיש תחת Wake ON Lan? מה הקשר בין מחט לתחת? בדיוק! אז למה אתה אומר לו שיש אופציה WAKE ON LAN כשהבן אדם שואל איך לכבות את כרטיס הרשת שלו!?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.