פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים יש לי בעיה-אני קונה מחשב חדש אבל יש לי FLOPPY DVD ו2 הרד דיסקים עם חיבורי IDE שאני רוצה להעביר למחשב החדש.הרבה אנשים אמרו לי תקנה DVD אחר והרד דיסק אחר-אבל אני לא רוצה,כי זה סתם ביזבוז.יש פטרון לבעיה שלי?מה אני יכול לעשות?תודה מראש לכל העונים אני רואה שאף אחד לא יודע את הפיטרוןבעיה בעיה בעיה.....
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים בכל הלוחות החדשים יש חיבור IDE אחד, עם כבל כפול זה שני חיבורים...תוותר על אחד..
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים מחבר אני לא רוצה לקנות DVD אחר -אני רוצה שתביאו לי פתרון-וגם כן אני לא יכול לוותר על אחד-מה אני יהיה בלי DVD?או בלי FLOPPY-עדיין אני משתמש בו-הרבה אנשים לא-אני כן
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים מחבר אני יודע טוב מאוד שלא מחברים -בגלל זה אני צריך 3 חיבורים בגלל שחיבור אחד של IDEאני אחבר לההרד דיסקים -הם 2חיבור נוסף לפלופיועוד אחד לDVDאין כזה לוח אם?
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים לא אתה צריך לוח אם שיש לו שני חיבורי IDEוחיבור ATA של floppy.ואתה תמיד יכול לקנות לוח PCI שיש עליו 2-4 חיבורי IDE נוספים
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים מחבר אחי אולי תתן לי כבר קישור ללוח כזה שיהיה לי מספיק חיבורים כי זה הדבר היחיד שעוצר אותי להזמין את המחשב וכבר אני יודע מה אני רוצה ויש לי את הכסףרק הבעיה הזאת?לא אכפת לי חברה רק שיהיה לוח אם טוב ושיתמוך בQUADבבקשה אחי-אני רוצה כבר להזמין את המחשב
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים מחבר רק תגיד אם הלוח הזה שאתם מציעים לי שווה את ה600 שקל?או שמשהו לא טוב,כי הוא הלוח היחיד עם שתי חיבורי IDEאם באמת הוא פחות משתלם מזה Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe אני אקנה את הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroeואביא גם DVD חדש.מה אני אעשה-זה שאתם מציעים בעתיד אני לא יכול לשים לו זיכרונות של 1066MHZ
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים קנה p35-ds3l ואת זה:http://www.aria.co.uk/Products/Components/Controller+Cards/IDE/+IDE+2+Port+PCI+Controller+Card?productId=20137או זה:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16815124001וזהו
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים רק תגיד אם הלוח הזה שאתם מציעים לי שווה את ה600 שקל?או שמשהו לא טוב,כי הוא הלוח היחיד עם שתי חיבורי IDEאם באמת הוא פחות משתלם מזה Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe אני אקנה את הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroeואביא גם DVD חדש.מה אני אעשה-זה שאתם מציעים בעתיד אני לא יכול לשים לו זיכרונות של 1066MHZהוא פחות משתלם ממנו (אבל משתלם למי שיעשה שימוש בתמיכה שלו בSLI).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.