עבור לתוכן

[בעייה] משחק באונליין , לאגים =/

Featured Replies

פורסם

שלום , יש לי בעייה בנוגע ללאגים במשחק שאני משחק בו ב Online.

דבר ראשון , אני מחובר ל תשתית - בזק , ספקית - Netvision חבילה של 5 מגה.

הפינג שלי במשחק FIFA באונליין בשרתים שם עומד על 188-250 [לפעמים זה קופץ למימדים גבוהים מידי שאין לי מושג למה זה.. כמו 500 ו 700 ] .

הקיצור , הכל טוב ויפה עם הפינגים אבל כאשר אני מתחיל את המשחק יש לאגים שאני לא מבין מאיפה הם באים.

והכי מצחיק , אני מכיר עוד 2 שמשחקים באונליין שם שהם מחוברים לחבילה של 1.5MB בזק,בזק ועובד להם די טוב המשחקים נגד ילדים מחו"ל.

מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעייה כאן ?.

פורסם

בוא נצא מנק' הנחה שהספקית בסדר, והכל מתנהל פיקס.

עשית בדיקת רוגולות וירוסים וכיו"ב?

מחובר עם נתב?

הכל מעודכן (המשחק - אם יש, מערכת ההפעלה, דרייברים וכו')?

הבדיקה עם המכרים נעשה באותם זמנים?

פורסם

בוא נצא מנק' הנחה שהספקית בסדר, והכל מתנהל פיקס.

ההנחה הזאת קצת שגוייה

מניסיון אישי

NETVISION לא מספקים פינגים טובים למשחקי רשת

פורסם

יוווו גם לי היתה בדיוק הבעייה הזאתי (אני מחובר לבזק-בזק2.5/150, מחולק ל4 מחשבים עם 2 נתבים)

היה לי פינג מ400 עד ל1000 בCrysis, אז דיברתי עם בזק והם הציעו לי את חבילת הגיימרים שלהם.

בתוספת של 15-30 ש"ח בחודש, ההורדות שלי הרבה יותר מהירות, הפינגים שלי ירדו מ80-110, ואין לי עכשיו לאגים בכלל!!!

אני ממליץ מאד על החבילה הזאת :xyxthumbs:

לא משנה, חשבתי שאתה מחובר כספקית עם בזק, טוב, אני מאחל לך המון בהצלחה להתנתק מנטויזיון, הפינגים שלהם בדר"כ גבוהים...

פורסם

ההנחה הזאת קצת שגוייה

מניסיון אישי

אני יודע שהמון אנשים מתלונים על 017 ובגלל זה אמרתי שנוציא אותה מהאפשרויות (וכשנגלה שהיא אשמה נדע בוודאות).

יוווו גם לי היתה בדיוק הבעייה הזאתי (אני מחובר לבזק-בזק2.5/150, מחולק ל4 מחשבים עם 2 נתבים)

היה לי פינג מ400 עד ל1000 בCrysis, אז דיברתי עם בזק והם הציעו לי את חבילת הגיימרים שלהם.

בתוספת של 15-30 ש"ח בחודש, ההורדות שלי הרבה יותר מהירות, הפינגים שלי ירדו מ80-110, ואין לי עכשיו לאגים בכלל!!!

אני ממליץ מאד על החבילה הזאת :xyxthumbs:

לא משנה, חשבתי שאתה מחובר כספקית עם בזק, טוב, אני מאחל לך המון בהצלחה להתנתק מנטויזיון, הפינגים שלהם בדר"כ גבוהים...

בזק תשתית!

לפותח הדיון עשית מה שאמרתי לך?

פורסם
  • מחבר

כן , עשיתי עוד מזמן.. אני אחד ששם לב ומנסה לפתור את זה לבד..

עשיתי בדיגת רוגלות והכל.

ד"א , הלאגים המוזרים האלה קורים רק כשאני מארח את המשחק.

כשמישהו אחר מארח , זה עובד די סבבה.

פורסם

אם הבעיה היא רק כשאתה מארח אז כלל הנראה הUP שלך לא מספק סך הכל 150K בחבילה של 1.5

פורסם

ההנחה הזאת קצת שגוייה

מניסיון אישי

מחזק, ורצוי אף לומר: Netvision גרועים בכל הקשור בחיבורים לחו"ל.

פורסם

אם הבעיה היא רק כשאתה מארח אז כלל הנראה הUP שלך לא מספק סך הכל 150K בחבילה של 1.5

הוא אמר שהוא מחובר ב5 מגה (מה שאומר שיש לו 500K העלאה).

פותח הדיון:

אתה מפעיל איזושהי תוכנת שיתוף קבצים, עם המשחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים